![]() |
Evo, probao :D
U početku mi se činilo da se nije ništa promijenilo, malo sam brzopleto to gledao i još radio 20 različitih stvari odjednom. Ovo je stari speed dial, nije loše, iako bih više preferirao nešto "naprednije", tipa da ima weather widget u sebi, google calendar sa nadolazećim obvezama, rođendanima, itd. P.S. kako mu mijenjam pozadinu ? |
Citiraj:
|
Koristi li se tko ovdje chrome betom ili canary (valjda je to naziv one pre bete kroma)?
Zanima me jel stabilno, mozda bolje od obicnog chroma? Za svakodnevnu upotrebu |
Pa je, relativno je stabilno, ali ne vidim prednost ako je za svakodnevnu upotrebu. I onako se novi fičri izbace u stabilnoj verziji kroz neko vrijeme. Sve skupa više problema nego prednosti.
Inače ima još i chromium koji je još ranija faza, prije nego što se gugl tog dočepa, brendira i ugura unutra svoje stvari, al je poprilično nespretan za svakodnevnu upotrebu, a i treba ga ručno updateat, ali je open source ako kom kaj znači. |
Kako se na ovom ubogom web pretraživaču promjeni jezik? Nasao par tutova, napravio po njima, ali nista, i dalje stoji na krivom jeziku :)
EDIT: evo, uspio sam, jedva :) Nego, jel ima neki plug in za chrome da lijepo ubaci sidebar sa bookmarksima i da to izgleda ko default na firefoxu? prilikom svog proslog pokusaja migracije na Chrome, probao sam ih 5-6, no medjutim sve bezveze. |
Pa imas i na Chromu zabiljeske. Pod postavkama bi trebao stavit kvacicu na 'prikazi traku oznaka', ili tako nesto slicno pise.
Nisu ti potrebni nikakve dodatne alatne trake. |
Da, ali to je horizontalana traka, a ja bi zelio vertiklanu, po mogucnosti sa lijeve strane.
|
imam jednu molbu
odite na www.vijesti.hr sa firefox preglednikom čekajte da se učita, i onda sa mišem primite desno scroll bar i vucite ga malo dolje gore da se vidi ovaj efekt na logu od stranice vijesti.hr (treba se smanjit pa povećat i obrnuto) meni na firefoxu to bude fluidno, a na chromu mi šteka, zastajkuje pa probajte na ffox i chrome dali vama tako šteka na chromu, da znam jel to do mene il chroma |
Meni radi isto..
Chrome 42.0.2311.152 dev-m FF 35.0.1 |
apdejtaj te browsere, chrome je 43, ffox 37 :D
enivej, neznam do čeg bi mi to moglo bit..ffox fluidan a chrome šteka, postavit cu i video, opcenito na slicnim sajtovima se to dešava, ima tko ideju? |
http://youtu.be/0p_H_s8puo4
Evo video, nakon 10. Sekunde je firefox, fluidno lijepo, a prije toga stekanje |
Kao što rekoh, na oba mi radi fluidno. Nešto je tebi do Chrome-a ili je došlo sa zadnjom verzijom iako ne vidim razlog. To je obični all ease out transition.
|
da al evo reinstaliro krom, pobriso sve moguće što ima veze s njim i dalje isto
|
hmm u opcijama sam ugasio ''use hardware acceleration when available'' i sad radi kak spada
mislio sam da bi trebalo biti obrnuto |
Citiraj:
|
Na chromeu mi radi normalno. Uključen hw accel.
|
Citiraj:
Logicno mi je ako koristi hw akceleraciju da bi trebalo radit bolje |
Sorry, pročitao sam "upalio" umjesto "ugasio".
|
Nub evo tu
http://www.askvg.com/fix-slow-perfor...ation-feature/ "The culprit behind all these problems in Google Chrome is "Hardware Acceleration" feature. When this feature is enabled, it may cause such kind of performance issues in many computer systems whether they are running Windows or Linux operating system." Ocito nekom pomogne ukljuceno nekom iskljuceno |
|
Citiraj:
|
Jako pametan potez. Bye bye Chrome...
|
Citiraj:
Ćemo vidjeti kakav će biti Edge dok dođe desetka, još ćemo se prebaciti na kraju na rebrandirani IE, kamo taj svijet ide :D |
edge ce radit samo na desetki mislim, tak da svi ti kompovi po drzavnim firmama ce i dalje preko IE 6
|
Reinstalirao bih windowse i zanima me radi li chrome automatski backup passworda, ako ne, koji je način?
|
settings - prvo gore ti je sync settings, tu namjesti kvačice na ono što trebaš
|
Jel se moze u chrome ukljucit ona opcija za upozorenje ako gasim više tabova?
|
Danas je izašla verzija 44 (Version 44.0.2403.89 m), idući major update kolje vanjske plugine, komu su bitni može već lagano migrirati :D
|
Citiraj:
Btw, kakvi pluginovi? Misliš nešto kao adblock? |
Da li se još nekome događa da Chrome (zadnja verzija) ne može iz prve učitati neku stranicu, a kada se napravi refresh sve je kako treba biti? Do prije 3 dana nisam imao problema s time, ali sada mi se to događa prilično često.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:08. |