![]() |
Citiraj:
|
u sta se ovaj topic pretvorio :D
|
buuu... svi spavate.. :p
|
bude pizdo jedna sta se nisi javio da bacimo wara :)
|
Citiraj:
|
...nocas sam isla spavati kad je vani vec svitalo :)...
...i sad me malo boli glava...a imam jos hrpu posla za napraviti a ja gubim vrijeme na netu...:) |
Uf taman sam zgotovio glupi program za faks.. 600 linija koda :( Sad jos napisat 10-15 stranica dokumentacije. Valjda cu stic do 12 to napravit.. ZELIM SPAVAT !!!!
|
prijavio sam 7 ispita za ponedeljak i jos par za par dana kasnije.... luuuuuud covjek :smoke:
current up time 27 hours.... |
iako sam noob na ovom forumu,jučer sam mislim ostao skoro do 23:00 :] a budim se u 6:45 za školu :D
|
Hehe, za mene je 7:45 h totalno trošenje vremena... :cool:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja dok sam imao skolu nisam isao lec prije 1-1:30 a budio sam se u 06:00. Probaj spavat samo 2h pa doc prvi sat na kontrolni iz kemije.. :beer: |
Lol.. Probaj nespavat 2 dana pa doci na ispit iz matematike 3 :P
|
probaj ne spavat, pa ne zaspat na kemiji u prvoj klupi :smoke:
|
:smoke: nemam vam ja još kemiju,ja sam 5. razred još:D :beer:
|
hahaha... LOOOOL ... onda idi spavat dijete... :D : lol2 :
|
Deca jel vi to meni spavate? :D
|
...nocas nisam skoro nista spavala :( ...bolesna sam i nisam mogla disati tako da sam morala sjediti u krevetu...strasno....
...imam temperaturu, visoku...i sad sam trenutno u skoli...imam nastavu do 2 i ne mogu doma ranije...blah.... ...a osjecam se kao da bi se najradije nekud zavukla i umrla...koma :( |
@Flex - ja ne :) ... samo sam "zaglavio" na IRC-u :D ... opet sam se navuko... ne valja mi to :) ... sinoc do 2:30 ...
@flare - :( ... ozdravi brzo :) |
cist malo da se tema vrati medju zive
ispit danas ujutro.... živci uglavnom............ |
evo nedjelja ujutro nema nikog prisutnog
|
U pon u 6 ujutro se vratio sa partija i zakrmio na kauču do 10 i kad se probudio temperatura u kući 30...
Klimu na 18, litru ledene vode u sebe i prošlo me brzo. :beer: A noćas sam zato od ponoć do podne. :beer: |
...sedam sati ujutro i ja jedina na forumu...:cool:
...vjerojatno zato sto sam jucer isla spavati u 10:rolleyes: ... |
Citiraj:
ja sam k'o vampir u zadnje vrijeme..budna po noći, spvam po danu :eek: |
Jutros u 5:30 ... nije bilo nikog... ili ja nisam dobro vidio...ipak sam sinoc lego u 3:15 ... :beer:
|
He he cijela noč ronjenja u konzervi (silent hunter 3). Dobar ulov sam imo. Ali mora i kapetan malo spavat. Ipak za 15minuta mora na praksu :D .
|
Vraćam se jutros u 5 iz noćne, kavica, sendvič i novine - u 7 u krpe i krmež do 6 popodne :D
Prvi dan na poslu i bole me svi je*eni mišići, tetive, zglobovi, leđa :clap: :clap: |
Da se pohvalim sinoć sam išao spavati tek u 2:D 2 sata kasnije nego inače:D
|
U devet u krevet :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:53. |