![]() |
Debilna epizoda skroz čisto iz razloga:
|
Citiraj:
|
@Thor
Citiraj:
Moram priznat da sam razočaran epizodom. Ukenjali su sve što su ovih zadnjih 7 sezona gradili. Btw. (vidio na prošloj stranici) kako netko može napisat John Snow umjesto Jon.. wtf |
Autocorrect, idem se posuti pepelom. #facepalm
Enivej. Nekome je odlična epizoda, nekome razočaranje. Odustajem od daljnjeg traženja smisla i 100% logike u ovakvoj seriji. :D Sent from my OP6 |
Pa nepregledno je zbog fog of war i blizarda kojeg je dignuo NK ep.je odlicna, bolesna produkcija hbo
Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
A slijedeća epska fantasy bitka nas očekuje tamo negdje 2021 kad Amazon pokuša nadmašiti HBO sa svojom ekranizacijom Gospodara prstenova. https://thewertzone.blogspot.com/201...tting-for.html |
Citiraj:
|
Meni je bilo skroz ok.
|
|
Na trenutak sam pomislio da gledam Walking Dead :)
|
Ja sam team Cersei.
Volim te psihotične, i barem bi završetak bio zanimljiv. Nakon bitke za winterfall pretpostavljam da su snage Sjevera desetkovane, a ona ima svu snagu svoje vojske+ golden company + iron fleet. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
|
Morpheus, koje vojske?
|
|
|
Citiraj:
|
|
ja nikak da se nateram da pogledam Got iako volim fantasy serije i filmove jednostavno me nest ne privlaci ta serija...Ono sto mi je od novijih dobro je westworld i taboo
|
Citiraj:
Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
GoT zadnja epizoda vrh. Borba uru vrimena 🙂
Poslano sa Sony XZ3 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mrnr čudi što se nije moglo ići u kino kao što su nekad znale biti projekcije pa da to pogledamo na laserskom projektoru :) |
Meni je bilo skroz gledljivo na prastaroj plazmi :D
|
Napisah gore negdje, plazmice i oledi :)
|
I za mene je bila epizoda pretamna na tvu i na monitoru. Morat cu jos jedanput pogledat na projektoru... jucer mi se nije mi se dalo slagat platno :D Javim dojmove jednog dana :fiju:
Sama epizoda mi je ono kako bi rekli mixed emotions najbolji komentar mi je sa reddita c/p: "Bran secretly is just a GoPro Drone enthusiast" |
Citiraj:
Doduše, treba se naviknut na 53min po epizodi, ali fakat je odlična. |
Sumnjam da će na kraju ubiti Cersei,
|
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:42. |