![]() |
ja prestao majnati nms, u roku odmah, jer sam taman uletio (jucer) u smanjenje NMS po blocku s 4 na 2 (70 000 blok), tako da se (tada) nije isplatilo. jedino ako je difficulty pao, onda se isplati.
|
nisam ni gledao
kaj sad s nevidijom majnat onda. Edit:vratio sam se na bwk |
Citiraj:
|
Rig, 2 x 1080, 1 x 1080TI.
Instalirao, pokrenuo i stavio power na 70, core na 100, memory 600. 1080ke majnale cca 60 mhs, 1080Ti 72mhs. Windowsi se updejtali, javljali neku bad error disk, instalirao nvidia drivere, Sada mi majnaju 1080 50-52mhs,a Ti 62. Algoritam je bwk. Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Na kojem poolu majnate bwk?
Meni na gtx 1080 pl70 core+200 mem-400 61 mh/s tak da tebi na titanki mora ic 80 min |
Citiraj:
Ti? Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
-o stratum+tcp://yiimp.masterhash.us:3833 https://s17.postimg.org/k1nmjevzv/bwk.jpg |
Citiraj:
Probao sada taj pool rezultatimjoš gori nego na bsod :( Ti ima mhs 51 Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
ccminer alexis
pa pise 60-61 mh/s. kak mislis da imam 51? |
Citiraj:
Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
U mene
75 gtx 1080ti i 45 gtx 1070 |
Hvala ljudi.
Novi majner stvarno čini razliku. Jedini je problem što aam zadnjih 6 sati majnao na ovom poolu yiimp, uredno mi je na mom walletu evidentirao mhs, ali u balance se ništa nije promjenilo. Idem slati ticket supporti Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
u mene bwk 1080ti radi 88, a 1070 48-49. jedna 1070 mi je na 40-41 (nemam pojma zasto). ja sam na nekom drugom poolu, ali kao i na masterhashu mi dosta cesto puca konekcija :( imam alexis miner
|
Citiraj:
Više me brine ovo sranje što se ne pokazuje na walletu balance, iako wallet uredno vidi moje rigove kako rudar.e |
promijeni pool. ti bwk poolovi su malo... cudnovati :)
|
Citiraj:
-yiimp.masterhash.us:3833 - majnao sam 6-7 sati, wallet je vidio majnere, ali se ništa nije depositalo na wallet. - sada majnam na umine.org Code:
ccminer.exe -a nist5 -o stratum+tcp://s.umine.org:3834 -u xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx [-p c=BWK] |
ja si jos dodam d=64 i rucno podesim dificulty za svaku graficu. ali u biti to je to.
|
Ipak se pojavilo :respekt:
Hvala svima na pomoći |
masterhash pool kasni dosta ali se uvijek nakraju pojavi izmajnano
|
a jel bi mogao BWK u dual u claymore na 3 x 1070 ti?
Main coin je ETC. I naravno, jel Cryptopia prima nove? Nemam acc tamo... :S Možda može neka preporuka nekog drugog nerazvikanog coina koji košta niš i 1070 ti će mi ga nakupit vrpu začas ;))) Cijelo vrijeme sam do sada bio na RX-icama, pa se uopće nisam obazirao na NV :fiju::stoopid: Zasad imam acc samo na Bittrexu i Poloniexu. Može li se Electroneum ili Expanse majnat u dualu? |
Sta mislite za Asus 1060 turbo 6 gb ... koliki bi bio hashrate i dali moze koristiti za majnanje...koja bi bila bolja turbo ili dual ?
|
samo info. majnao sam bwk na http://yiimp.poolofd32th.club. zadnja 2 dana sam imao rupe u hashrate-u od 12h i od 6h. kod mene na rigu sve izgleda normalno. prebacio sam se na https://altminer.net i znatno normalniji hashrate imam.
|
Citiraj:
Možda i bolja opcija od aftermarket coolera, ak je vjerovati trajnosti kaj asus veli za taj vent. |
Pozdrav, imam mali problem tj cini mi se da imam
kupio sam nedavno rx580 nitro+ 4gb 1411 mhz core 1750 mem i nikako sa claymore, xmr stak ili cast xmr ne prelazi 600 h/s na moneru da li je to normalno ili? koristim win 10 i blockchain drivere, cudan mi je hashrate jer je moja 7970 imala oko 550....da li moram napravit bios mod za veci h/s? hvala na odgovorima |
Piše li ti koliki imaš $/day s time?
|
nvm, 840 sa bios modom i manjom potrosnjom
|
I sto majnate za nvidiu trenutno? :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ETH
|