![]() |
Kad pređeš 40-tu, mislim da bi nakon tjedan dana oblokavanja litrom žeste dnevno bio 5 tjedana kao krepana mačka. To što Lemmy i njegova propaganda drobi su bajke za tinejdžere koji još puše te priče "Polokao sam 2 gajbe piva, nije mi ništa, baš sam super njuška i sve se pice ljepe na mene kao muha na govno" :D
|
Ne ulazim u to da li su priče za malu djecu, niti veličam alkoholizam, ali tip definitivno ima kud i kam veći raspošoj od ovisnosti, pa još uvijek stvara albume.
|
R.I.P.
|
@McG
U glazbenim vodama postoji jedna postapalica...kad novinar pita: Dajte mi recite molim vas,od kuda vama tako savrseni sexy hrapavi rock vokal?Umjesto zasto postavljas glupa pitanja,odgovor bude:Litra viskija i 3 kutije pljuga svaki dan i dobiti cete ovakav glas:) Tank 86 |
Za Lemmy Kilmistera možemo reći da je izuzetak koji potvrđuje pravilo, a ima i druga strana koja pokazuje istinu kod tog čovjeka i ostalih glazbenika sličnih njemu za razliku od one žalosne senzacionalističke koja je prisutna i u onim opskurnijim glazbenim žanrovima. Koga više zanima, preporuka za Lemmy.
U čemu je stvar s brojem 27? Numerolozi i astrolozi mogli bi ponuditi svoje odgovore, no uvijek će ostati pitanje zašto prokletstvo broja 27 ne pogađa u tolikoj mjeri obične ljude, već samo zvijezde? I ono što svakoga zanima - tko je idući? Da smo u jednoj od engleskih kladionica u kojima je moguće kladiti se na najrazličitije stvari i da baš moram, uplatio bih listić na Amy Winehouse koja 14. rujna 2010. slavi 27. rođendan. Izvor OT: Sam Cooke - Twistin' the Night Away One Night Stand! (Live at the Harlem Square Club 1963) |
|
|
|
Vjerojatno najbolja soundtrack kolekcija na YouTubeu (većinoma iz raznih animea). (playlist) :goood:
|
|
Issss stvar i pol
|
Navuka se ima 2 dana iako nije moj stil. Dre životinja :D
|
|
Citiraj:
NP |
|
"I know we're not alone, I've seen the new suns shining, I've seen another worlds, where roads are paved with starlight."
|
Laurent Garnier live @ Radio FG
...koji set...house master piece |
|
|
|
acdc
|
|
|
|
kao da je bilo jucer kad sam davao kazetu i 50 kuna liku u music shopu da mi presnimi album doticnog izvodaca...............:
http://www.youtube.com/watch?v=_vgQa...layer_embedded |
kao da je bilo jucer kad sam davao kazetu i 50 kuna liku u music shopu da mi presnimi album doticnog izvodaca...............Rollins Band - Liar
|
|
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:22. |