![]() |
lud zbunjen normalan.... stvarno su dobri
|
24.najnapetija serija ikad,odlicna je.heroje gledao do kraja trece sezone,prison break mi je zakon,prva sezona je zaista mocna,ako neko voli tipicnu akcijsku seriju neka pogleda the unit.odlicna akcija i efekti.u planu mi je pogledat lost,koja je inace proglasena za najisplativiju i najgledaniju seriju svih vremena.jedva cekam da ju krenem gledat.i to je to.ima toliko serija da covjek ne stigne sve.fringe,entourage....i naravno.star trek rules! jednog dana ce zaista biti tako.ta serija je daleko ispred svog vremena.od humoristicnih serija,hm,nista ne moze nadvisiti prijatelje.najsmjesnija serija ikad.uz mucke.heh.
|
Kaj tebi space šteka na tipkovnici?
|
....
|
gledam californication
poceo pacific ali jednostavno nije ni do koljena band of brothersu, pa izgubio volju. |
trenutno samo svjet u ratu,tu i tamo mućke,ništa redovito,mislim da nisam ni jedan csi pogledao,ni išta drugo.
|
Citiraj:
|
....
|
"Instruktor" na RTL-u, večeras počela s prikazivanjem.
|
^^ žešće smeće, tipičan hr humor, tj. nema humora, ja ne znam ko takve projekte financira.
Anyway, upravo sam u fazi gledanja The League of Gentlemen. Prije par godina se prikazivala na Novoj pod nazivom Muška družba. BBC-eva komedija ali prebolesna, ima 3 sezona, odgledo sam dvije, a za 3. nemam želuca. Na neke scene sam okretao glavu, pa ko voli... |
Citiraj:
|
Startrek svaki dan... :) I Dr. House kad mi se da...
|
Počela 3. sezona Merlina :)
|
poceo i the vampire diaries, dobar uvod u 2 sezonu :p
|
Citiraj:
Neznam, možda postane bolja kasnije, ali prva epizoda je poprilično a'la Twilight. |
....
|
Citiraj:
Meni se recimo svidija True Blood jer je dosta mračniji/brutalniji od VD/TL iako su u zadnje sezone udrobili sve i svašta, prva sezona je izvrsna, iako se sad u trećoj počelo nešto zanimljivo dešavati isto :) Ovaj VD mi je previše teen, a'la Buffy, ali bez tog šarma/sarkazma. |
....
|
Počeo sam nedavno Castlea gledat. Tek sam na početku 2. sezone i odličan je.
Počeo sam gledat naravno samo zbog Fireflya(btw, fox nabijem vas na kitu). |
Htio bi sam pohvalit seriju Luther,baš me oduševila.Inače nisam neki fan CSI i takvih serija ali ovo je nešt posebno :) nadam se da će bit i druge sezone,ipak su nešt javili za 2011..
|
instruktora na rtl-u prati tko? meni je trenutno vrh hrvacke produkcije, stvarno se mogu nasmijati...
|
gledo sam danas malo :D
najace je kad je ovaj reko (bar ono sto sam mal gledo :P): "Dobro su me nahranili, dali su mi sira, i soka..." (neznam tocno kak ide) i onda su mi rekli da moram raditi haha jadan lopate vidio nije... BTW jel itko poceo pratiti "novu" nikitu :D |
pogledao sezonu Modern Family, dobro slozena serija. Glava obitelji glumac koji je bio glumio Al Bundya tako da je serije u globalu gledljiva s ponekim dobrim forama iz života svakodnevne obitelji.
|
Ovaj tjedan počinje nova jesenska sezona pa će se puno toga pratit ...
|
Citiraj:
|
....
|
Ja trenutno gledam Andromedu,i to 2. sezonu,prije koji dan sam završio sam 1. sezonom.Sve u svemu,oduševila me serija.
|
Citiraj:
inace , sasvim slucajno sam dosao na ovaj topic i odmah bingo , ovaj Sherlock britanski me odmah zaintegrirao.Steta sto su samo tri epizode. procitao sam inace sve knjige vezane uz istog - vrlo zanimljivo stivo. Ima dosta prica tj mogucih epizda ako ce ih ekranizirati. Sto se mojih preporuka tice - definitivno two and a half man.svakidan si pogledam bar jednu. |
Citiraj:
ali evo stize nam Chuck, Mentalist, Modern Familly, NCIS, NCIS LA, Fringe itd itd bit ce dobrih stvari za gledati :p BTW "tetica nikitica i beretka" :p :goood: |
White Collar super serija, tnx McG
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:45. |