![]() |
Maximus IV Gene-Z/Gen3 ima novu, upola manju cijenu nego prije 10-ak dana, sad se već može naći i za 700kn
|
Citiraj:
|
Ja sam ju narucio, brze bolje. Vec vidim (da ce mi doci) mail isprike, da je došlo do pogreške. :D
|
Predobro da bi bilo istinito.
Idem ja naručiti još 2 komada, pa da vidimo. |
Vidim da je u svim shopovima takva cijena.. Vjerovatno neka akcija u Asusu.. Da evo provjerio sam. Sve asusove ploče su pošteno pojeftinile!! :)
|
U svim shopovima ofkors, kada svi uzimaju od MSANa.
|
Dostupnost: NE. tako kaže frend koji ima dućan :D i kod njega je 700-tinjak kn :D
|
http://www.portio.hr/index.php?page=...d=050300046581
Hoće ostajat takva cijena ili će se vratit gore? |
Citiraj:
Iako sam dobio na mail ovo: Citiraj:
|
Zanimljivo, gen3 je 750kn a obična ima malo snizenu cijenu cca 1300 kn. Ode i ja narucit jednu. :)
|
Citiraj:
ali veli mi frend da im je stanje 0, da nemaju ni jednu. sada, ili je greška, ili su već razgrabljene :D mada je cijena još jučer bila 1400+ kn.:stoopid: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako zbilja je istina, i ako ju frend uspije iskopati, uzet ću i ja jednu. neka stoji doma i neka čeka Ivy Bridge :D
BTW, jel čemu ta ploča, bez obzira kaj je mATX? :D |
Vrhunska ploča od koje je trenutno bolja (u kontekstu overclocking potencijala) jedino Maximus IV Extreme(-Z) :D
|
Provjereno, to je ta cijena. naručujte dok ima :D ja ipak neću mjenjati još. Čekam Ivy, konkretno i5 3570K model pa ćemo onda razmišljati što i kako :D
|
Citiraj:
|
U kojem ducanu je ima dostupno?
|
Citiraj:
|
OK, ovo je definitivno ubojica ASRockica P67/Z68 Pro3 Gen3 :D samo ako ostaje cijena ova. kako je krenulo, lager će se isprazniti još danas, a onda kada dođu nove, pitanje je koja će onda biti cijena.
|
narucio sam jednu cisto eto da ju imam.. Ploca je overkill i definitivno best buy za ni 100Eura.. Ne svidja mi se samo sto je jeb. microATX..
EDIT: ne vjerujem. Gene-z =1400kn, Gene-z/gen3=700kn.. Sigurno je greska i onaj tko ju je dobio za taj novac je jako sretan.. Nece se ponovit takva greska.. :) |
Citiraj:
Npr. što ima u biosu što nema obična? |
Tak sam ja nedavno trco u Microline, tj. I.Q. po Arese 2400 za 300 i nest kuna pa se prodavac sjetio da je to greska i da je cijena 800 i nest...
Maloprije sam gledao i samo jedna ploca je jos na stanju. Ima ROG bios par jako dobrih stavki koje olaksvaju zivot ektremnijim overclockerima ali nisu od neke koristi ostalima.. |
Citiraj:
|
Ranije kad sam kupovao svoju, gledao sam test http://www.pcekspert.com/articles/885-2.html
Tamo što vidim, bios je identičan kao i na deluxe. Ali za te novce, je odlična kombinacija. |
Ček 700 kn za Maximusicu jer ovo neki bananko na kraju ili su fakat stavili to kao pravu cijenu?
|
Meni su javili da ce sutra imati i da mogu onda doci po nju....pa cemo viditi oce biti 700kn :)
|
hehehee... dobio ja jos i 10% rabata.. :) nije greska, definitivno Asus spustio navedeni model..
|
Klepnuo i ja jednu.. aj što će po tržnici sad bit ploča na prodaji a cjeli PCE ima Genezu :D
|
Ja isto piknuo jednu jutros, bar se nadam. Čekam potvrdni mail.
Što sad sa ostalim Z68 pločama, koliko to cijeniti? Citiraj:
Baš to :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:53. |