![]() |
sutra na work, danas depra... :)
i da... |
♥
(usprkos tome što mrzim pjesme koje završavaju fade outom) |
|
Odmak od uobičajenog... :D
|
Nisam baš ljubitelj dram y bazza ali kad je neš dobro, dobro je..
|
|
|
|
|
|
U zadnje vrijeme sam u nekom poludepresivnom gotic raspoloženju, pa se vrti uglavnom Evanescence i Within Temptation. :D
Trenutno ovo... |
jednom sam cijelu večer sluša stvar od within temptation, al ne znam točno koju :D...ugl refren ide ''...have to try, to break free from the thoughts...nekako...'' ne da mi se googlat naziv :D, al ugodno-melakonličan mood ima stvar.
|
|
iskreno, neznam koja mi je bolja :) |
|
|
@Visage - Jednostavno obožavam kada napišeš post u ovom threadu.
Ray Lynch, Keiko Matsui, Marcomé i Řystein Sevĺg su mi favoriti iz gornjeg izbora. Oldfielda ne želim ni spominjati, veliki sam fan. :) |
Od Guns n ROsesa slusam cijelu diskografiju (njihov fan)
U zadnje vrijeme poceo slusat queen, i Panteru CFH album... to sad intenzivno slusam.. a ovak sa strane ubacim i malo metallice, iron maidena, richie sambora... |
|
|
:D
Julio Iglesias - Manuela |
Citiraj:
Begin The Beguine (1981) i Ni te tengo ni te olvido (1985) no za pomorca koji se vraca kuci, jednako vazno je : Donna con te (1990) :) Citiraj:
Zbog PM upita sam napravio stalni popis ovdje. Prebacili su server na drugu destinaciju, pa sredjuju vec mjesec prebacivanje podataka. No proradit ce normalno za koji dan. |
Dead Kennedys - Kill the poor
|
|
Citiraj:
I posljedični dekanski rok. :D |
Citiraj:
NP :D |
|
|
Citiraj:
(naravno, svira dok ovo tipkam i jako dobro ide uz ovo doba dana! :)) ovu curu ispod znam s tevea, al mislim da je neki od experata ima u znatnom 'portionu' na last.fm profilu. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:30. |