![]() |
ma nije do toga (tehnikalija)... pusti, uglavnom javim kad pogledam.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
The Help
Jedan od boljih filmova u zadnje vrijeme. Obavezno gledati. |
Citiraj:
Isto tako sam gledao The Recruit Film je predobar! |
Bin Jip (3-Iron)
Jedan filmić o otuđenosti iz Koreje s malo riječi. Preporuka i mogao bi se češće svidjeti ženskom dijelu. :) |
Crazy Stupid Love - baš dobar film, al daleko najbolja scena: http://www.youtube.com/watch?v=-fykQD7M1EU
Umrla sam. :D |
Sav sam se napalio :D
|
poceo gledati djanga , zabavno stivo, ona scena sa vrecama je dobra, dicaprio mi je supac bas vidis da uziva dok govori boy ili the n word al cak mi je jos bolji samuel l , jos bio neki malo cvrsci rilis blurejic od par desetina gigera,, ok za provarit sunkicu i jaja...
skoro dosao do kraja a onda stigao frend i ofrljili top gun bluray 1080p u 3D... predobro .. tomica dok igra odbojku, ma valjda su spustili mrezu za metar , ono scene u filmu za koje mozes rec da je najgor ili najbolja ikad...lol ono kaj me iznenadilo s tehnicke strane je kak je to nekakva remasterirana verzija ocito slika je dosta zrnatija nego kod novih blurejova ali je dojam dubine i prostora u 3d puno bolji u usporedbi s hobitom u 3d kaj imam momentalno, ovo je bomba, f-14 mi leti po sobi i mig 28 naravno :) |
Jest da mig 28 ne postoji, al u tom filmu je sve moguće bilo. :D
|
A tek uber homo scene odbojke :D
|
Moze preporuka kakve novije ( 2012/2013 ) romanticne komedije? I nekog dobrog, novog romanticnog filma, hvala :)
|
Silver Linings Playbook, nisam gledao ali su mnogi rekli da je dobro. Komedija je a i romanticna pomalo po onome kaj sam vidio.
|
ty, jos nesto? Najavljuju kisu pa se treba opremit materijalom :D
|
Citiraj:
|
Pogledao jučer Djanog Unchained.
Dobar film i dobra zabava. Na jetru mi ide uzdizanje Tarantina na način sve što on napravi je umjetnost i oko toga nema rasprave, no film je u svakom slučaju dobar i zabavan. Par zamjerki - film je jednostavno predug i razvučen na nekim dijelovima, kao što ima i par nepotrebnih dijelova priče. Također i rap u sondtracku je bzvz. Ako ćemo stritkno o Spaghetti Westernima, Leone je tu nenadmašan :) Waltz izvrstan, svi hvale Di Capria za ulogu, i ne mogu reći da ju nije dobro odigrao, ali mi nekako ne paše on za tu ulogu, nije mi sjeo uz svu dobru glumu. S.L. Jackson izvrstan, pravi čiča Toma što se izgleda tiče :D Ima svakako tehničkih detalja koji su u montaži dovedeni do savršenstva, poput Djanogovog jahanja u onom plavom odijelu gdje jaše u ritmu soundtracka. Ona KKK scena je definitivno epic :D Pogledao napokon i Djevojku s tetovažom zmaja. Švedski orginal sam gledao prije par mjeseci i u svakom pogledu je bolji, ovaj bondovski mi je čak i dosadan na momente :D |
Kad je holivudski remake europskog filma bio bolji od originala? Zbog toga nisam ni gledao američku verziju tog filma nego sam odabrao da mi u umu ostanu slike iz originala.
|
Da, šteta što sam si pokvario :D
Eh, da - Silver Lining Playbook mi je bio odličan, glumci svi odreda izvrsni. Argo - WTF, na koju foru je to bilo za Oscara stvarno ne znam, klasična američka propaganda :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pogledao i Aviator [2004]. Ocjena 8/10. Gluma DiCapria je tako dobra sam poželio da mogu ući kroz ekran i dobro ga našamarati zbog svog onog ponavljanja. |
The Rum Diary, neki dan sam pogledo i nije lose ali me podsjetilo na ovo kaj je legendarno.
|
J*bem vas sa spoilerima oko kojih ne stavljate spoiler tagove!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
veća očekivanja sam imao. |
Citiraj:
Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson http://www.imdb.com/title/tt0479468/reference |
The Sessions - odličan film, na trenutke dosadnjikav, no definitivno vrijeme proletjelo u času. Iznimno zabavan, bez obzira na tematiku, odličan smisao za humor, lijepo presječen karakter glavnog glumca... obavezno pogledati. A i Helen Hunt u svojim godinama izgleda, hm, jako dobro :)
|
@đuka... ma dobro to sve kao nije kao vegas, ali ajde u svakoj reklami/posteru se referira na vegas.
limunadica na kraju, rađe vegas još jednom pogledam. |
Citiraj:
|
Citiraj:
pogledaj celeste and jesse forever (makar naslov djeluje ko pr0n). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:15. |