PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

vrac 09.09.2010. 14:46

lud zbunjen normalan.... stvarno su dobri

meminho 10.09.2010. 00:36

24.najnapetija serija ikad,odlicna je.heroje gledao do kraja trece sezone,prison break mi je zakon,prva sezona je zaista mocna,ako neko voli tipicnu akcijsku seriju neka pogleda the unit.odlicna akcija i efekti.u planu mi je pogledat lost,koja je inace proglasena za najisplativiju i najgledaniju seriju svih vremena.jedva cekam da ju krenem gledat.i to je to.ima toliko serija da covjek ne stigne sve.fringe,entourage....i naravno.star trek rules! jednog dana ce zaista biti tako.ta serija je daleko ispred svog vremena.od humoristicnih serija,hm,nista ne moze nadvisiti prijatelje.najsmjesnija serija ikad.uz mucke.heh.

Wolverine 10.09.2010. 10:07

Kaj tebi space šteka na tipkovnici?

McG 10.09.2010. 14:30

....

wnbeeeE 10.09.2010. 15:10

gledam californication
poceo pacific ali jednostavno nije ni do koljena band of brothersu, pa izgubio volju.

demetrius 10.09.2010. 15:11

trenutno samo svjet u ratu,tu i tamo mućke,ništa redovito,mislim da nisam ni jedan csi pogledao,ni išta drugo.

Razer 10.09.2010. 15:33

Citiraj:

Autor McG (Post 1727841)
The Vampire Diaries su krenuli s novom sezonom

Odličan početak druge sezone :goood:

McG 10.09.2010. 15:59

....

ONeill 10.09.2010. 22:49

"Instruktor" na RTL-u, večeras počela s prikazivanjem.

khm 11.09.2010. 17:26

^^ žešće smeće, tipičan hr humor, tj. nema humora, ja ne znam ko takve projekte financira.

Anyway, upravo sam u fazi gledanja The League of Gentlemen.
Prije par godina se prikazivala na Novoj pod nazivom Muška družba.
BBC-eva komedija ali prebolesna, ima 3 sezona, odgledo sam dvije, a za 3. nemam želuca.
Na neke scene sam okretao glavu, pa ko voli...

B3mt1 11.09.2010. 21:43

Citiraj:

Autor khm (Post 1728856)
^^ žešće smeće, tipičan hr humor, tj. nema humora, ja ne znam ko takve projekte financira.

Anyway, upravo sam u fazi gledanja The League of Gentlemen.
Prije par godina se prikazivala na Novoj pod nazivom Muška družba.
BBC-eva komedija ali prebolesna, ima 3 sezona, odgledo sam dvije, a za 3. nemam želuca.
Na neke scene sam okretao glavu, pa ko voli...

:goood: hvala ti, to mi je bila bas opicena serija a nikako se nisam mogao sjetiti kako se zove, odoh je nabaviti :D

calypso 12.09.2010. 03:59

Startrek svaki dan... :) I Dr. House kad mi se da...

potemkin.hr 12.09.2010. 10:51

Počela 3. sezona Merlina :)

fre@k 12.09.2010. 11:41

poceo i the vampire diaries, dobar uvod u 2 sezonu :p

Mar 12.09.2010. 16:11

Citiraj:

Autor McG (Post 1728009)
Super je serija. Knjige na kojima se bazira su isto tak štivo i pol. Glavni glumci u seriji su odabrani da bolje nisu mogli i CW opet ima novu "zlatnu koku" kojoj gledanost ne prestaje rasti. Uz The Gates i True Blood, IMHO najbolja serija vampirske tematike. Twilight koji je tak i tak skoro u tančine pokral The Vampire Diaries knjige, se lagano može poklopiti po ušima. Uspjeli su zasrati sve filmove, a jedino ih je hype maloljetnika spasil na kino blagajnama.

Pogleda sam VD prvu epizodu, i nije me baš oduševilo, previše teen/ljubavna tematika.

Neznam, možda postane bolja kasnije, ali prva epizoda je poprilično a'la Twilight.

McG 12.09.2010. 16:22

....

Mar 12.09.2010. 23:50

Citiraj:

Autor McG (Post 1729470)
Rekel sam već u nekolko navrata, The Vampire Diaries knjige su napisne još početkom 90-ih, a žena koja je kao napisala Twilight je sve ideje pokrala iz tih knjiga. Pročitajte (ako se kome da:)) prvo The Vampire Diaries (The Awakening, The Struggle, The Fury i Dark Reunion za početak i novi The Return: Nightfall i The Return: Shadow Souls s odličnim i dijaboličnim Damonom u glavnoj ulozi), pa onda Twilight (mada su knjige koplje i pol ispred filmova) i skužili budete u koje detalje je Twilight pokral The Vampire Diaries.

Zato se danas većini ljudi ta serija ne dopada i ljudima sve to liči na Twilight. Još prošle godine kad je serija počela bilo je jasno da je to kombinacija Tree Hilla, Supernatuarala i prokletog Twilighta.:)
CW se tak i tak tokom godina specijaliziral za teen-drame, tak da je i u ovoj seriji radnja bazirana na ljubavnom trokutu.

Pogledaj još koju epizodu, pa ako ti se svidi ostaje ti cijela prva sezona i druga koja je krenula prije koji dan.
Nagativci ne nedostaje i pojavljuju se skoro u svakoj epizodi, glumci su na nivou, a radnja je miljama od bilo čega kaj je Twilight uspel nasrati na veliko platno.

Neznam, cila ta Twilight saga mi se gadi tako da nisam čita knjige niti gleda filmove, samo komentiram od onog šta sam vidija po trailerima i netu :D

Meni se recimo svidija True Blood jer je dosta mračniji/brutalniji od VD/TL iako su u zadnje sezone udrobili sve i svašta, prva sezona je izvrsna, iako se sad u trećoj počelo nešto zanimljivo dešavati isto :)

Ovaj VD mi je previše teen, a'la Buffy, ali bez tog šarma/sarkazma.

McG 13.09.2010. 00:52

....

BladeRunner 13.09.2010. 02:53

Počeo sam nedavno Castlea gledat. Tek sam na početku 2. sezone i odličan je.

Počeo sam gledat naravno samo zbog Fireflya(btw, fox nabijem vas na kitu).

Lihto 19.09.2010. 14:50

Htio bi sam pohvalit seriju Luther,baš me oduševila.Inače nisam neki fan CSI i takvih serija ali ovo je nešt posebno :) nadam se da će bit i druge sezone,ipak su nešt javili za 2011..

syss 19.09.2010. 15:35

instruktora na rtl-u prati tko? meni je trenutno vrh hrvacke produkcije, stvarno se mogu nasmijati...

fre@k 19.09.2010. 16:06

gledo sam danas malo :D

najace je kad je ovaj reko (bar ono sto sam mal gledo :P):

"Dobro su me nahranili, dali su mi sira, i soka..." (neznam tocno kak ide) i onda su mi rekli da moram raditi

haha jadan lopate vidio nije...

BTW jel itko poceo pratiti "novu" nikitu :D

knocker 19.09.2010. 17:00

pogledao sezonu Modern Family, dobro slozena serija. Glava obitelji glumac koji je bio glumio Al Bundya tako da je serije u globalu gledljiva s ponekim dobrim forama iz života svakodnevne obitelji.

ONeill 19.09.2010. 17:25

Ovaj tjedan počinje nova jesenska sezona pa će se puno toga pratit ...

spawn 19.09.2010. 17:57

Citiraj:

Autor The Player (Post 1701900)
Zvjezdane staze, bilo koji serijal, mogu ih gledati stalno,one me opustaju ko nista.

Potpis. Ima brdo serija i mini serija,ali bilo koji ST me uvijek odusevi.

McG 19.09.2010. 17:57

....

CRO_VET 19.09.2010. 18:53

Ja trenutno gledam Andromedu,i to 2. sezonu,prije koji dan sam završio sam 1. sezonom.Sve u svemu,oduševila me serija.

Hrvoje xyz 19.09.2010. 18:56

Citiraj:

Autor Hrvoje Viher (Post 1725783)
ja mućke gledam 6-i put zaredom sve. i uvijek su mi super. kad narastem bit ću Delboy

Same here imenjace , samo ja sam rekao da cu preskociti ove godine kad su kupovali falš robu pa pokusavali frknut dalje i skocit odmah na aukciju u Sothebysu. :chears:

inace , sasvim slucajno sam dosao na ovaj topic i odmah bingo , ovaj Sherlock britanski me odmah zaintegrirao.Steta sto su samo tri epizode.
procitao sam inace sve knjige vezane uz istog - vrlo zanimljivo stivo. Ima dosta prica tj mogucih epizda ako ce ih ekranizirati.

Sto se mojih preporuka tice - definitivno two and a half man.svakidan si pogledam bar jednu.

fre@k 19.09.2010. 22:14

Citiraj:

Autor McG (Post 1734168)

Da, prati se od prve epizode i zasad je serija i više nego solidna. Samo da su za ulogu Michaela našli nekog drugog glumca, jer ovaj tip koji ga glumi nema veze s vezom i iritantan je do bola. Glumce i glumice za ostale likove su IMHO itekak dobro izabrali, ali ovaj tip se prenavlja da to nije humano. Makar Michael kao lik, je i u seriji iz 90-ih bil samozatajan i na momente dosadan, ali onaj Franucz koji ga je utjelovil, je to odglumil kak spada. Ovaj novi Michael je tragikomedija od lika.

odlicna mi serija ali se slazem za ovog "potrcka"

ali evo stize nam Chuck, Mentalist, Modern Familly, NCIS, NCIS LA, Fringe itd itd

bit ce dobrih stvari za gledati :p

BTW "tetica nikitica i beretka" :p :goood:

Pupo 20.09.2010. 21:06

White Collar super serija, tnx McG

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:45.