![]() |
eDUARDA STAVI MAMU TI
|
Smiri se mammute, nismo se još izvukli. :D
|
Konačno Eduardo!
|
Ja baš nisam euforičan, sve ja ne talijanima, mi čemo ionako spušit od furije
|
drugacije drugo poluvrijeme skroz :). talijani malo ukakili sto su izvadili bonatelija van, napad mi je bio prakticki nikakav naspram prvog dijela.
dok su nasi proigrali, onako, posteno :care:. mandzo valjda najbolji igrac debelo u obje tekme, covjek me fascinira u kakvog se igraca pretvorio. 1:1, gledajuci realno prvo poluvrijeme je moglo puno losije zavrsiti, drugo negdje taman da zavrsi remi. cak je i obrana na nesto licila u drugom poluvremenu, iako se ne mogu otrgnuti dojmu da su talijani jednostavno stali s napadnom, vise nego sto su nasi poceli igrati iza......... no, dobro je IMHO, remi s talijanima. vise niti spanjolska ne izgleda toliko jaka, pogotovo ako budemo igrali kao drugo poluvrijeme :chears:. |
Nije nikako dobro... Ako prođemo skupinu to će bit čudo.
|
Više srece nego pameti...
|
Bod k'o kuća. Po onoj bosanskoj "Kako sam se nadala, dobro sam se udala" :)
|
Pa teska je....vidi kako su Nizozemci prošli. Nije ni to sramota
|
bod je tu, sad se nadat da ce irci ukrast bod spaniji, ili barem da ne izgube velikom gol razlikom :D
|
bye bye croatia, 4 boda nece biti dosta...
|
Budu Irci nekome pomrsili račune,preponosni su oni da se samo tako predaju.
Al igra u 1 poluvremenu katastrofa. Eduardo bi protiv Španije trebao od prve igrati.Izbacit Jelavića. |
Ma Španjolska pobjeđuje Irsku 100%. Ostaje samo gledati s koliko razlike će irci izgubit i od talijana, naravno, ako mi izvučemo remi sa Španjolskom...
Citiraj:
|
Citiraj:
da je skupina lagana, nije nikako. iskreno, da te netko prije 10 dana pitao kako cemo proci, sto bi rekao? ono, da cemo se ovako "lako" (govorim o drugom poluvremenu) nositi s talijanima, i da cemo tuci 3:1 irce? :) u svakom slucaju ako i ispadnemo, dobro smo odigrali zasada i ja sam zadovoljan. s obzirom da imamo konkretno jednog pravog gol gejtera (jes! mandzo!), s obzirom da je obrana sklepana i cesto nikakva ^2, ovo je odlicno zasada igranje :care::care:. |
Ja sam se nadao pobjedi nad Irskom, i pobjedi Španjolske nad Italijom. Čim su oni odigrali 1-1 s Italijom moje su lađe potonule... Prokleti Del Bosque i njegova "taktika" bez napadača.
Ne bi me čudilo da su namjerno odigrali 1-1. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kako je ovo bilo loše, je*eni talijani su bili zreli za razbijanje, nisam vidio ništa od neke smislene akcije...osim pizdarija u obrani od strane Schildenfelda...
|
Imali smo sreče i s onim dosuđenim zaleđem kojeg nije bilo.
|
Sad još Irci zgaze Španjolce i to je to :) .
|
Moramo se nadat. Irci će ipak igrati oba meča pred preko 20.000 svojih navijača, a ne pamtim kad su Irci izgubili prije meča s nama! Sigurno u zadnjih 10 mečeva samo s nama su se okliznuli.
Ma šta, bezveze nam rasprava kad ionako moramo pobjedit Španjolce ako mislimo bit prvaci! HRVATSKA! :D |
Bilićeva "opservacija" tekme je bila neslušljiva i negledljiva...na kraju opet žabari tuku irce i imaju 5 bodova a mi bi se kao trebali vadit protiv španjolaca:suicide:
|
Loše prvo poluvrijeme, totalno bezidejno a da ne spominjem posvemašnju nepreciznost dodavanja.
Drugo, drastična promjena. Talijani me uopće nisu impresionirali igrom, ništa oni nisu bolji od nas osim što su nabili presing na početku. Bedara je jedino što moramo sad polagat nekakve nade na Irsku. |
Lose lose. Rezultat sam po sebi nije los,ali kako sada stvari stoje na papiru ,jest. Rekao zeni da talijani nisu toliko dobri koliko si sami sebi mozemo zakomplicirati. Toliko losih centarsuteva i dodavanja nismo davno imali. Zivce sam izgubio :D .
Po meni,Italija je za sada u najboljoj poziciji. |
Ma vi ste svi slabi. Svi zaboravljate na cijem su mlijeku irci zadnjih par dana. Nije to bez vraga, danas oni takodjer igraju za "svoju" Hrvatsku :D
|
Citiraj:
Lik je objašnjavao da nam nije loša obrana nego su lopte dolazile po njihovom klasičnom receptu a to je kao teško spriječit:D Još mi samo objasni držanje Schildenfelda u repki pa da zaključimo izbornikovu filozofiju:D |
Uf koja tekma, nemam više glasa. Šta se tiče kalkulacija danas Espana dobiva, ali u zadnjoj tekmi vilenjaci uzimaju bod žabarima. Finale Njemačka-Hrvatska. Mi pobjeđujemo.
Auu kako sam pao s kreveta:D. |
Nismo mi tolko dobro igrali koliko su Talijani igrali lose :D
|
Schildenfelda - Strinića van obavezno :kafa:
|
Iniesta odlucuje tekmu s Ircima. Nadam se da mu nije dan danas.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:49. |