![]() |
Citiraj:
Nik- grma- big mama :D:D let i uspješan doskok :D :chears::chears: :goood: |
Citiraj:
|
Montiro volan, al nemam slika. Bu bile kasnije
Jel ima netko 20mm osovinu za marza? Ja sam na svojoj na jednom onom sarafu spojebo navoj :D |
Citiraj:
Al jbg, jos prokleti faks dovrsit, onda se ionak selim negdje pod Alpe pa ce bit i toga :) Hvala na filmeku, ide pod favse ;) EDIT: "Sutra (uto.), tunel 11h. ...ali uspon do Lugarnice, ali ne na najjace :D " Nik znaci do vrha bi se pedaljiralo? Mozda sam za, javim se sutra ujutro. No ak cu i ic, gore skroz polako, jer sam na bajku jako malo u zadnje vrijeme i skroz sam ispo iz konde+sto mi je tesko disat po ovoj maglustini i vlaznom/hladnom zraku... |
Max, moj je Full On ali je grafika ista. Jel tako da je kul kad je proučavaš :D
Koliko si ga platio? Skoro sam izdahnuo na nogometu koliko je teško disat. Još mi se čini da sam nekakvu šugavu astmu navukao ili neko slično govno jer mi se i nedavno u Maksimiru slično dogodilo kad je bilo vlažno. Pluća mi dođu na 25% i bok sport..ili sam ispao totalno iz kondicije :D |
Jest da je u 100% vlazi teze disati, ali da imas astmu ne vjerujem - prije je do konde.
Kondiciju treba odrzavati, a ne zasjesti na 3 mjeseca pa onda opet ukondiravanje i krepavanje uzbrdo. Meni nema gore stvari nego ponovno nabijati kondiciju, koma...ali do toga moze dovesti samo ozljeda, a da zbog zene/dece/posla/psa i tko zna cega nemam vremena za sebe - nema teorije :D Na Sljemenu je 5°C toplije nego u Maksimiru i suncano uz to. Bit ce danas lijep dan za voznju. |
jooj kak sam ljubmoran na vas kaj se mozete u tjednu ici vozit :(
|
Citiraj:
Nisu one zbunjene već si kupio mjesečarke mislim da se zovu, na njima rastu plodovi skoro cijelu godinu. |
Citiraj:
Inače sam stalno na bajku, nema šanse da ispadnem iz kakve takve kondicije. |
Danas dobra vožnja. Sanda, Nik, kasnije Mic i ja.
Lojstek gore po mojim preferencama. Nisu gazili kako znaju, ali se pedaliralo konstantno uz jednu pauzu od minutu da si malo vode popijem. Bili su fer prema meni :D. Od makadama za Runolist opako blato koje se zaljepilo za sve živo na biciklu. Dolje 57-ica s time da je Nik jedan sitan dio do Lojsteka sam odvozio, a Sandi sam ja pokazao obilazak onog korijenja cijelog. Razmišljali smo dal da skačemo na onim kickerima i dropovima, ali nismo htjeli. Spojili se kod klupica sa Nikom, gdje smo čekali Mica koji je onda kasnije sa Nikom i Sandom otišao na Strmopeć, a ja krepan ko pas doma. Moram pohvaliti Nika koji je na novom bajku neuhvatljiv. Pokušao ga pratiti, skoro izletio 2 puta malo sa staze, pa odustao od tog plana. |
Citiraj:
|
Danas sam napokon nabavio i pravu cijev sjedala :D
Sada u subotu sam se borio sa vec sada bivsom cijevi. Zna onyx kak sam se cijeli uspon zajebavao. Kupio sam u protei truvativ stylo 400mm i 25mm offset za 185, inace je 250 ali imaju 25% popusta na placanje gotovinom. |
Za tu štangu sam ti prije ljeta rekao, kaj kad ne slušaš i škrt si.
Malo si se razbahatio s parama, bremze+volan+štanga sve kaj ti ne treba samo šminkaš bike. |
Ooooo štanga mu treba :D
|
Fakat mi ie stanga trebala :)
U iednom trenu sam htio i odustat i otic doma kak me je nazivcirala. Svak 100m sam sarafio po njoj. A jbga, sve mi je uletilo povoljno :) Sljedece godine bi onda isao na veci updejt, kotaci i kompletni pogonski dio ili novi bajk jer bi to doslo oko 500€ pa trebam malo nabacit racunicu i vidjet dal ulagat u bajk ili kupit recimo yt wicked za 1800€ i rasprodat stari bajk u dijelovima za nekih 550€ pa mi ne ispada bas sada toliko puno love za nadodat. Napokon je stigo i disk za cuksa danas :) |
Uzet ću za nekih mjesec dana one Kenda Kwest slickove , pa me zanima jel mogu koristit normalne zračnice na njima , ili moram kupovati one tanke?
Oće netko u petak na vožnju? Do Samobora možda? Oko 1,2 popodne. |
Odlicna voznja danas, pogotovo onaj dio koji je Vuco preskocio, a the55mic uskocio.
Kako se po Strmopeci secu i voze samo osobenjaci (citaj: malo ljudi), tak je gore hrpetina lisca po kojem se sklize i koje skriva korijenje i kamenje iznenadjenja, pa smo isli nesto sporije neg inace (te singlice su super za jurcanje i raznorazne skokice). Tako sam na 4. serpentini napokon krstio Jekylla (bilo je i vrijeme) - kliznuo mi prednji kotac sa staze, pa je odsklizao cijeli bajk skupa sa mnom :D Super vrijeme i super voznja...a sad si Vuco pogledaj sto si propustio: Strmopec movie |
Lijep video Nik, i slika je puno bolja sada odjednom ;)
Jesi nekaj eksperimentirao? |
Super voznja Nik, napokon sam odvozio taj strmopec i definitivno mi se svidja, al je bome i naporan.... Jest da dugo nisam vozio, al gore mi je ovo fizicki nego uspon lojstekom, tak da, da sam iso s vama i do vrha pokupio bih se doma poslije spusta, bas ko Vuco :D
Al aj, Vuco i ja skupa smo odvozili vasu rutu :D :D :D I da, super filmic, mislim da si sve bolji u editiranju.... No i u voznji isto ;) |
Nisam nista eksperimentirao...lijepo suncano vrijeme i naravno da je bolja slika, bitrate je standardnih 7500.
Imam ja ideja kak bi to izeditirao i izproducirao, samo bi tebao snimiti vise kadrova i gnjaviti se a to mi se neda - ali ideju u glavi imam. Draze mi je voziti se od snimanja filmova ;) tx all |
Citiraj:
a zeni sam stavio hutchinstona 26x1.25 i puno je laksi kotac :D ako te tezina brine... ako stavljas "normalne" samo pazi kad montiras da ti bude lepo poslozeno, da nije naguzvano jer ti bu inace kotac skakutal... |
Alo ekipo dal je netko danas za sljeme, grma, dotka, greben, greben+strmopec, ma kaj god, ajmoooooooooooooo :D
Bilo kad, samo da nije po mraku... |
svi koji ste mislili kupit srebrne shitmano 788 brenze u bajkmaniji pisi kuci propalo, nabavaljaju samo crne...
|
|
Malo blentavo izgleda. I sumnjam da je ugodno kad ju navuces na bulju, a oko nosa te zateze.
Radije si uzmi sa ebay-a nesto kao sto sam ja uzeo za puno manje novce. |
to sa ebaya sam i ja uzeo i super je stvar, istovremeno čuva i ćube, nos i ćelenku od hladnoće kad se vozis
|
Bas to, ak nista moze se navuc na glavu bez problema da ce te negdje zatezat.
|
a dobro dodje kada ides u sloveniju po paket pa ti gospodje na posti jos uz tvoj paket daju i svu lovu iz blagajne :D
Vidio sam na trgu u intersportu prije nekih mjesec dana balaklavu za 70ak kn pa mozes otic i tam provjerit/vidjet dal ih jos uvijek imaju |
Kaj nitko za voznju?
Pa nije vam valjda hladno.... |
Ja se biljezim za subotu ujutro, prije ne mogu.
|
Ja sam još na samrti iako osjećam da ide na bolje. Zamanta mi se kad odem do wc-a a kamoli do šume.
|
ja 90% mogu u subotu, moram još vidjet, da isprobam kak se ponašaju nove gumice :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sile , si odlučio koje gume ćeš uzet? |
@ditech - Oprosti, al preko slika mi ne izgleda bas komforno kad ju onako nategnes na bulju pa ti kod nosa zapinje.
Ali ako kazes da ne smeta onda super. |
Ima ko viška spejser doma od 1cm?
Po mogućnosti ovak nešto da nemoram rezat ali nije nužno. Bilo kakav će mi biti dobar. http://www.ebay.co.uk/itm/Fox-10mm-F...-/170680437152 |
HKS - uzo sam od Dede Continental City Ride i neku Kendu, nisam ih montirao jer mi se hebeno ne da... Možda da imam kvalitetnu podnu pumpu ili kompresor jer nema šanse da ću svaka 4 dana obje gume pumpat mini pumpom i još mrtvi francuski ventil... Tako da je to on-hold.
Kak idem bajkom na poso oko vrata flis "neck warmer" ana glavi je obična kapa i kapuljača od jakne. Ta mi je varijanta ok za do posla, ali ograničena mi je vidljivost jer me kapuljača smeta kad hoću pogledat oštro lijevo-desno ili iza sebe, tako da kad krene niža temperatura idem s balaclavom na posao, bmk. Za šumu varijanta s kapuljačom naravno ne prolazi, baclava all the way. |
Mene zajebaje straznji mjenjac...a nemam se vremena s njime gnjaviti.
Ne sjecam se jesam li negdje s njime opalio, ali tesko mi je povjerovati da ga je jucerasnje blato sredilo (Sram X7) Sto se dogadja - ili preskoci/tandrka na predzanjem zupcaniku do najveceg, ili do najmanjeg (ovisno kak naspanam sajlu na shifteru s onim kotacicem). Ne mogu ga ustimati da normalno salta po svih 9 brzina ni pod razno. Sajlu jos nisam dirao. Uzeo sam si odmor jer danas bas nemam strpljenja s pimplanjem po mjenjacu nakon posla, ali sutra bajk mora biti spreman jer u petak ide za Sloveniju. Dajte neki pametan savjet dok nisam sve rasarafio :D Ona dva sarafica/granicnika za min i max su pravilno podesena. ...daklem pucajte prije nego krene part 2 A je to majstora ;) |
Zvuči kao spigan drop out. Provjeri to...
Ako mašinica nije savršeno okomita sa tlom, mislim da buš morao do knedle. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:07. |