![]() |
Nisam gledao drugi dio hunger games-a, ali ovo stvarno izgleda isto kao prvi dio. :)
|
Citiraj:
:lol2: |
Jel gledao tko nas ratni film Broj 55?
Po istinitom dogadjaju. U jesen 1991. godine mala skupina hrvatskih vojnika odlazi u patrolu improviziranim oklopnim vozilom vlastite izrade. U obližnjem selu upadaju u zasjedu, vozilo biva onesposobljeno, a oni su prisiljeni sakriti se u obližnju kuću. Njihov otpor udruženim snagama pobunjenih Srba, JNA i srpskih specijalaca traje gotovo 24 sata, a paralelno pratimo napore njihovih suboraca da ih izvuku iz okruženja. |
Predestination (2014)
jako jako dobar film, ugodno me iznenadio toplo preporucljivo |
Mene razočarao....bezze mi
|
Citiraj:
Citiraj:
Cijela ta pretpostavka da ne koristimo više od 10% mozga je glupost, a tek kraj! :suicide: Film je baš šrot! |
1 . Get the gringo (M Gibson) - za ubit 2 sata - klasični "one man hero" film - meni je dobro što donekle prikazuje stanje u zatvoru u zemlju koja nema baš veliki standard za ljudska prava (iako bi i kod nas takvo što dobro došlo)
2. Extraterestrials (2014) - djeluje prilično realno iako bi ja promijenio kraj - ono što mene smeta je: 1. opet prikazivanje vanzemaljaca u formi koja se provlači još od 1947 - sivi, visoki, sa tankim rukama i nogama i velikim crnim očima, koji ništa ne govore :wtf2: 2. |
Citiraj:
ali ovaj me nekak iznenadio, mozda sam kraj po sebi je malo shit ali ono ... ima puno gorih filmova koji su izasli 2014 :D |
Evo gaaa :)
|
Citiraj:
I sad ga moraju ubiti da ne ubije cijeli Jurski svijet :D |
znaci jos jedan fail mizarni nakon 3ojke
|
Lucy. 100% korištenja mozga i ne napravi nikakav backup sticka :fiju:
|
Citiraj:
|
Predestination, predobar film, malo teža radnja za one kojima se neda misliti :D
|
Citiraj:
Btw, moga bi veceras pogledati taj Predestination kad ga vec hvalite... |
Citiraj:
ovo je valjda najbolji opis za neki film od kad ova tema postoji :care: :roller: |
Sin City: A Dame to Kill For
Dobar ali ni blizu kao prvi dio. :) Guardians of the Galaxy Neloš film. :) Malo za odmoriti živce. :p |
Pogledao i ja konačno Interstellar ... film je super, ali ipak ne toliko koliko su ga neki ovdje hvalili. Moja ocjena bi bila nekih 8/10, subjektivno. Možda sam više očekivao zbog toliko hvaljenja, a možda mi je malo izgubio draž zato jer sam jučer gledao Predestination, još jedan u nizu timeloopera. Njemu dajem 6/10, gledivo, ali ništa posebno.
|
Citiraj:
|
The Maze Runner - fora filmić, za izgubit vrijeme odličan.
Citiraj:
|
Dr. Horrible's Sing-Along Blog
:care: |
Citiraj:
:chears::chears::chears: |
Pogledao i ja Predestination... Mozda zato sto je bilo vec 2 ujutro, al ja qrca nisam skuzio... ko je kome mama-tata, sve neki paradoksi vremenskog putovanja, stajaznam... mozda cu morat opet pogledat, kad budem odmoran.
|
Citiraj:
Jedino što me baš jako smetalo je konstantno blicanje ekrana i kad se puca i kad se ne puca, mislim da bi netko sa epilepsijom lako mogao dobiti napadaj gledajući film. :) Film se temelji na istinitom događaju (ja živim nedaleko od mjesta događaja) ali dosta toga je prilagođeno za film. Iako ima barem 20 različitih verzija priča šta se dogodilo, zapravo se nikad nije utvrdilo koja je prava pa tako da mi je i ova sasvim u redu. |
As above so below: http://www.imdb.com/title/tt2870612/?ref_=nv_sr_1
Jedan od originalnijih i boljih, barem koncepcijom, horora što sam gledao. |
Predestination
Napokon nesto drugacije. Mini mindfuck, jako dobro :) |
Citiraj:
jel šta sličan The Tunnel (2011)?? |
Guardians of the Galaxy mi uopće nije sjeo. Volim Marvela,ali ovaj uradak mi se nije svidio.:nono:
|
Citiraj:
Citiraj:
iako mi nije bio tako strašan. možda zato jer sam očekivao takvo što. ovo mi je više ko neki moderni Indiana Jones mada rješavanje takvih zagonetki u Parisu ne dopridonosi uvjerljivosti. i dalje mi je The Tunnel bolji. već na 30 minuta nelogičnost - da bi uopće ušli u te katakombe morali su doć u tunel na onu staru prugu (gdje ih je napo policajac). 3 minute poslije dolaze do odaje gdje ženski zbor ima neki pokus za višeglasno pjevanje - pitanje: kako su te curke ušle? istim putem?? :nono: kraj nije trebao biti takav, mada ostavlja mjesta za nastavak, part II, sequel... |
Dobro djeluje novi Parkic ovak na prvu. Prvo sam mislio da ce bit neki mlaki za teenagere al me razveselilo ono malo krvi kaj se vidi.
|
Predestination- već vidim novu epizodu South parka-a na tu temu :D
|
Ovaj film mi je prejaki. Johnny Depp:care:
http://www.imdb.com/title/tt0120669/...nm_flmg_act_54 |
u Guardiansima mi je najjači VIn Diesel kao drvo!
Inače je film teški shit! Kao i većina ove superhero franšize,čast iznimkama! |
Upravo odgledah Predestination. Zaista osvježenje u moru današnjih filmova koji su jedan drugome slični u samom toku fabule radnje. Svakako preporuka.
No ipak mislim da se autor priče izgubio u svojim komplikacijama sa "time jumpom"...moglo je to biti jednostavnije odrađeno. |
Citiraj:
Čitati samo oni koji su gledali film pls, major spoiler alert: Btw. slažem se s kolegom iznad, ova vremena su trebala biti bolje/slikovitije objašnjena, a ne da se u doslovce zadnjih 15 min skoči u desetak različitih vremena, nemo'š sve pohvatati. |
Nightcrawler
Fantastican film. Odlicna prica, fino popunjeno trajanje, gylenhall rastura. |
Ovo jr PCE forum. Trebali bi sve pohvatat bez problema :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajde moglo je bit i gore, npr. T-rex & Godzilla u istom odronu (ljubav na prvi pogled) ili T-rex vs Godzilla (nesretna ljubav zbog genetske nekompatibilnosti). |
Citiraj:
Meni su Guardiansi baš osvježenje, jedan od boljih takvih filmova. Ono za opustit se dok gledaš i nasmijat par puta. Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:29. |