PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

Mikeyy 23.11.2014. 17:19

Nisam gledao drugi dio hunger games-a, ali ovo stvarno izgleda isto kao prvi dio. :)

Don Kihoty 23.11.2014. 20:42

Citiraj:

Autor Mar (Post 2695057)
Vezano za Lucy

Daleko najbolji dio filma je kad Lucy postane USB stick, i to neki oveći pa je se nemože uštekat u neki zgužvaniji komp

...film je toliko loš :D

Najbolji quote iz filma:

Mr. Jang:
Ouch! Oooh. Yow! Hey! Why you stick me with knives?!

:lol2:

rodriguez 25.11.2014. 00:30

Jel gledao tko nas ratni film Broj 55?
Po istinitom dogadjaju.

U jesen 1991. godine mala skupina hrvatskih vojnika odlazi u patrolu improviziranim oklopnim vozilom vlastite izrade. U obližnjem selu upadaju u zasjedu, vozilo biva onesposobljeno, a oni su prisiljeni sakriti se u obližnju kuću. Njihov otpor udruženim snagama pobunjenih Srba, JNA i srpskih specijalaca traje gotovo 24 sata, a paralelno pratimo napore njihovih suboraca da ih izvuku iz okruženja.

HumWeed 25.11.2014. 00:40

Predestination (2014)

jako jako dobar film, ugodno me iznenadio
toplo preporucljivo

trouble 25.11.2014. 01:40

Mene razočarao....bezze mi

Rino 25.11.2014. 05:10

Citiraj:

Autor Don Kihoty (Post 2694980)
pogledah Lucy.

OK film, dobri efekti, zanimljiva nenapadna radnja, Freeman krade show, ali ima malu minutažu.
Kraj je bezveze i trebali bi napraviti nekakav directors cut sa alternativnim krajem.

Citiraj:

Autor Mar (Post 2695057)
Vezano za Lucy

Daleko najbolji dio filma je kad Lucy postane USB stick, i to neki oveći pa je se nemože uštekat u neki zgužvaniji komp

...film je toliko loš :D

Film je odron! :D

Cijela ta pretpostavka da ne koristimo više od 10% mozga je glupost, a tek kraj! :suicide:

Film je baš šrot!

smirnoff 25.11.2014. 09:44

1 . Get the gringo (M Gibson) - za ubit 2 sata - klasični "one man hero" film - meni je dobro što donekle prikazuje stanje u zatvoru u zemlju koja nema baš veliki standard za ljudska prava (iako bi i kod nas takvo što dobro došlo)

2. Extraterestrials (2014) - djeluje prilično realno iako bi ja promijenio kraj -

dakle nebi prikazao one scene u sv. brodu, odn. ako bi trebalo onda bi tu završio film tako da svi poginu. nebi snimao one scene ponovo na Zemlji koje, opet, nisu pretjerane ali su već viđene u filmu REC3.

.

ono što mene smeta je:
1. opet prikazivanje vanzemaljaca u formi koja se provlači još od 1947 - sivi, visoki, sa tankim rukama i nogama i velikim crnim očima, koji ništa ne govore :wtf2:
2.

ona ženska u sv. brodu - ima zraka za normalno disanje i gravitacija posve normalna

HumWeed 25.11.2014. 13:26

Citiraj:

Autor trouble (Post 2695678)
Mene razočarao....bezze mi

inace ja nevolim paradoxne filmove
ali ovaj me nekak iznenadio, mozda sam kraj po sebi je malo shit
ali ono ... ima puno gorih filmova koji su izasli 2014 :D

blava 25.11.2014. 19:48

Evo gaaa :)

gin.tonic 25.11.2014. 19:53

Citiraj:

Autor blava (Post 2696017)
Evo gaaa :)

Priča je katastrofa da se mene pita, ono stvorili su nekog super-duper modificiranog dinosaura i pobjegao im je s laboratorija :D

I sad ga moraju ubiti da ne ubije cijeli Jurski svijet :D

HumWeed 25.11.2014. 21:34

znaci jos jedan fail mizarni nakon 3ojke

Campeonato 25.11.2014. 21:37

Lucy. 100% korištenja mozga i ne napravi nikakav backup sticka :fiju:

Rino 25.11.2014. 22:09

Citiraj:

Autor gin.tonic (Post 2696021)
Priča je katastrofa da se mene pita, ono stvorili su nekog super-duper modificiranog dinosaura i pobjegao im je s laboratorija :D

I sad ga moraju ubiti da ne ubije cijeli Jurski svijet :D

I toliko smo kao napredni, a opet toliko nesposobni sprašit mu 3 metka u bulju u roku odmah nego prvo mora zaklat cijeli otok da ostanu neka sisata kurveština i metroseksualni glavni glumac koji ga nakraju prebije svojim počupanim obrvama!

Mommistake 25.11.2014. 22:22

Predestination, predobar film, malo teža radnja za one kojima se neda misliti :D

Sn4k3 25.11.2014. 22:23

Citiraj:

Autor Rino (Post 2696092)
I toliko smo kao napredni, a opet toliko nesposobni sprašit mu 3 metka u bulju u roku odmah nego prvo mora zaklat cijeli otok da ostanu neka sisata kurveština i metroseksualni glavni glumac koji ga nakraju prebije svojim počupanim obrvama!

:lol2: eee da ima like na forumu :roller:

Btw, moga bi veceras pogledati taj Predestination kad ga vec hvalite...

panda505 25.11.2014. 22:25

Citiraj:

ovo je valjda najbolji opis za neki film od kad ova tema postoji :care: :roller:

Hamm 25.11.2014. 22:34

Sin City: A Dame to Kill For

Dobar ali ni blizu kao prvi dio. :)

Guardians of the Galaxy

Neloš film. :) Malo za odmoriti živce. :p

hylem 25.11.2014. 23:12

Pogledao i ja konačno Interstellar ... film je super, ali ipak ne toliko koliko su ga neki ovdje hvalili. Moja ocjena bi bila nekih 8/10, subjektivno. Možda sam više očekivao zbog toliko hvaljenja, a možda mi je malo izgubio draž zato jer sam jučer gledao Predestination, još jedan u nizu timeloopera. Njemu dajem 6/10, gledivo, ali ništa posebno.

MIK 25.11.2014. 23:28

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2696114)
Guardians of the Galaxy
Neloš film. :) Malo za odmoriti živce. :p

I meni super lego, mozak na pašu i uživaj u filmu. (preporuka za 3D verziju)

Juice 25.11.2014. 23:31

The Maze Runner - fora filmić, za izgubit vrijeme odličan.

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2696103)
Predestination, predobar film, malo teža radnja za one kojima se neda misliti :D

Dobar je film. Kao neki mindfuck malo :D

panda505 25.11.2014. 23:53

Dr. Horrible's Sing-Along Blog

:care:

Mileni 26.11.2014. 10:19

Citiraj:

:chears::chears::chears:

perich 26.11.2014. 10:38

Pogledao i ja Predestination... Mozda zato sto je bilo vec 2 ujutro, al ja qrca nisam skuzio... ko je kome mama-tata, sve neki paradoksi vremenskog putovanja, stajaznam... mozda cu morat opet pogledat, kad budem odmoran.

hellboy152 26.11.2014. 10:46

Citiraj:

Autor rodriguez (Post 2695671)
Jel gledao tko nas ratni film Broj 55?
Po istinitom dogadjaju.

Ja sam ga pogledao i nije nekakvo remek djelo ali isplati se pogledati, barem po meni.
Jedino što me baš jako smetalo je konstantno blicanje ekrana i kad se puca i kad se ne puca, mislim da bi netko sa epilepsijom lako mogao dobiti napadaj gledajući film. :)
Film se temelji na istinitom događaju (ja živim nedaleko od mjesta događaja) ali dosta toga je prilagođeno za film. Iako ima barem 20 različitih verzija priča šta se dogodilo, zapravo se nikad nije utvrdilo koja je prava pa tako da mi je i ova sasvim u redu.

burmuz 26.11.2014. 11:04

As above so below: http://www.imdb.com/title/tt2870612/?ref_=nv_sr_1
Jedan od originalnijih i boljih, barem koncepcijom, horora što sam gledao.

Mileni 26.11.2014. 13:10

Predestination

Napokon nesto drugacije. Mini mindfuck, jako dobro :)

smirnoff 26.11.2014. 19:07

Citiraj:

Autor burmuz (Post 2696250)

jel šta sličan The Tunnel (2011)??

bixsy the king 26.11.2014. 19:33

Guardians of the Galaxy mi uopće nije sjeo. Volim Marvela,ali ovaj uradak mi se nije svidio.:nono:

smirnoff 27.11.2014. 00:44

Citiraj:

Autor burmuz (Post 2696250)

Citiraj:

Autor smirnoff (Post 2696471)
jel šta sličan The Tunnel (2011)??

evo - upravo pogledo...u mračnoj sobi i sa 5.1 zvukom može se dobiti osječaj klaustrofobije..
iako mi nije bio tako strašan. možda zato jer sam očekivao takvo što. ovo mi je više ko neki moderni Indiana Jones mada rješavanje takvih zagonetki u Parisu ne dopridonosi uvjerljivosti.
i dalje mi je The Tunnel bolji.

već na 30 minuta nelogičnost - da bi uopće ušli u te katakombe morali su doć u tunel na onu staru prugu (gdje ih je napo policajac). 3 minute poslije dolaze do odaje gdje ženski zbor ima neki pokus za višeglasno pjevanje - pitanje: kako su te curke ušle? istim putem?? :nono:

kraj nije trebao biti takav, mada ostavlja mjesta za nastavak, part II, sequel...

MAGARAC 27.11.2014. 01:55

Dobro djeluje novi Parkic ovak na prvu. Prvo sam mislio da ce bit neki mlaki za teenagere al me razveselilo ono malo krvi kaj se vidi.

burmuz 27.11.2014. 10:33

Predestination- već vidim novu epizodu South parka-a na tu temu :D

Bravo 27.11.2014. 16:56

Ovaj film mi je prejaki. Johnny Depp:care:
http://www.imdb.com/title/tt0120669/...nm_flmg_act_54

emilblomsky 27.11.2014. 17:09

u Guardiansima mi je najjači VIn Diesel kao drvo!
Inače je film teški shit! Kao i većina ove superhero franšize,čast iznimkama!

bixsy the king 27.11.2014. 17:11

Upravo odgledah Predestination. Zaista osvježenje u moru današnjih filmova koji su jedan drugome slični u samom toku fabule radnje. Svakako preporuka.
No ipak mislim da se autor priče izgubio u svojim komplikacijama sa "time jumpom"...moglo je to biti jednostavnije odrađeno.

Mommistake 27.11.2014. 21:29

Citiraj:

Autor perich (Post 2696245)
Pogledao i ja Predestination... Mozda zato sto je bilo vec 2 ujutro, al ja qrca nisam skuzio... ko je kome mama-tata, sve neki paradoksi vremenskog putovanja, stajaznam... mozda cu morat opet pogledat, kad budem odmoran.

Čitati samo oni koji su gledali film pls, major spoiler alert:

On je sve :D

On je ta žena, kasnije transformirana u muškarca, koji je izgorio, pa su ga operacijama stavili u kožu novog muškarca tj. bombaša, kasnije saznajemo.

On je mama i tata, i on je uzeo dijete i odnio ga u sirotište.

Znači:
Cura na početku, kasnije pretvorena u muškarca, pa regrutirana za posao time-agenta, pa se taj time-agent vrati 10 godina natrag k sebi (još uvijek ženi), pa sebi napravi dijete, pa krene u bombaške vode, izgori i operiraju ga u muškarca (Ethan Hawk-ea), koji na kraju ubije sebe, jer neće postati ono što bi mogao u budućnost (bombaš).

Ako sam ja nešto pobrkao, pls me ispravite, ali mislim da sam shvatio.

Btw. slažem se s kolegom iznad, ova vremena su trebala biti bolje/slikovitije objašnjena, a ne da se u doslovce zadnjih 15 min skoči u desetak različitih vremena, nemo'š sve pohvatati.

tuna3 27.11.2014. 22:47

Nightcrawler

Fantastican film. Odlicna prica, fino popunjeno trajanje, gylenhall rastura.

spawn 27.11.2014. 22:48

Ovo jr PCE forum. Trebali bi sve pohvatat bez problema :)

ti.le 28.11.2014. 08:26

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2697023)
Čitati samo oni koji su gledali film pls, major spoiler alert:

On je sve :D

On je ta žena, kasnije transformirana u muškarca, koji je izgorio, pa su ga operacijama stavili u kožu novog muškarca tj. bombaša, kasnije saznajemo.

On je mama i tata, i on je uzeo dijete i odnio ga u sirotište.

Znači:
Cura na početku, kasnije pretvorena u muškarca, pa regrutirana za posao time-agenta, pa se taj time-agent vrati 10 godina natrag k sebi (još uvijek ženi), pa sebi napravi dijete, pa krene u bombaške vode, izgori i operiraju ga u muškarca (Ethan Hawk-ea), koji na kraju ubije sebe, jer neće postati ono što bi mogao u budućnost (bombaš).

Ako sam ja nešto pobrkao, pls me ispravite, ali mislim da sam shvatio.

Btw. slažem se s kolegom iznad, ova vremena su trebala biti bolje/slikovitije objašnjena, a ne da se u doslovce zadnjih 15 min skoči u desetak različitih vremena, nemo'š sve pohvatati.

Mislim da si pobrkao malo redoslijed. Nije izgorio kao bombas, bombas postaje na kraju, kad ubije sam sebe i vjerojatno kad procita onu nakupinu vijesti dogadaja koje ce sprijeciti svojim bombaskim napadima. I nije tu zoperiran u muskarca, kad je izgorio, to je vec napravljeno, sad kad izgori dobije samo malo "muskiju" facu

Drvoje 28.11.2014. 08:51

Citiraj:

Kad te svi citiraju i ja ću :D

Ajde moglo je bit i gore, npr. T-rex & Godzilla u istom odronu (ljubav na prvi pogled) ili T-rex vs Godzilla (nesretna ljubav zbog genetske nekompatibilnosti).

Pupo 28.11.2014. 09:30

Citiraj:

Autor emilblomsky (Post 2696899)
u Guardiansima mi je najjači VIn Diesel kao drvo!
Inače je film teški shit! Kao i većina ove superhero franšize,čast iznimkama!

Meni su Guardiansi baš osvježenje, jedan od boljih takvih filmova. Ono za opustit se dok gledaš i nasmijat par puta.

Citiraj:

Autor Drvoje (Post 2697112)
Kad te svi citiraju i ja ću :D

... T-rex vs Godzilla (nesretna ljubav zbog genetske nekompatibilnosti).

Pa to smo imali negdjeprije :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:29.