![]() |
Ako Rosberg osvoji championship, bit ce uvjerljivo najlosiji vozac u (novijoj) povijesti koji ga je osvojio.
|
i Vettela :D
Rosberg nije tako los vozac , no u trenutnoj F1 mala je razlika izmedju odlicnog i vrlo dobrog, bilo bi glupo govorit da je on los a vodi u prvenstvu ispred Hamiltona, dobro imao je nesrece Hamilton al i to je dio borbe , nekad imas srece nekad nemas itd I glupost je tvrditi da Mercedes hoce njemca da pobjedi i da sabotiraju Hamiltona Uzbudljiva utrka danas, no opet to je relativno na prosle utrke, DRS treba ukinut i bit ce teze vozacima i bolje za gledatelje, no eto nekima treba gumb da mogu pretec |
Vettel je to ipak uradio 4 puta. Istina, svih 4 puta je bilo lagano... Medjutim, Ricciardo ga bas dobro pere ove godine.
Hamilton opet bad luck, ne mogu se vise ni sjetit koliko je problema imao. Kvarovi kocnica, bolid se zapalio, Rosberg ga sj*** u Monacu, pravio greske u kvalama, pa onaj kvar u prvoj utrci zbog dijela koji kosta 1EUR... smijesno. To koliko je bolji od Rosberga je vec dokazao ove sezone kad ga je nekoliko puta oprao sa ogromnom prednoscu. |
Čestitke Rikiju, stvarno zna izvući maksimum iz utrke, tj čim mu se ukaže prilika nekom svojom konstantnošću to pretoči u dobar rezultat. Gledao sam nedavno plate vozača F1, mnogi treba da se postide kad vide koliko Riki ima manju platu, a pravi je vozač. Sve do sada pokazano nije slučajnost, nego je odraz njegovog kvaliteta. Fetel sve bolje vozi, ali u želji da sustigne kolegu svake utrke pravi greškice, koje ga koštaju nekoliko mjesta. Po svoj prilici RB na kraju sigurno 2. mjesto. Hamilton nepredvidiv kao i obično, ali se još uvjek nadam da do kraja stigne Rosberga.
|
Zasto je Hamilton 'nepredvidiv'?
|
nitko nista za Kimija?? :)
ali istina, ovo je prva utrka (ali ono, prva....) da je nesto pokazao. nebi bio los niti Alonso da nisu nesto ono zasrali prije same utrke, kako je otisao u boks prvi put, tako da nadalje nesto nije bilo u utrci. ali svaka cast Rikiju. nisam fan RB-a, ali mi je drago gledati nekoga tko vozi i tko zna voziti, plus pobjedivati momcad koja dominira. istina, pitanje kako bi se mjesta podjelila da se dvojac nije dotaknuto u drugom krugu (vrlo vjerovatnije 1 & 2 - mercedes), ovako je bilo slade. e da, nisam citao / slusao, sta je bilo sa Kobayashijem da nije danas vozio? iako se zamjena nije uopce navozila, koliko, dva-tri kruga je izdrzao Caterham? |
Citiraj:
|
Hamilton: Rosberg said clash was deliberate
Racing incident moj kurac...Rosberg je debil! Will Buxton |
Ako je istina, Rosberg bi mogao preuzeti titulu glavnog ljigavca F1 od Vettela.
|
Kako je samo presicu bilo lijepo slušat! :D
fakat je ljigavac lik! |
Baš, idemo vjerovati Hamiltonu da je to Rosberg rekao. Kako da ne. Bilo mu je sasvim OK kad je Rosberga izgurao u Mađarskoj, sad mu se otvorena borba ne sviđa.
|
Istog trenutka kad ga je udario ja sam znao da je bilo namjerno. Vidio sam vec toliko mnogo kontakata, gotovo svaki ovakav zavrsi puknutom gumom i to rjedje ostecenim prednjim krilom. Rosberg je bio u demolition modu.
|
Citiraj:
He didn't deliberately crash, he deliberately chose not to avoid contact according to Wolff. Jok...tebi ćemo vjerovati...čekam da Lauda da izjavu jer Wolff je poznat po politički korektnom i proračunatom oralnom proljevu! Citiraj:
|
Smece od osobe, zna da je losiji vozac pa iskaljuje frustracije. Zasluzeno mu fuckaju, i fuckat ce do kraja sezone.
|
Ja sam oduvijek tvrdio da je Rosberg ljigavac od vozaca, kao i njegov tata Keke :)
Jbt. Schumacher je dosao natrag u F1 nakon tri godine, kad su se pravila drasticno promijenila i u prvoj utrci je bio ispred njega. Istina, vecinu sezone 2010. je bio bolji od dede, ali u 2011. i 2012. Schumi je pokazao da vrijedi i ovaj se mucio, a nekad ga nikako nije islo, sto mu nikako ne ide u prilog. Prvi dio 2012. je profitirao na Schumijevim kvarovima, kao sad na Lewisovim. I onda mi netko kaze kako se Schumi pored njega osramotio. Yeah right -> klikni gumb u mom potpisu :D |
Samo sam cekao da se javis. :D :D
|
Ne sjecam se kad sam zadnji put gledao formulu, cak ni snimke.
Evo bas sad gledam i ne mogu se nacudit zvuku (da da znam da je staro) pa ovo vise nije formula. A nis dok ne vrate staro ili promjene ovaj "zvuk" radje cu gledat vijesti. |
Ja sam popušio zbog komentara da je šumaher ljigav i pokvaren vozač privremeni ban tu na forumu. To je bilo kada sam se tek registrirao. Reko koji .urac kakav je ovo forum:lol2:!!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Iako vjerujem da se sadašnji V6 motori uživo čuju bolje nego na telki ipak je to daleko tiše od ovoga. Žao mi je samo što nisam uživo čuo i V10! |
Citiraj:
|
Čuo i V10 i V8 i neznam koji je bolji....jedina razlika kaj sam V10 bio na pocetku ciljne u Mađarskoj, a V8 u boksevima na Monzi pa je taj urlik pri 340 na sat nes posebno.
Saznat cu uskoro...samo treba drzat fige da se mercedesovci potrgaju medusobno, RB se pokvari, Williamsu se zbuse gume pa da mozda, ali mozda Ferrari upsije pobijediti :D |
Zao mi je sto nisam cuo V10, ali siguran sam da je bio brutalan. V8 je ubijao, ali onaj iz 2012. nije bio ni blizu onome iz 2011. Ne mogu vam opisati kako je zvucao blown difuzor. Prije svega na Lotusu pa onda na ostalim Renault powered bolidima. Iako su i ostali bili brutalni :D
https://www.youtube.com/watch?v=BmGgvHflXgc |
Kako je tek V12 zvucao...
|
A ne moze sad Hamilton ici protiv tima. To se ne radi...
BTW, gledam nesto usporedbu Hamilton vs Rosberg ove sezone. Hamilton naravno vise DNF-ova, Rosberg 1 DNF, Hamilton 3. Medjutim, ono sto je zanimljivije, u 3 utrke u kojima je Rosberg bio bolji (ne racunajuci one u kojima je Hamilton ispao) jedna je Monaco gdje ga je zezno u kvalama (Hamilton startao drugi i ostao na tom mjestu), a druge dvije Njemacka i Austrija. Njemacka, Hamilton startao 20-i, Austrija Hamilton startao 9-i. U svim ostalim utrkama Hamilton je dobio Rosberga. Rosberg zna da ga u fer borbi ne moze dobiti. |
Obojica su sazreli, mislim kad bi se ponovilo da voze u istom timu da bi to islo drugacije. Bas zato sto su imali ta iskustva.
A mozda se opako varam. :D |
Ja ne bih nikoga bannao 1 utrku/uveo momčadske odredbe/novčano kaznio Rosberga i hrpu drugih stvari što ljudi predlažu po Mercedes AMG Petronas FB stranici...
Ja bi mu samo uskratio Hamiltonovu telemetriju do kraja sezone...to je sve! :D |
#NoSPArring :roller: |
ode stream..ima ko link ?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:22. |