![]() |
ja sam svoj htio JB--kat al mi to ide na živce svaki novi update radi restore pa update pa JB, sad ću si uzet bonbon broj i riješio sam brige s time ...
|
Citiraj:
A zasto bi restorao telefon kad izadje update? Ionako ne donose neke velike novosti. Jedino kad izadje malo veci update kao sto je ios 3 na ios4. Sve ostalo je po meni bez veze. |
Citiraj:
btw. nemogu update-a na verziju 4 vjerovatno zbog JB! |
Iphone 3g
4.1 (8b117), 05.14.02 Jel se može jb-at i unlock? Treba li prvo downgrade? Unaprijed hvala. |
Ne može downgrade :D nego upgrade na 06.15 ako ga hoćeš otključat. Pripremi sve što ti treba i prati upute: http://blog.iphone-dev.org/post/1718.../ultra-recycle
Može se dogodit da ti neće radit GPS nakon ovog, tako da razmisli hoćeš li riskirati ;) |
Hm, ako u kojem slučaju gps ne radi, može li se ponovno vratiti 05.14:D
EDIT: Vidim da ne može |
Jel mogu kako saznat firmware od Iphone 4,deaktiviran je, a da bi ga aktivirao moram stavit tcom karticu,a nemam je.Da li se može nekako saznat firmware a da ga ne aktiviram,pa da ga mogu JB i unlockat....?
|
Eto, na moju sreću izgleda da je s mobom sve uredu a tako i s gps-om.
Koristio sam ovu stranicu i stvar je nevjerovatno jednostavna (prvi iphone) http://www.coveringweb.com/2010/12/h...g-without.html Baseban 06.15, iOS 4.2.1. @flajpan - hvala na pomoći:beer: |
Drago mi je da sve radi i dobro da si aktivirao sa SAM-om (nema problema sa zagrijavanjem/baterijom i push radi normalno - bye, bye hacktivacija:D) :chears:
|
Zna li netko kad ce cydia dobiti sluzbeni update?
|
Za Božić valjda :D
|
Jel ima kakvih vijesti za UL i JB, bez da se kemija oko basebanda ili da se stavlja od iPada i slične stvari...
Mislim na ono "one click JB te unlock preko cydie" Božić je prošo... :D |
Ceka se :)
|
Citiraj:
|
Jel mogu kak restirat Usage(znači vrijeme korištenja iphone i vrijeme razgovora),imam iphone 4,16gb,4.2.1
Hvala! |
Citiraj:
|
Znam za to,al mi samo resetira Cellular Network Data....
|
Citiraj:
|
A nemogu ga respringat....gore je 4.2.1 i nemogu uopće upalit cydiu...stisnem i samo mi izađe,isto tako sa safarijem.....neki drugi način?ili da popravim da uđem u cydiu?!?!
Hvala! |
@Dr_faca Spoji iPhone na komp, pokreni redsn0w, odaberi 4.2.1 FW, ugasi iPhone, odaberi opciju Just boot tethered right now i prati upute.
|
Citiraj:
|
Sto mu gromova! :(
Išao sam prijatelju JB-at iphone 2g koji je zaključan na AT&T preko snowbreeze-a i sve je bilo ok (napravio se IPSW) i kad sam ga restorao preko itunesa koristeći taj custom IPSW, na samom kraju mi je izletilo Error 6 i iphone se ugasio. Sad ga nikako ne mogu upaliti, nemogu ga staviti u DFU mode niti ga komp detektira kad ga spojim :( Gledam po netu kako "un-brickat", ali svi spominju DFU mode, ali ovaj iphone je "mrtav", tj ne reagira na power tipku niti pokušaj da se ubaci u DFU. Što mi je činiti? |
si ga probao prvo spojit kablom na komp pa onda uc u dfu mode?
|
Evo uspio sam uci u recovery mod tako da sam restarta PC i držao home prilikom spajanja telefona na komp, ali mi svejedno nije jasno zašto JB nije uspio (verzija 3.1.3)
|
Kroz deset dana dolazi untethered jb za iphone 4
|
To znači da bi mogel i za 3gs UL i JB a da je normalan? :P
|
Imam iphone 4 16 GB verzija i sad sam napravio 4.2.1 updejt jer mi JB bas nije od neke koristi.No sad imam glupi problem da mi na svim kompovima kad spojim iphone pise da ima 13.5 GB slobodnih od 27.5 GB prostora ??? u iphone i itunes pise 14. nesto ali windowsi na 3 razlicita kompa pokazuju 13.5 od 27.5 ? A neda mi vise dongrade na 4.1
|
Izašao je RedSn0w 1-click tethred jailbreak za iOS 4.2.1(iphone 4,3gs,3g),za sve one koji imaju tethred JB,izašao je brži postupak....
http://www.iphone4jailbreak.org/reds...d-redsnow.html |
evo ja doso do svog prvog problema koji nikako rijesiti...dakle idem restore iphonea i baca mi gresku 40... pokuso sam na sve nacine osim sa Snowbreeze 2.0.2 jer mi ga windows nece pokrenuti neznam zasto..(imam xp pro sp3)
jel zna tko kako se to jos moze rijesiti ? rijec je o iphone 3g 8gb |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:27. |