![]() |
Citiraj:
Prvi counter bi mogao biti kao za ove koji imaju Early Access, a drugi za sve ostale. |
Citiraj:
Možda je to samo za novi trailer :lol2::roller: |
Citiraj:
|
Citiraj:
najlogičnije bi stvarno bilo da je za BETU, pošto je baš i razlika između countera 48 sati |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
http://eatom.tumblr.com/post/1004183...ew-telly-today pocni pratiti sluzbeni forum :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Na twitteru su rekli da je ono FAN MADE stranica,sa onim countom :(
Al barem su potvrdili onu sliku sa xboxa da je prava :D |
|
nemogu vjerovat da ste uspili ispisat 39 stranica foruma o igri koja jos nije vani
|
Šta je tu čudno? Na Bugovom ima skoro 250 strana. Je da je skoro sve spam, ali opet...
|
Citiraj:
Izgleda vrhunski ova minuta sta sam pogleda :D Ne zelim si dalje spojlerisat. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:( Sta je bilo na videu? sp ,mp? |
sp sa najnižim detaljima, neka pre-production verzija, uz to i spoiler
|
What the...po službenom forumu kruži priča kako je od strane DICE zaposlenika potvrđeno da je BETA spremna i da može 'na ulice', ali da čekaju zeleno svjetlo od Sony-a i XBOX-a?!
Pa jebo te... |
Citiraj:
ako cemo biti paranoicni, pitanje je da li MS odnosno XBOX Live namjerno zavlace, ipak je njihov veliki partner Activision :D ali sad kad sam razmislio, slazem se sa zadnjom recenicom, kakve veze ima PC sa konzolama, ako je verzija spremna... ako se sjecate beta za BFBC2 na konzolama nije cekala PC verziju... |
|
|
novi trailer (sa XBOX-a):
|
Hahahahahhaha.Ovaj DICE...nemam riječi! Kada je o njihovim proizvodima riječ uvijek je 'rekla-kazala', nikada oni nisu odgovorni i uvijek se krivi nekoga drugoga.
Tako je slučaj sada sa BETA-om, trailerima, da ne spominjem informacije, itd. Smeće mrtvo. Realno, bmk za snimku sa 360, ionako sam vidio i više od prikazanoga. EDIT: Ovo je najgluplji, najdosadniji, najSVE trailer do sada.Sve ovo sam vidio na TGS snimkama.FFS |
...Samo na Conquestu bit će 64 player support...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:31. |