![]() |
e da i alt tabanje pomaze :D skuzi se da mis malo se pojavi na crnom ekranu pa sam po tome skuzio da se igra ipak pokrenula.
btw, i onim "uputa" folderu nema 1.3 patcha, treba ga skinuti posebno. |
Evo radi, trebalo je upaliti virtualnu memoriju.
edit: samo za 1. pokretanje treba paging file, nakon toga ide i bez njega. Jedino što s njim se igra digne normalno, dok bez njega moram alt tab-ati kao neki. |
meni evo izgleda sve radi, samo pripokretanju mi se mis ne "zaljepi" za igru, nego moram alt tabnuti i vratit se i onda mis hvata u igri.
|
Još malo i gledamo se prek nišana :CoolRamb:
:D |
ako je netko za, gore sam - 77.244.250.162:28111
|
gore smo ...
77.244.250.162:28111 koga server izbacuje ... evo uputa za pb https://www.youtube.com/watch?v=HQqEumJUp44 |
sto TOCNO upisem u kozolu da udem u server?
|
/connect 77.244.250.162:28111
Koji je ip za tspeak |
connect 77.244.250.162:28111
|
izbacuje me pb :( na macu sam, ne znam sta da radim.. mozete ga iskljuciti?
|
bogami i mene izbaci PB
|
Imate gore video, skinite onaj pb folder i samo ga zalijepite u svoj cod2
|
sumnjam da taj folder mogu prebaciti u MAC :/
|
Pa kaj nema na meku main folder od cod2?
|
ima ali ne vjerujem da su iste datoteke, drugi je OS, kuzis..
Stalno izbacuje, nije li jednostavnije iskljuciti pb? Imam originale kljuc a i svi smo odavde i tko ce čitat.. |
u 22h decki dizu server, napisat ce tu IP servera i tsa pa joinajte.
|
ima sto
|
Nije vezano samo za COD2, ali to mi se i tu javlja.
Da li je netko imao problema s aim down the sightom da klikne desni klik i na djelić sekunde mu aima pa se vrati, isto tako neki puta neće iz aima u normalan pogled. Tražio sam po netu i neki govore da je do miša, ali hardverski je sve u redu s njim jer desni klik dobro funkcionira u svim ostalim aplikacijama. Prvi puta mi se javilo prije par mjeseci na RO2 koju već duže vremena nisam igrao, a u međuvremenu nam je T-com mijenjao router koji mi zadaje probleme s ping-om pa sam mislio da je do toga. Sada mi se to javlja i na COD-u kada ja pokrenem server. Mijenjao sam original i MS drivere za miša, deinstalirao kompletan Razerov software, stavio zadnje drivere za grafičku jer je netko rekao da mu se to počelo javljati kada je zamijenio grafičku, ništa ne pomaže. |
Najvjerojatnije miš. Been there, done that.
Testiraj desni klik na ovoj stranici: http://unixpapa.com/js/testmouse.html Vjerojatno ne kužiš u OS-u da imaš double click kad ti opet otvori context menu. |
Svaka čast, izgleda da je. Middle klik je još prije otišao, ali pored svih tipki na njemu me to nije niti najmanje diralo dok je desni već problem.
|
Ja sam sebi na eBayu uzeo 5 komada ovakvih:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from...C-F-7N&_sop=15 Čim osjetim da imam double klik - rastavljam miš i switcheve, mijenjam onaj metalni konektor u switchu i za 10 minuta nastavljam jer znam da sam miran minimalno godinu dana. |
Jel server dignut? Moze ip i pw?
|
ne, al moze 77.244.250.162:28111.
|
Ova igrica laže.
|
ajmo 6 nas je, treba nas bar 10 biti da igramo kak se spada :)
188.129.97.229 |
Jeli treba oriđiđi key cod za taj server?
|
ne...
|
Nazalost nisam mogao doci sinoc, nekakve mape ili modovi su mi se skidali ali 1-2kb/s tak da sam odustao.
|
server je 1.0 ili 1.3 ?
|
1.3
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:09. |