![]() |
haha, cak su ga i u spanjolskoj odkantali :D
steta,a stvarno je bio zvjer od igraca :( njemu treba neko ala luka modric, iako sad kad je i mata dosao mogao bi se preporoditi, jer toliko zustrine i zelje vec dugo nisam vidio u chelseau. |
Citiraj:
Tek sam sad ovo vidio. :D Daj koja komedija. Pa lampard daje više golova od njega. Može se pokriti ušima. :) Vidim da chelsea ima zanimljivu postavu danas. :) http://www.rezultati.com/detail/ShK8nGXf/#lineups Stoke puni liverpool, a arsenal nemre dati swanseu gol. :D :D Epic fail od ekipe. :) |
Pa u tom je i problem, sto su stvarno vezni igraci losi/nemotivirani/pojelo ih vrijeme
Lampard je katastrofalan lately, bar ono sto ja gledam :D sto se arsenala tice, sad su zabili valjda najgluplji gol u povijesti nogometa, golman je pogodio arshavina u petu pri izbacivanju rukom i ovaj mu je dao gol :D |
Bayern se stvarno ufurao u davanje golova - 6:0
Gomez 4 komada i Ribery 2 :D |
dortmund gubi 0:2, i imaju srece sta nisu i vise golova popili :(
|
chelsea vodi za dva. dortmund katastrofa
|
City dere Wigan 3:0
|
kun aguero :care::care::care:
edit : gleda tko barcelonu? ovaj fabregas igra preporodeno u odnosu na arsenal, vec je 2-0, asistencija i gol |
Opa, Hernandez
ManU već vodi :D |
Op op kaj baš i ne ide barci danas? :D
United ubija. :D :D |
mah,tipicna njihova igra :D
ali dobro, nisu igrali ni iniesta ni messi,cuva se za milan valjda :D |
Ajmo Lyon i Twente :D
|
Liverpool:p
|
i opet cityjeva pobjeda u sjeni UNITEDOVE :)
|
Citiraj:
|
blah, jucer i danas mi kiksali svi moji omiljeni klubovi ...milan,liverpool,borussia,barca, i jos cekam novi kiks PSG-a :D
ajde bar se ljudi u manchersteru vesele golovima, svako kolo ih ima na bacanje :p |
Pasmater Stoke dao gol iz jedinog udarca na gol...
|
18.10.2011 igraju United i Chelsea. :) To bu bila tekma. ;)
Navodno se na tu tekmu vraća drogba. :) |
|
Citiraj:
ovakvo glumatanje nije novina, cak dapace, to se i sakriveno forsira. ali ne kuzim u cemu je tocno sada problem, messi je odgumio, nije proslo, dobio je zuti, i? ajd, bilo bi vece sranje da je suden penal, tu se slazem. da je pederski potez - jest. da je to sastavi dio nogometa - jest. da je nogomet odavno prestavio biti plemenita igra i da je sve novac - jest. |
Citiraj:
Mislim da će mančesterski klubovi ove godine odlučivati o prvaku. Jest da je sezona tek počela, ali čini mi se da Čelzi ne bu puno profitirao ove sezone. m;ata ne bu dovoljanda pokrpa vezni red, napad je bez Drogbe nedostatan (Fernanda en zabija idalje, jel :D), obrana isto pušta... City je dobro posložen, a čini se da je Mancini napokon uveo reda. Ako Ferguson s ovom mladim pojačanjima bude prvak, naklon do poda. |
Pusti pusti. :) Vraća se Drogba za tu tekmu. ;) Vjerujem da će biti izjednačeni rezultat ili minimalna pobjeda uniteda. :)
|
neznam, koliko god bi htio da chelsea dobije radi mate ( obozavam takav profil igraca ), toliko mislim da ce manchesterova pomladena momcad zeljna dokazivanja pregaziti i chelsea, mozda ne rezultatski, ali igrom definitivno...
Stvarno su mocan stroj, i cestitke fergusonu koji uvijek zna kako se pomladuje ekipa! |
POOOČČČIINNJJEEEE :D :D
Prognoze. :p Chelsea - B.Leverkusen 1 KRC Genk - CF Valencia 2 Olymp.Pireus - Marseille X B.Dortmund - Arsenal X FC Porto - Shakhtar 1 Apoel - Zenit x FC Barcelona - AC Milan 1 Plze - Bate 1 |
Plzen :p
Danas Barca razbija :) Edit: 2:2 :suicide: |
Eh sada typo lijevo-desno. :D
|
Citiraj:
Sutra kreće Dinamo. šteta što Joe ne igra, da složi CRa koji puta na pod. Valjda bu ga Vida bar probal isprovocirati :D |
ja imam ovako:
Man. City - Napoli 1 Ajax - Lyon 1x Dinamo - Real 2 |
Dobrih tekmi ima danas
Jedva cekam Barca - Milan, samo steta da nema ibre, 100% bi neku pizdariju zakuhao xD Chelsea i Arsenal pogledam naknadno :D |
Ja doma gldeam chelsea, a ostatak kak stignem. Ne zanima me barcino dodavanje 90min i totalno zujanje milana. :D
Porto - Šaktar Chelsea - Leverkusen Dortmund - Arsenal To će biti super tekme. :) edit: ništ od drogbe neko vrijeme http://www.givemefootball.com/premie...xtended-layoff |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:05. |