![]() |
U casekingu je s nasim pdvom i dostavom 1950kn...
Koji drugi? Ne vidim nigdje 570...jedino ak mislis na ove preskupe asusice...to nije normalno |
Citiraj:
Je ali već dal svoje pa ga lagano mijenjma. E sad, mogu raditi CPU i GPU mining kombinaciju? Jel tak? Recimo uštekam mu još 3 grafulje da rade npr zcash i cpu da mina nešto tek toliko da mina pa se valjda bude i skupilo |
Citiraj:
Da, nesto vise gnjavaze.. ali je ipak jeftinije. |
Da al nije to za majning.. radje ja dam koju kunu vise i kupim u hr pa sam miran.
|
Citiraj:
https://www.hgshop.hr/graficka-karti...roizvod/220949 |
Asus je premium proizvod za ljude koji vole samo ime, i naravno za one koji pojma nemaju.
Bude to na akciji za mjesec,dva po 1700kn kada Msan shvati da ipak nemre tako :D Realno, sramota kako uopće i mogu napumpati toliko cijenu. Ajde da su stavili 1800, ali 2100...nema smisla... |
a ne znam bas...ove 280x asusice koje ja imam izgledaju jedno 2 puta bolje napravljene od xfx 280x modela
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Da znam, 280x su bile masivne :) Asus RX serija možda je estetski privlačna, ali to ne opravdava 20% veću cijenu. I moraš biti lud dati 2100kn za Asus 570 jer za tu lovu kupiš Gigabyte/XFX/MSI itd RX580 4GB, isto garancije, isto rade... čak i 580 8GB dobiješ za koju kunu više...
|
tu se slazem :)
strix sto se RX serije tice nudi puno manje od ostalih brandova
No backplate 2 heat pipea Vrm i memorija ne vidim hladenje na slikama / vjerojatno nema Tako da cijenu ne opravdava Sent from my D6603 using Tapatalk |
narucene dvije msi armor 580 4 gb.
Zasto 580... zato jer ce mi to bit prvi rig i ujedno i gaming konfa. kasnije prelazim na 4x 570. |
Citiraj:
|
Cuo sam od vise ljudi da su im nitrice crkavale u miningu (doduse i meni dve za redom crkle u mjesec dana majnanja)
Sent from my D6603 using Tapatalk |
Citiraj:
Meni su ventovi na svim grafama koje sam kupio u zadnjih pet godina prozujali. Dobio nove novcate grafe u zamjenu. Neki ljudi dobijaju nove modele nakon RMA, lucky bastards. Vjerojatno je u cijenu grafe uračunata još jedna grafa koju dobiješ kad reklamiraš :) |
Zotac i evga daju uz nadoplatu....ne?
|
Citiraj:
|
Imam jamstvo samo na grafu. Ako uđem u miniranje, postoji mogucnost da mi krepa cpu ili nes drugo od opterecenja?
|
Cpu sigurno ne
|
Postoji mogucnost, ali ostale komponente skoro pa idle-aju :)
Sent from my D6603 using Tapatalk |
osim napajanja :D
|
A HDD, što se najviše opterećuje?
Na grafičku imam 3g jamstvo a napajanje 5g, sve ostalo je isteklo jamstvo. Pa da ne bi bilo da zaradim 30kn a izgubim 1000kn :D |
e ag008 samo nemoj ništa što ti je hitno naručivati preko abrakadabre, npr. da ne bi čekao 10+ dana na graf. karticu (za rudarenje) jer eto nije bed što si mogao već za to vrijeme izrudariti cca. 12$..
:) |
Citiraj:
Citiraj:
Bolje joj je da se iskaže u proizvodnji novih! @kartman: evo iz božjih usta u tvoje uši: mining ti je high-risk-high-reward zanimacija nema ti tu sigurno |
Citiraj:
|
Baš si nešto razmišljam i malo čitam po netu. Kolika je isplativost pokretanja mining poola?
|
Isplativo je ako ćeš dovesti brdo ljudi da majna na tom pool-u.
|
Idem sad za zg po jednu konfu za rig.
Koje napajanje da uzmem sposobno tjerat 4 grafe? |
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:32. |