![]() |
Već dugo koristim Business Calendar. Appointmente unosim na računalu u Google kalendaru i na mobitelu. Sinkronizacija radi bez problema. Sviđa mi se što je izgled prilično sličan onom na webu i što pokupi boje koje sam predefinirao. Imam različite kalendare i već po boji vidim što je koji dan/tjedan a i piše u obojanom polju.
|
takoder koristim business calendar i koristim kao sto je LAcy rekao.. najbolji je app za kalendar.. preporuka ;) mislim da sam gotovo sve probao xD
|
|
Citiraj:
Edit: Nije ispravljeno. I dalje ima problema s vremenskim zonama. Poslao sam mu mail. |
Hvala vam, probat cu business calendar :)
|
Sad će se lajkati i na Instagramu
http://www.net.hr/tehnoklik/zuckerbe...lijardu-dolara |
Citiraj:
Za to ti ne treba nikakav dodatni app. Koristi standardni kalendar, sinkroniziraj sa googlom, i na kompjuteru koristi Thunderbird sa Lightning dodatkom i spoji ga na googlov kalendar. Šta ukucaš na mobitel bit će ti na kompjuteru i obrnuto. Za widget se snađi, ja koristim Pure Calendar Widget, plaća se sitno, oko 3$, ali mi je vrhunski. Najkorištenija aplikacija na mom mobitelu. |
Ja pazario Business Calendar sad kad je bio na toj Google Play akciji... meni je mrak... ima par sitnica koje bi valjalo ispeglat, al sve u svemu super... agenda view preko cijelog ekrana je odlican, lijepo radi sa Launcher EX (scroll mode), fino se synca... nije mi zao tih dolar ili koliko je vec bilo...
|
Probaj Pure Grid Calendar. Komercijalna aplikacija doduše.
|
CalenGoo također uredno barata bojama i kalendarskim zapisima + taskovima, a u kombinaciji s Agenda Widgetom to sve može izgledati dosta lijepo složeno. CalenGoo-ovi widgeti su mi osobno ružni. Također sam kupio Business Calendar, ali koliko sam vidio nema podršku za taskove.
|
decki trebala bi mi app za wireless , koja sprema sve passworde , cesto mjenjam ROMove pa stalno moram upisivati ispocetka sto me zivcira.
|
Citiraj:
|
Obzirom da su Pure Grid Calendar i CalenGoo paid aplikacije, možete li provjeriti kako se ponašaju s vremenskim zonama? Recimo napravite event u 20:00, promijenite vremensku zonu par sati plus ili minus i provjerite u koliko sati je taj isti event nakon promjene.
Business Calendar event napravljen u našoj vremenskoj zoni u 20:00 odlaskom u recimo GMT -6 pomakne na 13:00. U stock kalendaru imam opciju Use home time zone i tamo je ostao u 20:00. Želim da ono što sam zadao u 20:00 bude u 20:00 gdje god išao. |
U CalenGoo nisam primjetio da mi se nešto poremetilo zbog promjene zone (DST). Imam dosta vremenski određenih eventova unaprijed mjesec dana pa bi već primjetio da me zafrknuo...
|
Citiraj:
pa ako bi mi mogao pojasniti.. |
thx xlr. Ako ti se da, napravi mali test kao što sam opisao.
btw handyCalc je jako dobar kalkulator i konverter. Treba proći kroz tutorijal da se vidi sve što može a može puno, puno toga. |
Citiraj:
|
Što preporučate za GPS navigaciju (offline).
Proba sam Navigon, ali mi sve djeluje nekako nezgrapno i traljavo (sučelje), ima li šta bolje. |
Citiraj:
@Mar- iGO MyWay |
Sygic Aura ili Sygic Mobile Maps
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Svi eventi kreirani na mobu u zoni -6 kasnije se prilagode bilo kojoj zoni koju podesim na mobu. CalenGoo ima malo previše opcija i ono što sam prolistao nisam primjetio da ima foru "use home time zone". Jedina razlika u ovom testu naspram tvog je što CalenGoo prilikom promjene zone na GMT-6 oduzima 8h u odnosu na našu zonu zbog DST-a (mi smo sada GMT+2, jel), dok tebi vidim skida 7h. Date & time na mobu mi je uvijek bilo podešeno na manual. |
Hvala što si probao iako te nisam baš najboje shvatio :D Sad sam probao CalenGoo i ponaša se jednako kao i Business Calendar. Napravim event u 10:00, pomaknem zonu na -6 i event se pomakne na 3:00. Inače dosta dobro izgleda i radi.
Edit: Zbog čega ti je date & time na manual? Držim na automatski, uredno se sinkronizora sa mrežom i pokupi ispravnu vremensku zonu. |
Nisam ni ja najbolje shvatio jesam li testiranjem pokrio sva tvoja pitanja pa sam sve to još malo zakomplicirao :) Svejedno ne razumijem zašto ti pomjera evente za 7 sati, a ne 8 kao što bi trebao.
|
Citiraj:
|
Nije bitno koliko pomjera nego što uopće pomjera :D
Mi smo sada na GMT+1 Summer Time, pomakom od GMT-6 daje ukupni pomak od 7 sati :) Dakle još jednom. Hoću da ako napravim event u GMT+1 u 10:00, da bude u 10:00 u koju god zonu išao. To mi omogućuje stock kalendar ali Business ima bolji pregled, widget... Znam da ima logike i da se pomakne. Recimo ako trebaš nekog u Hrvatskoj nazvati u 10:00 po njegovom vremenu a ne svom. Privremeno rješenje sam našao u labsima Google kalendara, World clock. |
Citiraj:
Jel se za te offline navigacije treba prilikom učitavanja spojit na net ili može i bez neta? |
Za iGo ne treba internet. Mape su spremljene na mobitelu.
|
Citiraj:
Upali se GPS samo i vozi |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:57. |