![]() |
eto pogledo i ja predestination...
onak 4/10 - Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Da nisu promjenili kraj na T2 - nikad nebi ni napravili T3, T4, T5, TX...
Originalan kraj Youtube: Alternativni kraj Youtube: |
Ovaj alternativni kraj ima na directors cut dvdu... Iman ga.
@bg4l Pogodio si bit materije ;) |
Postoji mit o trećem alternativnom kraju, koji je zapravo prvi snimljen,
no nikad nije vidio post produkciju. Radi se o... :no2drug: |
Predestination..... Baš mi je dobro legao... film po meni odličan... 8/10
|
Citiraj:
on je trebao biti. |
Citiraj:
|
The Mule - 2014
užas film, tolki nabijen score a film jad do jada |
Citiraj:
|
Jučer cura dobila free karte u cinestaru za film Love, Rosie.
I naravno, mislio si, hebem ti i cinestar i ponedjeljak i ljubavne melodrame, kad ono opa.. Jedan od rijetkih, takve vrste, filmova koji su mi čak bili ok. Prolaz totalni od mene :) (za parove film, moram naglasiti) :) A Lily Collins presimpatična :) |
Sutra gledat zadnjeg Hobbita :)
|
Into the Storm...koje smeće od filma...žali bože potrošenog vremena...
|
Citiraj:
|
Jucer na svecanoj premjeri djelili figurice i majice, svaka figura imala krivo ime na postolju lol
OT: Nightcrawler 7/10, malo morbidan, glavni lik po meni vrhunski odglumio hladnog lika, vrijedi pogledati kad se nade vremena. |
Citiraj:
Citiraj:
Osim toga, kao nedopadljiv može biti film koji s elegantom alegorijom i potpunom lakoćom istovara par tona dreka po suludom, iskvarenom i korumpiranom sustavu koji provodi egzistencijalnu torturu nad pojedincem. Pravna država bez vladavine prava u kojoj pojedinac (ona scena u hotleu) mora doslovno izjesti vlastita govna da bi preživio. Naravno da se amerima nije dopao na imdb-u. Nema paw-paw-paw i get to the choppa scena niti je epska priča o nekom (anti)junaku snimljena po "istinitom" događaju. Citiraj:
|
Citiraj:
|
The Equalizer... Taken bez Neesena ali s kurvama.... i blackjackom! Me like.
|
http://www.index.hr/black/clanak/pri...14/789512.aspx
stvarno je čudo da budeš u istoj godini nominiran za 2 grozna filma na istoj listi :D znate dobro o kome pričam :D |
|
|
Mad Max će bit savršen... ;) samo ga triba dočekat ! :P
|
Bar ono sto sam vidio nikako mi se ne svidja novi Mad Max..presvijetlo, presareno, nekako candyeye al na los nacin. Ne ide mi to uz MM.
|
http://m.imdb.com/title/tt2267998/
Pogledao Gone girl,odlican film. Rosamund Pike me odusevila.:thumbup: |
Citiraj:
Di su nestali panzerfaustovi i panzerschrekovi koje je nosi svaki drugi SSovac 2 min prije napada na tenk? Su naletili na Ricka Harrisona i ekipu iz Pawn Shopa? Tenk bi realno bio u plamenu prije nego kaj bi i vidli švabe,pogotovo Sherman... Citiraj:
|
Sve je ok do tog trenutka. :D Ok i ona komedija tri shermana vs jedan tigar. :D Pojebo bi ih švabo ali ok. :D
To su dva mega glupa trenutka u filmu ali ajde mora biti i toga. Generalno mi je film super za mozak na pašu. :D |
Čak i nije komedija,tako su i morali ići kad su ga vidjeli jer inače nisu imali šanse ali da M4 može dingati 88-icu s guzicom,e tu sam morao pazit da se ne popišam u gaće od muke.
|
Jasno mi je da su morali ali trenutak kada švabama treba maltene 2x duže da stave granatu u "top" nego kaj treba amerima..bitch please. :D
|
pa čuj,88ica je duplo veća i teža granata od 76ice koju je Sherman imao :D to još i drži vodu,...na pol hahaha
|
Denzel u equalizeru najs. VOlim takve filmove.
|
Citiraj:
Nedavno napokon pogledao The prisoners. Odlican film u kojemu je citavo vrijeme napeto i neizvjesno, jer ne mozes lako predvidjeti sto ce se iduce dogoditi, IMO naravno. |
Sa Cageom si uvijek siguran da je film odron. Ali to je ono što ga zapravo čini dobrim. :D
|
Citiraj:
|
Cage je brutalan glumac, al idiot koji prihvaca debilne filmove.
|
Prihvaca jer u bankrotu.
|
Meni je prije bankrota Cage bio jedan od drazih glumaca. I ostao je takav. Ove nove 'filmove' ni ne gledam. Steta, stvarno steta.
|
Citiraj:
|
The Rock je i meni ostao u super sjecanju. Ali u novije vrijeme mu baš i ne ide.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:59. |