![]() |
Vjerojatno nikad ni neces imati problema ,osim ako taj FW ima tvornicke bugove.
|
Prvi puta vidim toliko bloatware aplikacija otkad sam nabavio sony.
Onemogućio sam 7 (nisu sve Sony, dosta je Google), te obrisao 4 ili 5 t-mobile aplikacija (srećom, mogu se obrisati...). |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma ima i europa C3 unbranded isto golotinja!
|
Citiraj:
|
Ovakva akcija će biti i kod nas, zar ne? :fiju:
http://www.pocket-lint.com/news/1277...ch-tv-for-free |
Citiraj:
|
2 privitaka
Citiraj:
Inace battery drain vise nema, ja prezadovoljanPrivitak 13126 Privitak 13127 |
je li kamera na X SP doista toliko loša koliko pišu strani reviewi? :/
inače mi se čini zaista solidan uređaj (na mobicity je fina cijena) |
Eto Z2 na preorderu kod Engleza za 446 GBP. Za prvih 200 naručitelja u cijenu će biti uključeni BT zvučnik i sluške vrijednosti 125 GBP.
http://www.mobicity.co.uk/sony-xperi...l#.UyBXnM5N3Ym |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Covjek je u pravu. Mi placamo VAT kao i svaki gradjanin EU. Za nas je cijena 528 GBP. Exluding VAT je samo za firme.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mob je stvarno avion. Taman negdje u jesen si posaljem XZ u mirovinu i uzmem XZ2 :D
|
Citiraj:
|
A vidjet cemo, malo me ljuti XZ zbog bugova na 4.3, ako 4.4 bude letio ne ide on od mene god dana :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Big like. Još samo da stiliziraju UI. :)
U svakom slučaju, lijep napredak. |
Citiraj:
|
Da, već sam rekao da mi je drago što sam ga kupio i nemam baš nikakve zamjerke na XZ. Budući je to bio prvi mačić iz serije, dobro je i ispao ;) Ali XZ2 next best thing definitivno.
|
Sony Xperia mobiteli
Hoces li opet testirati srecu i uzet prvog macica? :D
@kyzo Carinici ne otvaraju pakete iz EU. UK je u EU. Mi smo u EU. Mozes kupit u UK bez poreza ako se njihova trgovina zezne pa misli da Hrvatska nije u EU pa ti da robu bez poreza. Ako imas srece ova XZ2 je povoljna. |
Citiraj:
|
Sony Xperia mobiteli
Pripremi mob za fleshanje odmah da ne crkne firmware nakon par dana kao na tvom :D
|
Citiraj:
|
Xperia Z2 je definitivno najbolji Android uređaj trenutno. HTC One Up će biti vrlo dobar ali se ipak nadam da će Sony ove godine demolirati Same-sung :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:41. |