![]() |
zippo konfa ti je zakon.wtf.
btw svi koji igraju 2.2v neka sejvaju new save svaki put prije misije a quick save svakih 10min |
daj mi reci, kojom matematikom si dobio ovo "svakih 10 minuta" :) ?
|
Jel mi moze tko reci kako da dobijem povjerenje od Freedom frakcije?
|
Moras za njih obaviti nekoliko poslica i bit ce sve uredu:D
|
Ma napravio sam sve za njih, jedino ne znam gdje je Morgan's PDA...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
new save idem samo pred neke meni važne događaje qick save kad se sjetim i pred neki fajt prolaz kroz anomalije i slično a igra ima i svako malo auto save tak da ovo tvje ne stoji nikak |
eke joza
|
Citiraj:
Citiraj:
|
hihi, ali ja nisam dobio tu misiju...
i btw. vec sam presao igru tako da ... :( |
Citiraj:
|
A jel ima neki mod ili nesto za cop da ima novih misija i mozda novih podrucja ?
|
Za CoP, mislim da trenutno nema modova koji dodavaju nove lokacije, no "uskoro" bi trebao izaci SMRTER v045, gdje ce biti svega (nova oruzija, lokacije, questovi, neprijatelji itd itd).
Mislim da jedino SoC ima modove koji dodaju nove lokacije. Jedan takav bi uskoro trebao izaci, Lost Alpha |
a sta je ovo: sgm 2.2 ?
|
Citiraj:
|
ok ;)
|
Citiraj:
Stalker mazohistima (ima nas :D) preporucujem igrati, hebati se sa bugovima, neponovljivo. Za sve ostalo tu je Lekadol :D (da ne boli glava) |
Brko se isto razmazio (ili ga je stisla baba:D), quicksave malo-malo je još od SoC-a stvar na koju uopće ne obraćam preveliku pozornost...neki dan sam bootal u XP i na orginalnoj instalaciji je popis sejvova dulji od ekološke studije o Ombli:D
|
Jel mi mozete dat link gdje da download taj 2.2 mod...bas me zanima sta je to :)
|
Citiraj:
http://tinyurl.com/bloh6w2 sad sam se setil jedne cake koja bi mozda pomogla kod rusenja sto se tice sgm 2.2 koji ga igrate . igral sam smrter 0.41 Alpha i non stop se rusil . onda sam svrljal po ruskim forumima i procital da i ikonu kod startanja igre treba pokrenuti sa administratorskim ovlastima . i to je upalilo . od tad jedan jedini put mi se srusil i to kod monolita . mozda to i vama pomogne . |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel ima prijevod taj mod ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Makaršta:D Random rušenja taman dobro dođu da se oči odmore malo:) |
Citiraj:
|