![]() |
Citiraj:
a histeriziranja drugih, iskreno, tu ja ne mogu pomoci. plus, film je ocito dobar, cim se moze razmisljati o njemu, sto ja obozavam variti film za vrijeme gledanja i nakon gledanja....... jer to znaci da je snimljen sa smislom, zabava za mozak, ne samo za oci ;). |
Maze runner. Neloše, nešto što će se zaboraviti za par mjeseci, ali nije tako loše.
Dosta glupih stvari, ali ajde, volim takve filmove. Možda će i nastavak (ako će biti ikad, makar sve se svodi na to) biti dobar. |
Odgledala Fury
ni loš ima tko kakvu preporuku za neku dobru misteriju? |
Pogledaj si Predestination ako nisi... Nisam siguran da li treba spadati u misteriju, ali definitivno ide prema tome :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pogledaj Left Behind, kad završi zapitat ćeš se o mnogočemu. :D
|
Predenstination - meni najbolji film ove godine također..
|
The Maze Runner, dosta dobar filmić što nisam očekivao.
|
Predestination 6/10. Zanimljivo počinje i zadržava napetost možda 40 minuta, druga polovica filma je 100% meksička sapunica.
edit: Predestination 4/10, ne volim sapunice. The Maze Runner 7/10. Odličan film za starije maloljetnike. :D |
Citiraj:
Way too many nepotrebnih komplikacija i radnji, kao da nije već sam po sebi kompliciran do bola. Sa krajem nemam problem, očigledno je da dolazi dvojka, vjerojatno i trojka :) |
Misliš na sami kraj Predestinationa ili Maze Runnera?
Runneru izlazi nastavak iduće jeseni, a gotovo je siguran i treći dio. Za Predestination iskreno nemam pojma, ne bi imao ništa protiv da mu se nastavak ne snimi. :D |
Gledao sinoć Maze Runner. Đava ga odnio. Još jedan teenage film varijacije na temu Hunger Games, Divergenta
Imam otprilike ideju kako je film nastao. Sastala se u petak navečer grupa producentskih bećara. Prvi nakon treće pive reče, hajdemo se kladiti da mogu snimiti film o ničemu. Ostali na to, uz cerek, s flašama u ruci povikaše - bwahaha, nema šanse. On, ne dajući se smesti, odloži pivu i nastavi - bit će to film bez ikakve radnje, smisla, zapaženije glume, dobre glazbe, humora, posebnih efekata, bez svega ono što film čini filmom. Napokon dok gledatelja omađijam s nadom u rasplet tako da ostane uz film do posljednje scene tog isprdka, maestralno ću ga finalno naguziti tako da potpuno izostavim rasplet. Svakako preskočiti. Ako vam đav'o ne bude dao mira, ubijte ga fast forwardom. Život je prekratak. 1,5/10. S druge strane jako mi se dopao australski The Mule 7/10 |
karabaja bi definitivno trebao pisati recenzije za filmove :D
|
@panda - definitivno.
probajte u melodiji karabaje citati, odnosno pjevusiti ove ''stihove'' :D savrseno pasu :D Imam otprilike ideju kako je film nastao. Sastala se u petak navečer grupa producentskih bećara. Prvi nakon treće pive reče, hajdemo se kladiti da mogu snimiti film o ničemu. Ostali na to, uz cerek, s flašama u ruci povikaše - bwahaha, nema šanse. On, ne dajući se smesti, odloži pivu i nastavi - bit će to film bez ikakve radnje, smisla, zapaženije glume, dobre glazbe, humora, posebnih efekata, bez svega ono što film čini filmom. Napokon dok gledatelja omađijam s nadom u rasplet tako da ostane uz film do posljednje scene tog isprdka, maestralno ću ga finalno naguziti tako da potpuno izostavim rasplet. |
Broj 55 daleko najbolji hrvatski film, zasluženo pobrao sve nagrade!!!
Sramota tako mali broj gledatelja u kinu, ako je 10 ljudi bilo puno sam rekao: ( bitno da se ide gledati svakakve gluposti od jebenog bollywooda do hollywooda. A kako se ginulo za Hrvatsku i s cime se išlo borit protiv 3. vojne sile u Europi to nikog ne zanima,pljuc u facu:mad: |
Moram se sloziti za Maze Runnera.
Samo mi je 1,5 previsoka ocjena. Uzas, uzas i jednostavno ukoliko netko jos nije skuzio - uzas. Sljedeci put ukoliko zelim ubiti vrijeme, skinem si Marisol ili Santu Barbaru. Sasvim sigurno kvalitetnije odradjeno nego Maze Runner i sl. gluposti. |
Citiraj:
Njih dvojica bi definitivno mogli izvuć dobru lovu iz toga :D |
I ja danas pogledao film Broj 55 i mogu reći da je to možda i najbolji Hrvatski film koji sam gledao sa ratnom tematikom i ostavio je jako dobar dojam s obzirom da sam i sam sudionik istog te je vidljivo da se može napraviti nešto pošteno i kvalitetno.
|
Citiraj:
|
Fack ju Göhte 2013. (Suck Me Shakespeer - internacionalni naziv)
Tko voli njemački humor - bit će mu veoma svjež i zabavan film. Tko ne voli - ionako nema smisla za humor, pa nek gleda "ljubav je na selu". :D |
Citiraj:
Meni je film prejak. Dugo se nisam toliko smijal kolko na to😄 |
Left Behind - ocjena na IMDBu (3/10) mu po meni potpuno odgovara. žešće njesra. ako vas zanima takva tematika radije pročitati neku knjigu. Ima čak jedna istog imena "ostavljeni" (prvi dio trilogije)
Maze Runner - hebate, 7.1/10 na IMDBu. takođet IMHO njesra. Da li će mu pomoći nastavci, da li treba pročitati knjigu/knjige prije toga nemam pojma niti me zanima InterStellar - e ovaj mi se osobno sviđa. dobrih 8/10. Pravi SF film, uspio je razumno sačuvati da ne pređe previše mu techno sajns mambo đambo. Dosta prati današnji razvoj zanosti... koliko je to moguće u SF filmu. Ne vidim da nitko diskutira o njemu.... možda netko zna. |
Predestination - 3/10.
Prvih pol sata je zanimljivo, pokušava nam približiti likove, nakon toga postaje iznimno predividljivo i dosadno. Na pol filma sam znao rasplet, tako da me nije oduševio ni malo. Dobar pokušaj, ali pokušaj i dalje ne znači uspješno ostvarenje zamišljenog. |
Fury...filmić po mom ukusu ! Gluma na visokoj razini,odlično dočarana atmosfera drugog svjetskog rata. Radnja jednostavna bez neke filozofije. Jedan dio filma me kopka..."sherman vs tiger"...heh ! Mislim da ti dueli na oranju mog djeda ne bi prošli...ali ajde bila su tri na jedan pa se da prožvakati...od mene ocjena 8.
Let's Be Cops...simpatična akciona komedija sa solidnom dozom humora...isplati se pogledati...ocjena 6,5. |
Pogledal Nightcrawler i solidan je film. Ima svega i svida mi se kraj.
|
Arnie u akciji |
Trailer izgleda nenadjebivo dobro! :)
Sviđa mi se vrijeme događanja. T1 - 8/10 - mislim da je to zadnji film u kojem sam vidio dobru "stop-motion" tehniku snimanja T2 - 10/10 - najbolji nastavak ikad snimljen (neki će reći da je Aliens najbolji nastavak, no ja sam i dalje na strani T2) T3 - 5/10 - mogao je biti dobar, ispao mlak T4(TS), pardon, Salvation - 7/10 - meni se svidio, makar je mogao biti žešći |
I celo vreme dok gledam trejler mi je gejm of trons u glavi
|
Po traileru izgleda kao akcijska komedija.
Daleko je to od jedinice i dvojke. Kao i obično uništit će serijal. Šteta. |
Serija je bila dobra, pa su je prekinuli na kraju druge sezone, a taman je bio fantastičan cliffhanger.
|
Ahaha, koji train wreck od filma :D
Serija je bila skroz dobra, pogotovo zadnja epizoda prve sezone - vrh :) |
Kaj je ovo? Recikliranje liquid metala i T2 općenito?? I onda se još ovaj šrafinciger pojavi, ko da nam ga nije više pun kur#c. Katastrofa
|
ne dirajte arnia i terminatore, gledao bi arnia i stallonea makar bili svi terminatori u domu umirovljenika
|
uopće ne sumnjamo :D
|
The Salvation. Zakon film. No da i nije opet bi mi bio dobar pošto mi je Mads najdraži glumac :)
|
The Maze Runner...fantazija s elementima hororca te hrpetinom "teenage" balavurdije u ulogama. Koja je poanta ovog filma ? Pogledati nastavak iduće godine pa možda shvatim. Gledljivo, ali utrošeno vrijeme se da bolje iskoristiti...
|
Citiraj:
|
Hebeno :D to je kao sve u jednom,
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:20. |