![]() |
Citiraj:
Jel ti covjek fino napisao da ce ti on to odraditi ako ti rikne nakon 2 godine? Znaci posaljes njemu i on ce ti odraditi garanciju kod proizvodjaca. |
Citiraj:
Ako proizvodjac reklamira 5 godina onda to sigurno i daje, to ne znaci da moras natezat maloprodaju 5 godina za reklmacije. Pogotovo jer je kod nas zakon 2godine + ponovna garancija. Da ne kazen da prodajen uređaje od 20-70k € koji samo imaju 1! godinu garancije. Zamisli to. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Izbor je na kupcu iako je često dobra odluka slati direktno proizvođaču pošto je to njima zanemariv trošak pa kupci često dobiju dosta bolji uređaj u zamjenu. Osim toga, tko zna gdje će biti ove neke trgovine za 5 godina i hoćeš li uopće moći tamo reklamirati, dug je to period. |
Ag008 kao da je ispao iz viceva o bračanima i škotima :lol2:
|
To što je pod must 2 god. za trgovca je tzv. odgovornost trgovca za materijalne nedostatke, dakle proizvod koji u hr ima 1. god. tvorničke garancije (hp laptopi, apple) zapravo ima 2 god. otkako smo u EU, čak i od prije (samo što je 2. godina na trgovcu), garancija iznad 2. god. je dobra volja (tj. može, ali i ne mora se ostvarivati preko trgovine).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Mozes zamislit koliki je to pressing na trgovca koji krpa kraj s krajem. Citiraj:
Ja prvi put kad san otvorio uzi shop samo san pogleda uvjete poslovanja, to uvik bacin oko, ako mi ne pase idem dalje. Nema mi gorih likova nego kad seru o cijenama, fala bog danas je trziste dosta razvijeno i imas informacije, ako ti ne pase trazi dalje. Potrosi cipela, goriva, mozganja jos za tu razliku. |
Citiraj:
Intel RMA Evo za Crucial u EU. EVGA Seagate Samsung SSD Na dnu je besplatan broj telefona na koji se može zvat. Citiraj:
|
Kolega Nino dali ćete ponovno imati napajanje mislim da od 550w 80+ gold i bilo je oko 400 ili 500 kn?
|
Citiraj:
Već je brdo puta napisao da se svi upiti šalju na mail, jer ne stigne sve pohvatati. Ajmo malo čovjeku olakšati. |
Citiraj:
UziShopu za sada svaka čast, a kada počnu reklamacije, vidjet ćemo kako će to ić. A daj Bože što manje reklamacija :chears: |
Ne znam baš da im je u opisu posla odgovarati na sve upite preko foruma (iako to rade).
|
Naravno da nije, ali je zato u interesu.. ;)
|
Mora uzi i fejs srediti, volim kad mi iskacu ponude ujutro odmah :D vidim da fb ima ali neaktivan, bar meni tak izgleda
|
Pogledaj sad :)
|
1 privitaka
|
Decki, nemojte Zlatku ideje davat, to je jos jedna stvar kaj bu na mojim plećima :-)
|
Neka neka treba raditi :D
|
to ti je jer si stavio one inferiorne sirotinjske procesore u prvi plan, a prvoklasni hardver u drugi - INSTANT KARMA IS A BITCH!!! :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:goood: Čestitam... |
Citiraj:
|
Nigdje na webshopu nisam našao pa pitam ovdje, Uzi shop nema memorije za laptop?
Nisam našao ni kategoriju a ni proizvode. |
Citiraj:
|
komponente -> memorije -> sodimm memorije
Evo još pokoja slikica: https://lh3.googleusercontent.com/Lj...o=w944-h531-no https://lh3.googleusercontent.com/1b...s=w944-h531-no |
Eto sad kad Uzi (ZG) Shop lici na nešto - evo i nacina placanja.
Nacini placanja: Jednokratno: Za debitne i gotovinu, cijena kao na webu Gotovina, Za kreditne kartice: cijena s weba + 8% Obrocno placanje: cijena s weba + 8%American Express, American Express: 2 do 6 rata |
Može li se naručiti preko weba a preuzeti u poslovnici po web cijeni?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Shop je 200m od tramvajske stanice Čulinečka...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:38. |