![]() |
Opa, vidim da se ovdje opako igra CoD2.
Ja sam inače u ekipi koja radije igra stari COD u MP-u, nego ovaj novi, ali.. :) E sad - meni je krepao HDD pa sam ostao bez cijelog svog popisa CoD2 ne-originalnih servera , a kako ste naspamali 70-ak stranica zanima me dal bi netko htio napisati par IP-eva servera na kojima se vi okupljate pa da zapucamo koji put? :) Thanks, bok :) |
najcesce na doZa serveru: 195.29.221.245
|
Stari skini si all seeing eye i tam nades servere. inace igra se na dozi
ip je 195.29.221.245:28960 |
Citiraj:
eto vidis...nocas si me gazio,a meni prvi mp u cod2 uopce.. i svejedno sam se drzal,makar je tesko jesti hladetinu i pucat i trcat u isto vrijeme..ovaj vikend budem prije klopal, pak bum onda malo raspalil zesce....znam samo da u reallifeu 90% vas nebi prezivjelo ni dolazak na crtu bojisnice sa vasim jurisima...al ..bolje se igrat rata nego ratovat,vjerujte... eeeee,sad idem Jeltza prcat da mora predvodit Zderonje na sljedecem okrsaju!!!:rambo: :rambo: :rambo: :beer: :D |
Citiraj:
|
.. samo nam fali Bubba još .. :burn:
|
Citiraj:
|
16.01.2006
Ošlo oko 3.8 od 5 gigi DSL paketa:( |
Citiraj:
|
Citiraj:
4.63 GB od 5GB paketa... Zato je 300Kn svaki mjesec sastrane za net (za 2-3 GB prekoracenja)...i jos sam vidio toliko lijepih stvari za skidat no to ce pricekati... |
20.01 je sastanak klana Žderonja.:D
Na kojem će biti odlučeno da i službeno nastupimo kao klan i p*********o vam p***e:p ET-kaj ti nije onda jeftinije uzeti flat??? |
ocemo na dozu malo...??
IDEMO!!!!!!!!!!!!!! |
A da si zemete flat rate? Platite 500 kn i baš vas briga, a ovako istu stvar radite, a pazite na promet. Bezvezte.
Nego, atha, kaj se ti buniš na dim? Ja imam 6600 naturale pa mi sve ide glatko. Dim mi ni najmanje ne smeta. Malo optimizacija igre i FPS je na 90 (55-90 kada je gužva). |
Citiraj:
Uzeo sam ovaj paket da si postavim neku granicu...pa sam cak i uspio prosli mjesec biti ispod 5GB... Ali da razmisljam o ponovnom flatu to sigurno... Vidjet cu kako ce ici sljedeci mjesec pa cu odluciti... EDIT: @RAK Pod tih 300Kn mjesecno sam mislio: 190Kn paket +100-tinjak sastrane za dodatni 2-3 dodatna GB za koje se uvijek nadas da ce ostati...To sam mislio ne da drzim jos 300Kn pored ovih 190Kn,onda bi mozda i uzeo flat za 390Kn... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Malo si se zajjee... Ja izgubim 10FPS kad je dim u igri,padne s 200 na 190 :D :D Salim se,sve je high,4xaa,1280x1024,bla bla bla high postavke u driverima,nikad ispod 50 fps,dok je najcesce 80-90 kao neka normala :) |
Citiraj:
|
Maloprije smo igrali malo pa su decki dosli do zakljucka da nosim pancirku :D
http://img5.imageshack.us/img5/378/doza9vq.th.jpg |
Citiraj:
http://slibe.com/imagestumb/8944871f-shot0032_jpg.jpg :D |
|
Citiraj:
:rolleyes: |
Citiraj:
Evo SS2 sve full + HDR SS2 Slika je LOL,a igra ZAKON! :D :D |
brzo na dozu ja i mitzek soliramo
|
|
Jel netko za jedan okrsaj na brzinu
|
Citiraj:
|
@Fleks
Tko? :confused: Kad će mo na dozu. |
one doZa boyse sam znao uhvatiti kako vire iz zidova...i penju se po krovovima. :rolleyes:
|
Sad sam u takvoj formi da me nemože ni okom pratit.
Skačem sa krova, radim tri salta i pucam po njima.:D Mislim da ima je admin dobio čir od mene.:beer: |
Koliko COD2 guta megabajta po satu? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:34. |