![]() |
o majku ti j**** http://store.liverpoolfc.com/souveni...pp-collection/
pa ovi su skrenuli u l'poolu :D |
Bit će ovo odlična sezona kod engleza.
U prva 3 je gužva, al realno, sve će svesti na City vs. United. Očekujem dosta i od Bilića i West Hama, stvarno je faca i najbolji izbornik kojeg smo imali. United definitivno u LP ide na vrh skupine. Sitni kiks protiv PSV, ah, dešava se. Ekipa je stabilna i već 5 godina nije bila takva. |
Direktore Brko, molim lijepo na kulturan način
da se otključa tema... :D Kvalifikacije traje još od četvrtka. :hitthewal: |
Ozlijedio se Benzema,a sad cujem i Modric lakse.Nakon svih ozljeda bude frke protiv psg-a!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jese je u banana formi.Protiv Levantea ajde jos,ali Pariza i Celte,no way jose!! |
Protiv Parisa je moze se reci nevazna tekma, barem prva jer Real ce proci skupinu ovako i onako.
|
Citiraj:
Izgleda da bude Modric spreman do tada.Bude kiki u spici ,iza njega Bale,Hames i Isco! |
Citiraj:
|
Druze brko, prerano si zakljucao onu temu. Turci ne idu u baraz, golcinom iz slobodnja (minutu prije kraja) postali su najbolje treceplasirana ekipa, pa time idu direkt kao i nasi :)
|
Ajmo danas MU lomimo Everton i idemo
po prvo mjesto, zagrijavanje za LP :) |
saćemo klopa vidit na djelu
|
|
Ibra naravno najbolje izgleda :D
|
A gdje je sad ono sprdanje sa MU od prošle godine?
United razbio 0:3 i niže pobjedu za pobjedom! Ne vidim više ono "ROTFL United", hahaha,idemo na vrh, i u prvenstvu i LP. |
A i Bilic jos uvijek rastura u gostima :)
|
Citiraj:
CFC napokon dobio nekog. :D Nije neki protivnik ali... |
hehe, namjerno nisam spomenuo i sprdao se CFC, da opet ne dobijem "60 dana", :D
, al ne, ozbiljno, jel će oni napucat tog munjerina? Pa liku stvarno treba psihijatar i tu mislim samo na onaj ispad sa lječnicom. |
Citiraj:
|
Neymar show. Nisam gledao utakmicu, no rece mi prijatelj da je u prvih 45min moglo pasti dosta vise golova. S obje strane navodno nepostojece obrane. Ker to koment enibadi?
|
Pogleda sam utakmicu. Dobra utakmica za gledanje, dosta sansi i golova.
Medutim losa igra barcelone, ovaj put individualna kvaliteta neymara radi prevagu. Vecina igraca barcelone u fazi obrane gleda igraca s balunom, odnosno stoji daleko od njega. Lass je izgleda kao robben u najboljim danima. Meni je ovo izgledalo lose, odnosno "lako cemo". Rakitic los, moja procjena da na kraju sezone ide dalje. |
Iako ne volim te male tekme pogledao sam dio i slažem se sa navedenim, skroz neloša tekma :)
Ova LP bi mogla bit zanimljiva, čudni su mi klubovi iz liga petice ove sezone... |
Citiraj:
Nije niti Realova bolja,samo oni nemaju pola obrane trenutno,ali imaju Keylora. Bravo za HammerseSljedece kolo Bilic ugoscuje Mourihna!Problem je ovo ugoscuje! Danasnji derbi u Italiji bude pokazao bude li Juve ove godine prvak ili! |
Citiraj:
Neće ga napucati. Dignut će se CFC. :) Nisu baš tako loši. |
šta ovaj brozović radi juventusu to je čudo, ko messi igra danas
|
Cuadrado je za njega space shuttle. :D
Dobra, tvrda utakmica Juvea, sve će to doći na svoje mjesto. Ovaj tjedan igra se Liga prvaka. :) |
s ovim zazom neće niš napravit
kakva katastrofa od igrača, svaki dodir s loptom sjebe, al svaki |
Citiraj:
|
Znači, sutra čekamo rutinsko rasturanje Arsenala i Dinama,
Olypmiakos WINN, Bayern WINN :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:42. |