![]() |
Pa dobro ne mogu kupiti baš svaku. :D :D
|
Ma Bundesliga je vrh nogometnog kriminala.
Toga nema ni u 3. ligi Ugande. Pogotovo "igra" monchengladbacha, leverguezena. |
Citiraj:
Same old Arsenal. |
Kad sam ja govorio prije 5 godina da oni trebaju 'potjerati' Wengera meni su se ljudi smijali ali ja i dalje držim da bi njega trebalo potjerati jer dok je on tamo nema naslova za njih. Jbg.. Inače vrhunski trener..
|
Wenger im cuda radi s obzirom koje igrace imaju, i s njihovom politikom prodaje najboljih igraca
Neka dofuraju bilo kojeg drugog trenera, i bice gori od Liverpoola :D |
Wenger je financijaš po struci. Njegova astronomska plaća ne ovisi o sportskom već o financijskom rezultatu kluba. Dakle, kupi jeftino, prodaj skupo i budi 4. kako bi mogao još zaraditi iz LP-a.
Moja je pretpostavka da je to ono što uprava traži od Wengera a ovom teško palo. Plus, dosta zanemaruje uigravanje obrane. |
Nisam neki stručnjak ali možeš li mi objasniti kakve veze Wenger ima s prodajom i kupovinom igrača, zapravo, s financijama kluba?
Po tvojoj logici, on namjerno sabotira Arsenal da bi ovi još više zarađivali, što lošije igraju to više zarađuju :care: |
Prvih par utakmica su u obrani izgledali super, mislio sam da je Bould napokon posložio stvari, ali kasnije su opet počeli po starom; panika čim protivnička ekipa napada.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja sam čuo da Van Persie želio otići iz Arsenala.
|
Ovaj tjedan nastavak lige prvaka.
Utorak: Spartak.M - Benfica Barcelona - Celtic Galatasaray - Cluj M.United - Braga FC Nordsjaelland - Juventus Shaktar - Chelsea BATE - Valencia Lille - Bayern Srijeda: Zenit - Anderlecht Malaga - Milan Ajax - M.City B.Dortmund - Real Porto - Dynamo.K Dinamo.Z - PSG Arsenal - Schalke Montpellier - Olymp.Pireus |
Citiraj:
Htio je osvojiti nešto, a znao je da s Arsenalom to nije moguće (gledao je kako redom odlaze najbolji igrači) pa je otišao. |
Gledam sad malo Neymar goals and skills. Savršeno. :) Full me podsjeća na Ronaldinha.
Baš me zanima kako bi to izgledalo u premier ligi. :) |
TIBIA desne noge najboljeg igrača Reala, gadno je nastradala na utakmici protiv Celte.
Još jedan vrhunski članak gospodina Alača koji čak nije u stanju ni prepisat dobro članak. Iz slike je preočito da se radi o lijevoj, a po njemu je to desna. Edit: ispravljeno, bome je i mene zmotal. :D |
Ne,obrnuto,on priča o desnoj,a riječ je o lijevoj :D
Fino su ga srezali... |
@listerstorm
Fala :) Dobio odgovore više nego što sam očekivao :D |
Ovaj tjedan - fešta!:D
F+2 hendikep na PSG je 2,25-2,30. Stvar je tu jasna da jasnije ne može biti. Dinamo nema teoretske šanse , neka budu sretni ako im Zlatan iz , neke kurtoazije kao gost, ne uvalja više od 4 komada. |
Pa... Porto je dobio PSG 1:0, a dinamo izgubio od Porta 2:0. :) Možda ih i ne napeglaju ko gluhe svinje. :D
M.United - Braga Shaktar - Chelsea BATE - Valencia Malaga - Milan Ajax - M.City B.Dortmund - Real Dinamo.Z - PSG Moram ih pratiti...sve. :D |
Citiraj:
|
:D :D Jel moramo o tome? :D :D
Zubonja je imao masu za razliku od neymara. :p Iskreno se nadam da će Falcao odabrati chelsea jerbo treba im napadač. :D Ova Fernanda nije normalna! :D Mislim da bi kvartet Falcao, Hazard, Mata i Oscar harao. :) Ovo sa Falcaom je nevezana tema! :D Samo sam htio napomenuti da je fernanda opet u banani. :D |
http://www.youtube.com/watch?v=E97zHKmnl6A
Sjetimo se :P Pa taj čovjek je sam našamarao chelsea i njihov bunker, a da ne pricam o onome kad se terry odbio od njega ko od zida haha :D Ronaldinjo je bio kralj :D |
Čovjek je igrao super nogomet koji je bio lijep i atraktivan. :)
|
Šteta šta je volio brazilski način života :D
A što se Falcaa tiče, nadam se da neće doć u CFC jer onda ću morat navijat za njih a to mi se neda :D |
Mislim da mu je isplativo pošto bi postao prvi napadač (ako bi igrao kak spada), a kaj su mu druge opcije? Real? Previše konkurencije...jedino ajde u Barci bi isto vjerojatno imao mjesto u prvoj postavi. :)
|
Citiraj:
|
|
Ma kaj će u PSGu? :D
|
bas to, u tity bi mogao, ali samo ako nabave sposobnog trenera :)
|
|
Ma kaj će tam. :D
Imaju oni: Aguera, Baloetelija, Džeku, Teveza itd....previše konkurencije. :p FW u CFC su Fernanda i Sturridge. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:00. |