![]() |
|
ova je bolja :D
|
Citiraj:
Potpisujem ovo! Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja ne očekujem ništa, jer radi svih očekivanja ekipa se samo razočara u GoT. To je postalo očito sa sezonom 1 kad je krenuo kolektivni odstrijel.
No, ima nešto u toj teoriji i možda ste u pravu: |
Ukenjat će seriju totalno ako naprave nekakav takav klasični happy end.
|
Pogledah sinoc ponovo epizodu na SAMOLEDU i razlika je je noc-dan
|
Bosch s05 je vani, a GoT je postao koma :kafa:
|
Citiraj:
Pogledao s02 Discoveryja. A ono, jedini iritantni likovi su mi Tyler, Michael i Tilly. Ostali izvlače seriju. Pike mi je odličan, baš pravi klasični kapetan Starfleeta. Putovanje kroz vrijeme je sranje u baš svakoj seriji/filmu. |
Citiraj:
|
Vidim da dosta vas ovdje kuka kako ste razočarani raspletom zadnje sezone GOT-a...ok,ok...ako ste zaista nezadovoljni preporučio bih vam da prijeđete na “Istanbulsku nevjestu” te proširite iskustvo gledanja filmske umjetnosti na višoj razini. Mislim ono...neki da iskopaju iz zemlje pola kile grumen zlata srali bi zašto je na njemu prašina. I baš me zanima dal će takvi koji su bacali drvlje i kamenje pogledat zadnje tri epizode? Budite face do kraja pa ne gledajte...
|
Ne kužim te. Odričeš pravo nekom da izrekne mišljenje o tome dal mu je epizoda sjela, dal mu se sviđa, dali mu se scenarij, sam rasplet sviđa? Ja spadam u onu grupu koja je zadovoljna viđenim, no debilno je srat po nekom jer se njemu nešto ne sviđa. Ukusi se razlikuju. Ja konkretno nikad nisam pogledao Breaking Bad ni The Wire, serije koje imaju neki kultni status. Jednostavno mi nije sjelo. I kaj sad, da idem gledat tursku sapunicu zbog toga? Daj se saberi malo...
|
Naravno...ukusi su različiti. Ni meni nije sjeo rasplet pa ne pljujem po seriji jer je dobra i odgledat ću je do kraja. Odričem pravo nekom na mišljenje? Iz kojeg si to konteksta izvukao? Samo dajem preporuku nezadovoljnima da pogledaju kvalitetniju seriju. A s druge ne serem po nikom...već iznosim svoje mišljenje o širokoj publici istoimene serije i profi filmskim kritičarima. Želim vam svima ugodno gledanje zadnje tri epizode.
|
Hvala na preporuci, ali preporučam ti da se ostaviš preporučivanja.
I dalje ću gledat seriju i iskazat nezadovoljstvo ako mi epizode ne budu odgovarale. Hvala lijepo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Blago onima kojima se sve svidja u zivotu i nikada nisu bili nezadovoljni nekim filmom / serijom / sexom / utakmicom.. |
Citiraj:
Ne kuzim vas par sto iskazujete nezadovoljstvo jer vam nije nesto jasno tj. sto vam je serije "preteska" za skuzit jel... Citiraj:
I nisi na zalost jedini koji ne zna sta je gledao... Citiraj:
U redu je kritika na scenarij tko ce krknit koga itd... dugo, kratko, otezanje, mracno ili ne ali kritizirati seriju jer pojedinci su gledali onako ofrlje i sad ne znaju povezati koliko je 2+2 niti su sposobni onda logicno povezati zadnje dogadaje sa nekima od prije, nije opravdana kritika ! Gledajte ispocetka, pisite si salabahter na papiric za svaku sezonu kome je tesko pratiti :p @T}{OR je jedan od rijetkih koji bar prema onome sto pise, se vidi da pomnije "prati" seriju pa shodno tome daje i logicna objasnjenja onom djelu pucanstva ovdje kojem bi zbilja bolje legla Istanbulska nevjesta ako nista drugo radi manje zapleta i razmisljanja :rolleyes: |
Doslo na vidjelo koliko su smece jos uvijek danasnji tvi i koliko ekipa ne zna nista o njima niti se poigrati sa postavkama
Neka neka, ovrje plac na sve strane kako nitko ne vidi. Onda skednem pred tv i gledam, dynamic contrast - high Brightness auto Color dynamic ili slicno True/fake Motion - high Itd itd Nike ni cudo da niko ne vidi |
Citiraj:
Citiraj:
Srećom, jedan si od rijetkih koji se prave pametni, a pojma nemaju. Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Jel znas kako su nastali svi ostali White walkeri ? Sad ponovo idi citaj sta sam te pitao i kako si iz toga ti zakljucio da sam ja rekao da Sam nije napravio to sto je napravio... Kolega sramota je samo tvoja ( bar dok ju mozes trpiti ili ne editiras to sto si napisao ) :) |
|
|
Utuvi si u glavu da nisi niti pisac knjiga niti scenarist ove serije i da nagađaš bzvz.
|
Citiraj:
Nisam imao snage ni sjedit, pa kak sam vidio par isjecaka na YT da prilicno dobro izgledaju na S8+, rekoh idem pogledat...i tako mi je 2. gledanje.. |
Leakala četvrta epizoda...
|
Možda je netko gledao "nekako" pa podijelio što je bilo, ali epizode nigdje u videotekama nema.
No također vidim da ljudi užasno ocjenjuju epizodu 4.. ne znam jesu trolovi ili neki stvarno negdje gledaju, ali ocjene su najgore ikad. |
Citiraj:
|
https://www.youtube.com/watch?v=GI7zy1PTMp0
spolier, review iskreni. bolje od cijele treće epizode koja je uvreda za nekog tko je to odlučio gledati cijeli 90min. got je dead ovom epizodom, gg |
Ne kužim zakaj onda gledate dalje, lol.
ja jedva čekam da sutra legne negdje iza 10:00 na HBO |
Ne kužim zašto ne bi gledali? I ja jedva čekam pogledat i bojim se da će me još više razočarat nego treća epizoda. Jel to znači da ne trebam gledat? Ne.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:43. |