![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bez spoilera: pa, medu ostalim to i je bit filma da si odlucis / zamislis / iskombiniras sam :)
|
To mi je jasno za ovaj drugi dio mog pitanja, tu se slazem, al ovaj prvo mi vise zvuci kao njihova rupa tj pretjerali su, jer ak si ja trebam smislit pol filma onda ga mogu i snimit :D Inace volim takav tip filma al ovaj me nije bas odusevio.
|
Citiraj:
|
|
|
Citiraj:
|
RIP SW :(
|
Citiraj:
|
@Princ288 & Mileni
|
Citiraj:
:fiju: |
Extraterrestrial
Pogledao. Zali boze utrosenog vremena. Unatoc losoj imdb ocjeni, volim tu tematiku pa sam odlucio dati filmu priliku. Mislim da laganini pocinjem mrziti tu tematiku, ovakvi filmovi uvelike pomazu :( Ocjena 1/10 |
Citiraj:
....e sad,nije bas toliko los film...:nono: jetinija produkcija ali za pogledat definitivno da !! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
;) Nekome će možda biti glup... |
Danas na Novoj pogledao Condemned. Kao da gledam Igre gladi samo u sadašnjosti.
|
@Brkati, jesi ti pogleda Sivi kamion crvene boje ? :p
|
Citiraj:
Nakon ovog filma, drevno pitanje svih pitanja, sta je bilo prije kokos il jaje, postane nebitno ;) Ipak vrlo dobar filmic, nepotrebno zakompliciran |
Jesam, zakaj?
|
Kakav ti je ? :)
|
Broj 55 , dobar ratni film, skoro pa najbolje ostvarenje domaće kinematografije,
premda to nije teško, jer nam je filmska industrija koja dobiva lovu iz ministarstva blagorečeno tragikomedija. Surov, potresan, u suštini antiratni film po istinotm događaju, bez nepotrebne patetike. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Broj 55
Pogledati. |
The Salvation obavezno pogledati. Odličan uradak ! Ocjena 8 od mene...
|
Predestination mi je najbolji film ove godine.
Još pogledao i THe maze runner, onako.. ok, niš posebno, još jedan escape film. Lucy mi je pretjerao s onih 100% brain capacity tak da mi se baš i ne sviđa, više sam očekivo. Još sam gledo neke filmove al tako su loši da sam ih već zaboravio, nisu vrijedni spomena. |
Citiraj:
|
The maze runner 7/10
Očekivan malo veći mind fuck,ali ništa od toga :D vrijedi pogledati svakako. |
Predestination
jako dobar do odlican. nije remek djelo jer meni jednostavno nije, bilo je boljih svakako filmova u povijesti koji su veci gust. ali svakako preporuka za pogledati, iako imam najvecu zamjerku spojler je jedina zamjerka koja mi nije uopce sjela. ali svakako preporuka! |
Citiraj:
|
The Maze Runner, žešće gofno, preloše ...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|