![]() |
1 privitaka
Citiraj:
par poziva-poruka dnevno,tjedno 5 slika,ostalo slabo i nikako. Recimo da je po nekom mom mišljenju bolja od S22 za 30%, otprilike mi traje kao i Nothing Phone 1.Po meni odlična baterija. Privitak 26092 |
U dućanu čačkal malo po S23, pa to čudo radi ko pixel, silky smooth. E ovo je smartfon za razmatranje..
|
Citiraj:
|
I na p30 pro je app, samo je tvornicki setupirana. :D
|
Citiraj:
Trenutno stanje: ![]() Citiraj:
|
Citiraj:
|
Možda je malo i proc zaslužan 😁
|
Citiraj:
8gen2 sigurno doprinosi i brzini/glatkoći rada i trajanju baterije. Isto tako UFS 4.0 i novi display imaju svoj udio u efikasnosti... Kad se sve zbroji i oduzme, ugrubo bi rekao barem 30% u odnosu na prošlogodišnju S22 seriju. |
Citiraj:
Settings>Notifications>Advanced settings Ako ja imam na A52s trebao bi i S23U imati. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, 5.0 je imao tu opciju, sjećam se da sam je povremeno palio. Nažalost na 5.1 su je maknuli...
Iako mislim da nije isključeno da neki budući update vrati tu opciju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Zato jer je clutter koju nitko ocito ne koristi.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Anyway, koga zanima S23 evo jedne domaće recenzije... |
Jel itko probao isključit ovaj RAM Plus ?
Ja taman isključio, pa da vidimo... https://www.reddit.com/r/GalaxyS23Ul...eed_a_swap_go/ Settings - battery and device care - memory - na dnu je. |
Kad bi barem to drzanje appova u ram-u radilo kako treba onda bi i swap imao smisla. Eno na Note9 imao zauzece oko 3GB (od 6 ukupno) i uvijek je dropao appove iz ram-a. Neke cesce i redovitije, neke nikako. Na P7 isto, 6GB zauzeto od 8 ukupno, aplikaciju koju sam upalio zadnji put u 15h nije sacuvao u ram-u, a u cijelom danu sam imao niti sat vremena sot-a, znaci mob u dzepu cijeli dan.
Znaci nije bed za test upaliti 15 appova za redom i otvoriti najstariji app. Problem je upaliti 5 appova u periodu od 5 sati i nakon 5 sati on dropa onaj najstariji app. Android i ram, valjda od gingerbreada rjesavaju taj problem. Danas imamo pun ram boga pitaj cega -.- |
Na oglasnicima već ima S23 vakumiran za 750 eur....
|
Citiraj:
I sad sam na S23U ugasio, ne vidim potebu za swapom pored 12Gb brzog rama, a igre ionako ne igram... |
Citiraj:
37% duže traje baterija... :respekt: |
1 privitaka
Evo i prvi update sletio...
Citiraj:
|
Jel itko primijetio da se kazaljke na ikonici Clock pomiču kako i vrijeme? Držim je na glavnom ekranu i gledam wtf 😁
|
Nakon što sam dočepao normalnu verziju S23U i nisam baš onako jako oduševjen. Možda je navika nakon što sam debloatao svoj S21U pa mi djeluje jednako brzo u radu. Jedino priznajem napredak u bateriji. Kamera mi čini nekako ostaje po starome bez obzira veće megapixele.
Prije dva dana uzeo sam Iphone 14 pro na pretplati i možda uzmem na drugu pretplatu. |
Citiraj:
Isto kao što ikona od kalendara pokazuje današnji dan... Vjerojatno nisi išao za tim :D |
Malo ste prospavali, to ima i na mom s9 :D
|
Jbga zadnji Samsung koji sam imao je bio S5 🤷
EDIT: Ovo govno od updatea mi je resetiralo screen timeout, vratilo sa 2min na 1... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:52. |