PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

Burko 02.12.2014. 00:29

Citiraj:

Autor Princ288 (Post 2698695)

Uzmi to ovak posto nema nekog logicnog objasnjenja: ljudi zaboravljaju lica i ljubavi, ipak se nisu dugo vidali a i od tad je proslo 9 mjeseci trudnoce, pa operacije, pa pisanje casopisa... A oni se mozda vidali tjedan dana xD
to to od mene, da nebi poceli histerizirat ostali :P

osobno nema sanse prihvatiti ovakav izgovor :). jer ono, cura (Jane) je cijeli zivot odbacena, nema nikoga, nitko ju ne voli, djevica do ko' zna koje itd itd. upozna covjeka u kojeg se zaljubi do usiju, koji ju napumpa!

i onda da se ne sjeca lica......... hej........... :)

a histeriziranja drugih, iskreno, tu ja ne mogu pomoci. plus, film je ocito dobar, cim se moze razmisljati o njemu, sto ja obozavam variti film za vrijeme gledanja i nakon gledanja....... jer to znaci da je snimljen sa smislom, zabava za mozak, ne samo za oci ;).

Mommistake 02.12.2014. 18:59

Maze runner. Neloše, nešto što će se zaboraviti za par mjeseci, ali nije tako loše.

Dosta glupih stvari, ali ajde, volim takve filmove. Možda će i nastavak (ako će biti ikad, makar sve se svodi na to) biti dobar.

Ladytron25 02.12.2014. 19:42

Odgledala Fury

ni loš

ima tko kakvu preporuku za neku dobru misteriju?

Mommistake 02.12.2014. 20:24

Pogledaj si Predestination ako nisi... Nisam siguran da li treba spadati u misteriju, ali definitivno ide prema tome :)

ivan77 02.12.2014. 21:05

Citiraj:

Autor hylem (Post 2698672)
The Maze Runner, žešće gofno, preloše ...

ah što reći, gledao to nažalost u kinu 1.10 :

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2670640)
Jučer su me draga i sestra nagovorile za kino, kao cinestar srijeda,
al kad sam skužio da idu gledat onog malog indijca koji kuha, rekoh,
no way jose, idem ja gledat neki horror a vi gledajte svoje.
Prvo htio pogledat "U mraku katakombe", al nije bilo u tom terminu.
Budala, reko, neću "Pravednika", idem gledat, The Maze Runner nikad čuo za ovo, al
piše SF, ajd može.

Ono što je uslijedilo, nema smisla da opisujem, jer ne postoji rječnik, koji je iole
prikladan civilizacijskoj sredini a da opišem svoje oduševljenje.

1/10 nategnuta ocjena jer sam jeo kokice.

Ladytron25 02.12.2014. 21:11

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2699068)
Pogledaj si Predestination ako nisi... Nisam siguran da li treba spadati u misteriju, ali definitivno ide prema tome :)

Oki :) tnx

Nybelung 02.12.2014. 23:20

Pogledaj Left Behind, kad završi zapitat ćeš se o mnogočemu. :D

zupy 03.12.2014. 11:59

Predenstination - meni najbolji film ove godine također..

ONeill 03.12.2014. 14:03

The Maze Runner, dosta dobar filmić što nisam očekivao.

Nybelung 03.12.2014. 14:53

Predestination 6/10. Zanimljivo počinje i zadržava napetost možda 40 minuta, druga polovica filma je 100% meksička sapunica.
edit: Predestination 4/10, ne volim sapunice.

The Maze Runner 7/10. Odličan film za starije maloljetnike. :D

wnbeeeE 03.12.2014. 14:56

Citiraj:

Autor Nybelung (Post 2699396)
Predestination 6/10. Zanimljivo počinje i zadržava napetost možda 40 minuta, druga polovica filma je 100% meksička sapunica.
edit: Predestination 4/10, ne volim sapunice.

moram se složiti. Ne baš sa tako niskom ocjenom već sa argumentima.
Way too many nepotrebnih komplikacija i radnji, kao da nije već sam po sebi kompliciran do bola.

Sa krajem nemam problem, očigledno je da dolazi dvojka, vjerojatno i trojka :)

Nybelung 03.12.2014. 15:28

Misliš na sami kraj Predestinationa ili Maze Runnera?
Runneru izlazi nastavak iduće jeseni, a gotovo je siguran i treći dio.
Za Predestination iskreno nemam pojma, ne bi imao ništa protiv da mu se nastavak ne snimi. :D

karabaja 03.12.2014. 17:16

Gledao sinoć Maze Runner. Đava ga odnio. Još jedan teenage film varijacije na temu Hunger Games, Divergenta

Imam otprilike ideju kako je film nastao. Sastala se u petak navečer grupa producentskih bećara. Prvi nakon treće pive reče, hajdemo se kladiti da mogu snimiti film o ničemu. Ostali na to, uz cerek, s flašama u ruci povikaše - bwahaha, nema šanse. On, ne dajući se smesti, odloži pivu i nastavi - bit će to film bez ikakve radnje, smisla, zapaženije glume, dobre glazbe, humora, posebnih efekata, bez svega ono što film čini filmom. Napokon dok gledatelja omađijam s nadom u rasplet tako da ostane uz film do posljednje scene tog isprdka, maestralno ću ga finalno naguziti tako da potpuno izostavim rasplet.
Svakako preskočiti. Ako vam đav'o ne bude dao mira, ubijte ga fast forwardom. Život je prekratak.
1,5/10.

S druge strane jako mi se dopao australski The Mule 7/10

panda505 03.12.2014. 17:29

karabaja bi definitivno trebao pisati recenzije za filmove :D

adaksinjo 03.12.2014. 18:01

@panda - definitivno.

probajte u melodiji karabaje citati, odnosno pjevusiti ove ''stihove'' :D savrseno pasu :D

Imam otprilike ideju kako je film nastao. Sastala se u petak navečer grupa producentskih bećara. Prvi nakon treće pive reče, hajdemo se kladiti da mogu snimiti film o ničemu. Ostali na to, uz cerek, s flašama u ruci povikaše - bwahaha, nema šanse. On, ne dajući se smesti, odloži pivu i nastavi - bit će to film bez ikakve radnje, smisla, zapaženije glume, dobre glazbe, humora, posebnih efekata, bez svega ono što film čini filmom. Napokon dok gledatelja omađijam s nadom u rasplet tako da ostane uz film do posljednje scene tog isprdka, maestralno ću ga finalno naguziti tako da potpuno izostavim rasplet.

rodriguez 03.12.2014. 18:01

Broj 55 daleko najbolji hrvatski film, zasluženo pobrao sve nagrade!!!
Sramota tako mali broj gledatelja u kinu, ako je 10 ljudi bilo puno sam rekao: ( bitno da se ide gledati svakakve gluposti od jebenog bollywooda do hollywooda. A kako se ginulo za Hrvatsku i s cime se išlo borit protiv 3. vojne sile u Europi to nikog ne zanima,pljuc u facu:mad:

Mileni 03.12.2014. 18:21

Moram se sloziti za Maze Runnera.
Samo mi je 1,5 previsoka ocjena. Uzas, uzas i jednostavno ukoliko netko jos nije skuzio - uzas.

Sljedeci put ukoliko zelim ubiti vrijeme, skinem si Marisol ili Santu Barbaru. Sasvim sigurno kvalitetnije odradjeno nego Maze Runner i sl. gluposti.

panda505 03.12.2014. 18:25

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 2699487)
@panda - definitivno.

Prvo Rino neki dan sa onom recenzijom Jurassica, danas Karabaja sa recenzijom Maze Runnera :D

Njih dvojica bi definitivno mogli izvuć dobru lovu iz toga :D

Moto001 03.12.2014. 21:50

I ja danas pogledao film Broj 55 i mogu reći da je to možda i najbolji Hrvatski film koji sam gledao sa ratnom tematikom i ostavio je jako dobar dojam s obzirom da sam i sam sudionik istog te je vidljivo da se može napraviti nešto pošteno i kvalitetno.

Nybelung 03.12.2014. 22:57

Citiraj:

Autor karabaja (Post 2699461)
Imam otprilike ideju kako je film nastao. Sastala se u petak navečer grupa producentskih bećara...

Maze Runner je zapravo snimljen prema romanu. Problem je ako, nisi čitao, to što je snimljen po drugoj knjizi. Da su išli redom bilo bi bolje, ali da film nije ozbiljno umjetničko ostvarenje, i nije... :D

Don Kihoty 04.12.2014. 01:21

Fack ju Göhte 2013. (Suck Me Shakespeer - internacionalni naziv)

Tko voli njemački humor - bit će mu veoma svjež i zabavan film.
Tko ne voli - ionako nema smisla za humor, pa nek gleda "ljubav je na selu". :D

panda505 04.12.2014. 02:15

Citiraj:

Autor Don Kihoty (Post 2699679)
Fack ju Göhte 2013. (Suck Me Shakespeer - internacionalni naziv)

Tko voli njemački humor - bit će mu veoma svjež i zabavan film.
Tko ne voli - ionako nema smisla za humor, pa nek gleda "ljubav je na selu". :D

Meni je film prejak. Dugo se nisam toliko smijal kolko na to😄

pogi 04.12.2014. 08:32

Left Behind - ocjena na IMDBu (3/10) mu po meni potpuno odgovara. žešće njesra. ako vas zanima takva tematika radije pročitati neku knjigu. Ima čak jedna istog imena "ostavljeni" (prvi dio trilogije)

Maze Runner - hebate, 7.1/10 na IMDBu. takođet IMHO njesra. Da li će mu pomoći nastavci, da li treba pročitati knjigu/knjige prije toga nemam pojma niti me zanima

InterStellar - e ovaj mi se osobno sviđa. dobrih 8/10. Pravi SF film, uspio je razumno sačuvati da ne pređe previše mu techno sajns mambo đambo. Dosta prati današnji razvoj zanosti... koliko je to moguće u SF filmu.

Ne vidim da nitko diskutira o njemu.... možda netko zna.

1. na prvom planetu kada su prošli kroz crvotočinu, relativistički efekti 1h na planeti = 6 godina na Zemlji. međutim gravitacija je samo 30% jača nego na zemlji. ovo vjerojatno nisu mogli drugačije riješiti. malo je nelogično, za tolike vremenske dilatacija, gravitacija bi morala biti daleko veća

2. što je Cooper iz teserakta (u crnoj rupi, ili nakon što je prošao event horizont) poslao kao informaciju svojoj kćeri, da je njoj pomoglo da riješi jednadžbe gravitacije starog profesora? je li to na kraju rezultiralo time da je čovječanstvo uspjelo se osloboditi okova gravitacije i napustiti zemlju (orbita Saturna i stanica=

Don Kihoty 04.12.2014. 10:54

Predestination - 3/10.

Prvih pol sata je zanimljivo, pokušava nam približiti likove, nakon toga postaje iznimno predividljivo i dosadno.

Na pol filma sam znao rasplet, tako da me nije oduševio ni malo.
Dobar pokušaj, ali pokušaj i dalje ne znači uspješno ostvarenje zamišljenog.

bixsy the king 04.12.2014. 12:59

Fury...filmić po mom ukusu ! Gluma na visokoj razini,odlično dočarana atmosfera drugog svjetskog rata. Radnja jednostavna bez neke filozofije. Jedan dio filma me kopka..."sherman vs tiger"...heh ! Mislim da ti dueli na oranju mog djeda ne bi prošli...ali ajde bila su tri na jedan pa se da prožvakati...od mene ocjena 8.
Let's Be Cops...simpatična akciona komedija sa solidnom dozom humora...isplati se pogledati...ocjena 6,5.

MAGARAC 04.12.2014. 18:49

Pogledal Nightcrawler i solidan je film. Ima svega i svida mi se kraj.

Pupo 04.12.2014. 22:12

Arnie u akciji

Don Kihoty 04.12.2014. 23:14

Trailer izgleda nenadjebivo dobro! :)

Sviđa mi se vrijeme događanja.

T1 - 8/10 - mislim da je to zadnji film u kojem sam vidio dobru "stop-motion" tehniku snimanja
T2 - 10/10 - najbolji nastavak ikad snimljen (neki će reći da je Aliens najbolji nastavak, no ja sam i dalje na strani T2)
T3 - 5/10 - mogao je biti dobar, ispao mlak
T4(TS), pardon, Salvation - 7/10 - meni se svidio, makar je mogao biti žešći

panda505 04.12.2014. 23:17

I celo vreme dok gledam trejler mi je gejm of trons u glavi

ivosimec 05.12.2014. 00:33

Po traileru izgleda kao akcijska komedija.

Daleko je to od jedinice i dvojke.

Kao i obično uništit će serijal.

Šteta.

Don Kihoty 05.12.2014. 00:53

Serija je bila dobra, pa su je prekinuli na kraju druge sezone, a taman je bio fantastičan cliffhanger.

Mar 05.12.2014. 01:45

Ahaha, koji train wreck od filma :D
Serija je bila skroz dobra, pogotovo zadnja epizoda prve sezone - vrh :)

hylem 05.12.2014. 03:38

Kaj je ovo? Recikliranje liquid metala i T2 općenito?? I onda se još ovaj šrafinciger pojavi, ko da nam ga nije više pun kur#c. Katastrofa

ivan77 05.12.2014. 06:29

ne dirajte arnia i terminatore, gledao bi arnia i stallonea makar bili svi terminatori u domu umirovljenika

syss 05.12.2014. 08:53

uopće ne sumnjamo :D

burmuz 05.12.2014. 08:56

The Salvation. Zakon film. No da i nije opet bi mi bio dobar pošto mi je Mads najdraži glumac :)

bixsy the king 05.12.2014. 14:22

The Maze Runner...fantazija s elementima hororca te hrpetinom "teenage" balavurdije u ulogama. Koja je poanta ovog filma ? Pogledati nastavak iduće godine pa možda shvatim. Gledljivo, ali utrošeno vrijeme se da bolje iskoristiti...

ivan77 05.12.2014. 19:58

Citiraj:

Autor Don Kihoty (Post 2700162)
Trailer izgleda nenadjebivo dobro! :)

Sviđa mi se vrijeme događanja.

T1 - 8/10 - mislim da je to zadnji film u kojem sam vidio dobru "stop-motion" tehniku snimanja
T2 - 10/10 - najbolji nastavak ikad snimljen (neki će reći da je Aliens najbolji nastavak, no ja sam i dalje na strani T2)
T3 - 5/10 - mogao je biti dobar, ispao mlak
T4(TS), pardon, Salvation - 7/10 - meni se svidio, makar je mogao biti žešći

Slažem se s ocjenama, imam neki osjećaj da će ovo stati rame uz rame sa T2!

Brko 05.12.2014. 20:24

Hebeno :D to je kao sve u jednom,

Pupo 05.12.2014. 20:30

Citiraj:

Autor bixsy the king (Post 2700408)
The Maze Runner...fantazija s elementima hororca te hrpetinom "teenage" balavurdije u ulogama. Koja je poanta ovog filma ? Pogledati nastavak iduće godine pa možda shvatim. Gledljivo, ali utrošeno vrijeme se da bolje iskoristiti...

Poanta je teen film, zašto uopće tražit nešto dublje? Pogledaš, zaboraviš i bok :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:20.