![]() |
Citiraj:
Ne kažem da hoće, ali mogu. |
Imam jedan probem, naime s A1 routerom, frend mi ne moze nikako da pristupi iptv tj ne da mu da otvori ništa od programa,
dok kad ide preko hot spota od moba a ne preko tog routera i wifia njegovog onda radi sve fenomenalno. E sad u ćemu je problem i kako to rješiti ??? Unaprijed se zahvaljujem svakom odgovoru koje može da nam pomogne oko uklanjanja ovog problema !!! |
Citiraj:
Poslano sa mog M2003J15SC koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nakon 27.01. gase se sljedeci analogni TV programi VH1, RTL Living, FOX Life, vozimo dalje...do skorasnjeg sljedeceg gasenja.
|
Koliko ostaje programa na analogiji nakon toga?
|
Oko 20
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ma pogasiti ce ih sigirno do kraja lipnja 2021.god., do tada se moze uzeti CAM modul za drugi-treci TV i izvrsiti aktivacija dodatnog priključka bez naknade Promotivna pogodnost omogućava postojećim korisnicima koji trenutno koriste dodatni analogni TV priključak aktivaciju dodatnog priključka bez naknade, tijekom procesa digitalizacije, u periodu od 20.7.2020. do 30.06.2021., |
Ta ponuda je bila i do 31.12.2020. Da ne bi bilo opet produženje do 31.12.2021. :D
|
Citiraj:
A1 nije obradio prigovor u roku od 15 dana, danas je poslan na Povjerenstvo (rok odgovora je 30 dana ?). Nakon toga stiže poziv i sa 224 kn/mj. spuštaju na 209 kn/mj => popust od 70 kn/mj u odnosu na punu cijenu od 279 kn/mj. (službena cijena na webu). Ciljam na puni popust od 100 kn/mj => 179 kn/mj, što mi je dodatna ušteda od 30 kn x 24 mj = 720 kn u 2 god. - pa mi se isplati gurati dalje još 1-2 mj.: 1. Čekam odgovor Povjerenstva - ako bude negativan, 2. Šaljem žalbu HAKOMu |
Prekinuo pretplatu s njima i otisao dalje. Kada vas nazovu i krenu da se razgovor snima i vi njima recite da "Da li možete ukljucit snimanje", ako prihvate ili ostanu na liniji i dalje smatra se da pristaju na snimanje. Samo tako ćete bit na čistom s njima
|
Citiraj:
Ček, nisu ti odgovorili u 15 dana, jesi uopće dobio odgovor i nakon koliko? Da bi slao prigovor na Povjerenstvo morao bi dobiti prvo odgovor na prvi prigovor i Uputu o pravnom lijeku gdje piše uputa za slanje prigovora na Povjerenstvo. To da ti nisu odgovorili na prigovor u roku 15 dana je već nešto što ti daje pravo da se javiš Hakomu radi kršenja zakona o roku za rješavanje prigovora. |
Citiraj:
Ne bih tjerao mak na konac, sve dok postoji šansa da se jave i ponude puni popust. Osim toga, ovako imam sve po PS-u pred HAKOMom da sam ispoštovao proceduru prigovaranja prema operateru prije nego sam se obratio njima - i a i više mesa za složit žalbu. |
Sve takve firme imaju rangiranje upita kao zeleno plavo narančasto crveno ili neki drugi redosljed gdje crveno označava prijetnja novinarima/sudom itd i na takve upite se promptno reagira
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Tako da je moja teorija da ce se analogija pogasiti do 30.06. sve izvjesnija. Gase se: SK 1 i 3, CineStar TV i Action, te FOX Premier Nakon gasenja ovih 5 analognih TV programa preostane ih jos 13 kod mene. |
Bio mi je jučer tehničar zbog smetnji na STB-u. Riješio i kaže da jedva čeka da ugase cijelu analogiju, da im navodno, radi masu problema u digitali. Da je to i kod mene bio slučaj. Govori da možda bude i do kraja 3 mjeseca ugašeno pogurano ovim smetnjama. Njegove riječi. Ne napadajte mene :D.
|
Citiraj:
Pitam, pa jel A1 zna koliko ljudi ima samo analogiju, veli on nemaju pojma. |
Ne znam kakve im smetnje radi analogija, ali ako je do nje, kako je polako gase (gašenjem bi valjda trebali smanjivati probleme) ja i dalje ne vidim poboljšanje u radu cam modula na LG TVu,... i dalje svi RTL i još neki strani programi imaju smetnje, pogotovo poslijepodne i navečer.
|
Citiraj:
Mogu ponuditi veće brzine istim korisnicima bez da mijenjaju infrastrukturu uopće. |
Odhebao me A1 s popustima za produljenje, čak i ako otkazem prikljucak nema popusta za novi priključak.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo ti je do LG-a. Ja sada imam iskustva korištenja CAM modula sa LG, Vivax, Samsung i Sony TV-ima. Sony je uvjerljivo najbolji, a LG uvjerljivo najgori. Po mom ukusu, svi su spori kod paljenja i prebacibvanja kanala (iako je i tu Sony najbrži). |
Meni je Philips isto očajan.
U zadnje vrijeme jako često, upalim tv. Bilo koji program (pa ni HRT), ne radi, crna slika. Trebalo bi ugasiti pa upaliti tv. Sa strane prodrmam modul, pojavi se slika i piše "Inicijalizacija modula". |
Sa Philipsom nemam više nikakvih problema (valjda ga neću sada ureći), sa LGem problemi poslijepodne i navečer, po noći i prijepodne skoro pa nikakvi tako da objašnjenje da je do TVa baš i ne drži vodu :)
Inače, ukupno sam do sad isprobao/koristio četiri nova cam modula u svim mogućim kombinacijama i jedan stari sa karticom,... i starom modulu ništa ne smeta tako da je ipak razlog smeće od cam modula kojeg sad koriste. |
Danas nazvao A1 sluzbi da provjerim gdje mi je pismeni raskid ugovora.... I oni kazu da je sve zabiljezeno i da su trebali ugasit liniju prosli tjedan ali nisu., what??? Krvi cu im se napit jer je raskid podnesen 22.1 a raskid ide u 5 radnih dana odnosno 29.1 i samim time nesmiju mi naplatit puni mjesec. A ruter sam izvadio iz struje 28.1 i nisam vise priključivao. I kaze ona da ako dobim racun za 2gi mjesec da ce mi to stornirat! What??? Gamad
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:13. |