![]() |
To dvoje sam dobio odmah na početku filma kad sam vidio kako zapaljeni ljudi jurišaju na švabe. :D
|
LOL,sad sam u istom duhu pogledao 9. rota....nakon 9 godina...mnogo dobar film :)
|
Gledao to davno i zaboravio već. Moram ponovo.
|
Novi Iron Sky na pomolu :D
|
eo sad sam baš pogledao Fortress of War, dobar film, volim te ratne, tako da ono :D
al onaj mali mi ne ulazi u glavu, trči vamo tamo, i nikako da popije metak |
Citiraj:
Za preporuciti mogu ratnu dramu: Gallipoli*(1981) |
Citiraj:
Ja nemogu vjerovati da nisam do sada pogledao Iron Sky! I za jednu takvu vrstu filma, odlično je i snimljen i proveden, a ni priča nije loša. Neznam kakav će biti nastavak, ali pogledat ću ga. |
|
The Drop (2014) Gandolfini i Hardy. Film je toliko dobar da ga se na koljenima mora gledati. :) Klečeći!
|
LEAKED LIGHTSABER SCENE - Star Wars Episode VII |
Citiraj:
Inace oke film 6.5/10, ima glup (ne)završetak. |
Citiraj:
I zaslužili su sprdnju... |
je-be-no! |
mazerunner, toliko rupa u dobroj ideji da ne zelim ni gledat nastavak jer ce bit prelos, 5/10
st. vincent, malo me podsjetio na groundhog day ali to je to, dobar pokusaj, par fora scena, 6/10 predestination, nije me se dojmilo, znao sam sve cim sam poceo gledati i sto se blizilo kraju vece razocaranje, 5/10 blue jasmine, solidan woody, preporucam gledat u parovima hehe 7/10 the raid 1 i 2, malo cudni nerealni filmovi, puno mrtvih, puno akcije, a ono, krv do koljena za ubit kokice i kolu taman, 5/10 |
Citiraj:
|
Ako nisi pogledaj 9 rota
Imaš finski Talvisota iliti Winter war A ne vjerujem da nisi gledao legendarni cross of iron |
Citiraj:
http://www.dorkly.com/post/71305/if-...d-vaders-offer |
Nightcrawler
neloš film.. pokazuje kako zapravo mnogi ljudi do uspjeha dolaze ne pokazujući emocije i doslovce prelaze preko mrtvih da bi ostvarili ciljeve.. http://youtu.be/X8kYDQan8bw |
Gone Girl - 7,5/10
preporuka The Good Lie 8/10 također preporuka |
Let's Kill Ward's Wife (2014)
uzas dosadno, 3/10 |
The Interview. Dva sata zivota koja nikad necu vratit. :(
|
Citiraj:
|
Vjerojatno isto sranje kao i sve od Rogena, ne znam što ste očekivali :D
|
Citiraj:
|
Jedino mu priznam Pineapple Express. Ali ova ocjena na imdb je fascinantna, a znam da će biti njesra od filma.
|
Ma past ce mu ocjena vec, to je od ove pompe oko sonya i prijetnji haha dobru reklamu su dobili/ mozda i napravili.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Novi glup i gluplji su ok. Možda sam prerastao tu vrstu komedije, ali ja se nisam nasmijao nešto posebno. Par dobrih fora, ali ništ posebno. Kako su ga napuhali, više sam očekivao.
|
Citiraj:
|
The Interview je monumentalna budalaština. Impresivan je samo PR. Uspjeli su čak i vlastitog preCjednika uvesti u promo kampanju s tobožnjim hakiranjem.
Sve u svemu prizemnija zaebancija i humor od onog u Glup i gluplji. Ako očekujete nešto inteligentno i duhovito poput viđenog u Team America: World Police, ovo je film koji trebate preskočiti. |
Citiraj:
Jebga ukusi se razlikuju. :chears: |
The Guest...teška lakrdija ! Besmislena radnja,hrpa nelogičnosti,gluma ispod razine čini ovu akcionu dramu negledljivom....jako loše...:nono:
|
Slazem se oko Interview uzas :(
|
Pogledao Locke, odličan film. Tom jednostavno veličanstven, skidam kapu.
|
The Equalizer - 6/10
Tipična američka propaganda i pranje mozga, ali ono na n-tu potenciju. |
Dojmovi, komentari, preporuke filmova
Citiraj:
Bas jučer pogledao. Smeće od filma. Na stranu još i američko preseravanje. Ali ni n od napetosti, nepredvidivosti. Atmosfera 0 bodova. Karakterizacija likova patetična.... 3,5 / 10 |
Gone Girl
Uf...filmčina. :) Apsolutna preporuka. I još da je bio neki drugi glumac, a ne ben esflik.... :) |
Ne seri i priznaj da je bio izvrstan :)
|
Nije bio los ali mi on nikako ne sjeda kao glumac. Ok je ali velim nekak mi ne pase. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:34. |