![]() |
Odlično, osim kaj mi se sad vrti :D :D :D
Treba ponovit definitivno :) |
da vas cujem, kritike , prijedlozi ... postavke servera , mape i sl ???? :)
Da stavim votanje za mapu na kraju partije ? @ Buljo citeru ti i tvoj mis G502, krenulo te i to opasno :p Mozemo sutra u 21h na istom mjestu:Machineg: |
Citiraj:
Da se bar napuni server pa da možemo i SD bacit koji put. Je, još uvijek nisam zaboravio igrat :D |
Citiraj:
|
Ja sam prvi rekao da je to protu prirodno da njih dvojica igraju u istom timu :D
|
Koji je tvoj nick u igri?
|
Mirkopoter :p
Ja sam davno igra AA3 uz TS - jedno veliko zlo!!! :D Ne igram trenutno MP igre, ali valjda smijem nabacit koji komentar? ;) |
Izbacit mod iz igre, ostavit je čistu, to je moj prijedlog :)
Što se mene tiče može opet danas, čak i ranije bolje, u 20h :goood: |
upravo to, dok vidim onaj glavni menu pun nekih veteran i ostalih shit tagova, odma mi je dosta. ne možeš normalno multiplayer postavke otvoriti jer je sve puno shortcutova i reklama.
@blue spirit - makni sve modove, nek bude all weapon ako ljudi vole šmajsere i daj veći izbor mapa na vote i to je to. i meni paše 20h. |
Šteta pa nisam mogao duže jučer ostat da stričeka buljeka natamburam za dobra stara vremena :D
|
Moglo bi to i malo ranije, recimo oko 18:00h jerbo se mora prileći poslije crtića u 19:15.
|
@max oni tvoji jumping killevi se trebaju zakonom zabraniti :D
|
Ma neeee, zbog toga se CoD2 i voli :care:
|
Uh, još se ovo igra ha :D
A ništa, kad "kupim" igru, mogao bi se pridružiti, pa da maxonja ima konkurenciju :kafa: Btw imam origigi key, postoji li neka caka da preko Steama sredim Cod? Key nije kupljen preko steama.. |
S "cijepljenom" igrom se neda igrati, pretpostavljam? :)
|
Citiraj:
Mozda se i ja prikljucim. Koje modove igrate? |
Zašto ne stavite PAM (ili kako se već zvao, zpam ? neznam http://eu.cybergamer.com/zpam ). Onaj standardni koji se igrao svuda za warove ?
ja bi se mogao priključiti danas :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobro, meni taj "PAM mode" zapravo nije mod, to je meni pod "normalna čista igra" :D |
Citiraj:
E to to :) Nema smisla bez toga ništa :beer: |
ako taj PAM podrazumijeva clean igru bez bombi i smoke-a, može :D
|
Ne baš :D
Ali slažem se za S&D i što čišću igru. Snajperi su mi katastrofa onakvi. |
ma nek budu snajperi, al mi je užas dok nas se 3-4 napucava s rifleovima, a neki bajo čuči s mp44 ili thompsonom iza čoška, ko da čeka krticu :D
|
Klasika mod za warove kak se uvijek i igraju dobri igraci :D
|
Stavljen zadnji zPAM v2.07 :goood:
Ekipa zeza me PAM server , sredit cu ga za drugi put. Veceras dojdite na 31.186.250.244:28961 connect 31.186.250.244:28961 Osim standardnih mapa koje se su vec tu ... imal li prijedloga za custom mape ? naprimjer ... hobbiton , tobruk , port , cbx , naout , de dust , rats , anzio , buhlert , bridge , depot, factory , industry |
Ja kao igrac zadnjih ohoho godina sam za cisti pam 2.07 i standardne mape naravno :)
nas dosta za SD bi bilo vec 3v3 ili 4v4 hehe Steta dns ne mogu... jucer je na pocetku bilo fora malo lupat po DM iako to nikad ne igram |
Odlično :goood:
Što se mene tiče nema potrebe za custom mapama, ako nam ovo prijeđe u standardno okupljanje skoro svaku večer onda lako sa vremenom ubaciš još mapa kad nam standardne dosade Vidimo se navečer :) |
Možemo neki vote napravit za custom mape iako se slažem sa maxom:
Od custom mapa bi ja: TOBRUK, PORT, ostale moram guglat jer sam zaboravio :D |
Pratim već par dana, gledam hoću neću. Pa reko jutros nek ide sve u PM ajmo :D
|
Kada se danas spajate? :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:24. |