![]() |
Keanu je bio dobar i u Speed-u..
|
Meni je Keanu uvijek bio prosječan, pa čak i u matrixu, jedino što je sam film odličan.
Afleck mi je uvijek bio ok, al daredevil i bilokakvi superheroji za njega nisu imho. Sjećam se dana kad su ljudi srali po Matthew Mcconaughey-u, doba kad je glumio u romantičnim komedijama, meni je on uvijek bio dobar, a danas je svima odličan. Meni recimo mat damon ne sjeda ni u jednom filmu, baš mi je ružan i antipatičan. upravo naišo na ovo: http://www.jutarnji.hr/multimedia/ar...e_498268S0.jpg http://www.jutarnji.hr/multimedia/ar...o_734600S0.png |
mislim da Mcconaughey ima najsličnijeg dvojnika od ovih svih..
|
Moja majka voli kejđa samo zato što liči na mene.
|
Nadam se da ti bolje glumiš :p
|
I trčiš 😀
|
I Origins 8/10
Izbjegavao sam taj film ali napokon sam ga pogledao. Sasvim odličan film koji tjera na razmisljanje. Priča i ideja s kakvom se dosad nisam susretao. Nightcrawler 5/10 Sasvim solidan film sa Jake Gyllenhaalom no nije ispunio ocekivanja. Posljednja patrola 10/10 Jedan od najboljih policijskih filmova koji sam pogledao. Svakako preporuka odlična gluma Jake Gyllenhaala poslije Zodiak 9/10 Gone Girl 10/10 Svrstavam ga u top 5 filmova koje sam pogledao ove godine. Radnja je premasila sva moja ocekivanja. Interstellar 10/10 Najbolji film ove godine za koji se isplati otic u kino. |
Redirected- gledam i pišam od smijeha. Svaka preporuka.
Onaj tko voli engleze i filmove tipa Snatch (Zdrpi i briši) i slične će još više uživat. |
za Redirected ...čekam pravu priliku na hardu je ! ;)
za Lone girl nemogu virovat da to sliči na išta...kao i za I Origin...ali bacit ću ih na neku playlistu...možda bude kišnih dana! ;) |
Citiraj:
|
|
Novi hobit.. Neznam što bi rekao. Ja kao ogromni fan serijala, od knjiga do filmova, koji niti nemogu biti prekritičan mogu samo reći, film je odron i sranje.
Eto toliko od mene. Trebao je biti jedan dobar film od 3 sata i gotovo, a ne hrpa nabacanog i nepotrebnog sranja u 3 dijela. 6/10 od mene i to jer se osjećam dobrodušno i darežljivo. |
Sta ocekujete od ovog filma,trailer je pretty epic ...
i da samo sa stranu ostaviti americku propagandu :D |
Citiraj:
|
Očekujem promašaj :p
|
Odron :D
|
Molim dozu ozbiljnosti, ipak je oružje u pitanju, a ne prirodne madakatafakingstrofe :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa nije nešto ni epic taj trailer...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Clintovi filmovi se ne preskacu. Bit ce dobar film to.
|
Citiraj:
|
Clint mi je najdrazi glumac, a njegovi filmovi su odlicni.
Ali preko propagande ne mogu preci. Nikako :( |
Citiraj:
|
'71 - preporuka. Jako dobar film na temu o problemima tih godina u Engleskoj i Irskoj.
I moram reći da Jack O'Connell jako dobro razvija svoju karijeru. Krenuo je od tinejdžerkse serije Skins, da bi završio na super filmovima. |
'71, takoder. Pogledal sam samo prvih pol sata i vidim dobri glumci, atmosfera sve... Malo me podjetio na broj 55 u startu. Puno veca produkcija i neusporedivo po tome..
|
Cell 211- 8/10
Odlična prica i film. Tko nije pogledao svakako preporuka |
Citiraj:
|
Mogu preći preko propagande ako je sa filmske strane dobro napravljeno.
Osobno volim pogledat par partizanskih filmova, pa i onih ruskih iz 1950-1980 g, a gdje ćeš veće propagande, ali samo zato jer imaju totalni western/commando štih akcića. Ne smeta me mahanje zastavama ako je film dobar. Međutim, kad je film samo mahanje zastavama i patetika, onda nema smisla. Pad Olimpa je dobar primjer za to. Nego, svi su za klintova "Pisma sa Iwo Jime" govorili da će biti propagandni proser, pa, eto, ispalo je nešto sasvim treće. |
njegovi skorom svi filmovi su dobri. barem meni :rtfm:
if you want a warranty buy a toaster :D |
Gone girl
Filmčina. Ende. |
gledo sa Liam Neeson - walk among tombstones
užas :P |
|
I ja pogledao A Walk Among Tombstones. Loše.
Ništa bolji ni Sin City 2. Prvi dio je za njega remek djelo. |
Fortress of War solidna ruska ratna drama. Isplati se...
|
Jel bolje od onog odrona Staljingrada?
|
Dobro nije za uspoređivati opće :D ono ti izazove kombinaciju anurizme i inkontinencije :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:53. |