![]() |
Citiraj:
|
Ček kolka je onda veličina tvog volana? Po tome što si naveo rekao bih da je nešto veći od cd-a-
|
|
Citiraj:
|
Je, da, očito vrijedi ona koliko para toliko muzike...
|
Citiraj:
Puno pristupačniji Logitech Formula Force EX ima 26cm promjer |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Need For Speed: Shift Patch 1.02
This is the patch for the North American version of Need For Speed: SHIFT. :kafa: ((post 666 :fuming: :D )) |
Citiraj:
|
Citiraj:
btw. Patch 1.02 includes five new cars (Toyota Supra Mk IV, 1967 Shelby GT500, 1967 Chevrolet Corvette Stingray, 1969 Dodge Charger R/T and the 1971 Dodge Challenger R/T). There is a new game mode called Team Racing which pits Team Red vs Team Blue in an intense battle for track domination. The maximum number of racers in an online game is increased from 8 to 12. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
zale se uglavnom na to da patch jos nije dosao na Steamu... idem sad doma, pa cu probati :) |
Probao sam maloprije i ogromno povecanje performansi. Pici sve preko 50 fpsa na 1920x1200 sa 4xAA i 8xAF sa 15 protivnika :D
|
Ne kužim zašto je onda meni sve po starom? I naravno igra mi se opet ruši.
|
zato sto vjerovatno koristis crack!?
|
Zato što vjerojatno nemam original.
|
probao sam patch
konacno mi works Lamborghini ne struze po podlozi :goood: i oversteer slider je sad popravljen :) |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, definitno se sad vidi razlika u optimizaciji, više nema trzanja u gužvi. Samo mi je žao što sam ostao bez svih sejvova, a bio na 40lvl-u. Sad moram sve ispočetka.
|
Citiraj:
meni je profil ostao... |
Citiraj:
|
ovako imam problema sa shiftom, igra mi se zamrzne kad loada trku ili kad trka zavrsi isto na loading screenu. Isto mi koji put nece uci u igru nego se samo pojavi crni ekran. Gledo sam po netu i vidio da dosta ljudi ima taj problem. Stavio sam na compatibility na win98/me, tada igra radi ali je trzav zvuk i igra trza. pa ako ima koje drugo rjesenje bio bi zahvalan.
|
Citiraj:
|
e to je sad vec nesto. konfa iz siga s 15 auta ispred mene ~35 fpsa
sam na cesti 60 zakucano :D sad ju mozda i prijeđem :D |
I ja kažem, puno veći užitak igrat. A ne kad na početku 15-fps-a.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:05. |