![]() |
Ekipa koja će dobiti mobitel od tih gadget freakova će imati mobitel koji neće morati servisirati.
Altruizam? |
Citiraj:
|
Već gledam prve usporedbe kamera S23 vs ip14p, kamera na s23 komotno može parirat ajfonu a u nekim segmentima je i bolja od ajfona, a bome i baterija je odlična, a šlag na tortu je, QC procesor..
Jedino ima pun kufer smeća (bloatware) |
1 privitaka
ja ništa ne virujem tim reviewima. :(
A ono šta mi je najbitnije i nitko ne slikaje, jest ljudska lica u polusvijetlom prostoru. Pitam se zašto :D Na tu temu, vidi slike djece u mraku sa malim svijetlima, Pixel 7... Neka Samsung ili Iphone ovo slikaju |
Citiraj:
|
60GB OS i bloat 🤭
|
GSMA review S23. Trajanje baterije je osjetno bolje.
EDIT: rezultati obavljenih crash i scratch testova S23U su više nego zadovoljavajući https://www.gsmarena.com/samsung_gal...news-57497.php |
Citiraj:
Baterija u S23 je dosta dobra. |
https://youtu.be/xYu2ebvkaCE
Ovaj lik uglavnom ima korektne review-e. Low light izgleda prilično osrednje, izgleda da ta Samsung boljka ostaje. Selfie kamera jako dobra, kome je to bitno :D. Zoom je fantastičan :goood: |
|
|
Zanimljivo.
Expert RAW bi mogao biti hit onima kojima se da zezat s time. |
Cim je rekao "this coming closer and closer' izgasio sam video.
Usporedjivat pro kamere i mobitelcice sa jadnim senzorima veličine djecjeg nokta mogu samo clickbait video ekipa I jos k tome Samsung,prvak neprirodnih boja Poslano sa mog XQ-CT54 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa za insta je dobra bilo kakva kamera ,šta ne?
Mislim ne vidim pretjerane razlike zadnjih par godina Poslano sa mog SM-G991B koristeći Tapatalk |
Samsung DEX je prilično zapostavljena mogućnost koju mnogi ne koriste. Laptop mi je na servisu trenutno pa sam se sjetio da imam nekakav hub za spojiti Ultru na monitor. Radi izvrsno! U odnosu na DEX preko Windows aplikacije, ovo riješenje je fluidnije za rad. Za malo intenzivniju upotrebu kad se treba nešto više pisati teksta ili kad treba veći ekran, radi zaista odlično. Šteta što su ugasili projekt Linux on DEX. Sjećam se da sam tad mogao lagano instalirati Ubuntu i koristiti ga bez problema. Uglavnom, nije vjerojatno za dosta scenarija ali tko ima potrebu koristiti DEX, funkcionira kako je zamišljeno.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ee9a0a94c3.jpg
|
Jel ima neki dobar DeX station za to da se može spojit ethernet i da koristim na TVu?
|
Danas je to skoro bilo koji multiport
|
Na Dex sam potpuno zaboravio. Uz ove nove procesore i bypass baterije, imamo odlicno malo mobilno racunalo. Steta sto mi android ne moze zamijeniti win. Kupis dobar mob i imas sve.
|
Citiraj:
|
Moras arm verziju instalirati
|
Ima li itko slican problem da tijekom poziva se skine s 5g mreze i prebaci se na h+, nakon završetka razgovora opet bude 5g najnormalnije, mob je zfold 3, mreza je telemach
|
Citiraj:
Međutim nema nikakvih problema tijekom razgovora |
Citiraj:
|
Vo5G (voice over 5G) je jos u povojima, ali bude stigao i kod nas za koju godinu :D Ako se prebacis na LTE biti ce ti dostupan VoLTE pa neces imati tih prebacivanja na H+ kod poziva.
|
Evo upravo naručio na Samsung.de
Galaxy S23 Ultra Green 512 GB za 1299€ i dodatno Samsung Care+ 2 jahre schutz (129€) Stiže za neka 2-3 tjedna :) Note 10+ ide u zasluženu mirovinu (kao drugi uređaj :) ) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:19. |