![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
GoT četvrta epizoda jako dobra, višestruko bolja od treće.
|
sram te i stid bilo :D |
Lacy daj stavi spoiler tag!
|
Daj stavi spoiler, jer će tebe netko skratiti za glavu :p
ali u osnovi se slažem sa tobom, ne bi bilo ništa gore ni šokantnije od red weddinga da su riješili situaciju na taj način. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
GoT S08E04 spoiler tag jer mi je glava draga:
Zadovoljan viđenim - do samog kraja gdje je aljkavost određenih scena evidentna. |
Opet užas epizoda. Nevjerojatno koliko su usrali seriju.
|
Lacy u k si. Cekam da izadje cila sezona,izbjegavan spoilere po internetovima itd...sto reci!
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U prijevodu, ako se "pomiješaju" eto nam novog sranja na kontinentu kada njihov mali jednog dana preuzme prijestolje :lol2: |
Citiraj:
|
kolko sam ja skuzio vani je prva epizoda.
|
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
The Man in the High Castle, pogledao 1 i 2 sezonu i mogu reci samo palac gore.
Ukratko radi se o alternativnom ishodu Drugog svjetskog rata gdje su sile osovine pobijedile te je SAD podijeljen u tri dijela sa nacistickom drzavom na istoku, japanskim carstvom na zapadu i neutralnom zonom izmedu njih. Serija se temelji na istoimenom SF romanu Phillipa K. Dicka, pa tko zeli neka navali. |
Isto preporuka za Man In The High Castle. Malo mi je 3. sezona slabija ali još uvijek dosta gledljivo.
Sent from my OP6 |
Černobil
Nova mini HBO serija, baš pogledao prvu epizodu.Fenomenalno! Koji horor iako sam gledao dokumentarce, gejmao stalkere ali ovo je informativno i tako realistično. Jedva čekam dalje. |
Isto sam pogledao prvu epizodu ali nije dobra. Bolji je dokumentarac od Discoverija iz 2006 godine. Ima više akcije i horrora u njemu neg u seriji.
|
Da ne bi ostao nedorečen, fali mi dio i objašnjenje kaj je pošlo krivo kod tog testiranja bloka 4. Ovako imamo zaplet koji je zasnovan na čemu? Božjoj volji?
|
|
Citiraj:
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:49. |