![]() |
Citiraj:
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
Hvaliti se s nečime što nisam vidio mi ne pada napamet. :kafa: S druge strane... Neke serije za koje mogu pretpostaviti da su odlične, jednostavno nisam gledao jer sam u tom trenu htio gledati nešto što ne traži da iste sekunde upalim slijedeću epizodu. Serija koja ima priču vezanu samo za svoju epizodu, a ne cliffhanger nakon svake je koji puta pametnije za pogledati ako znaš da se moraš rano ustati na posao sutradan. :D |
Ja sam Lost pogledao tek prošle godine i ok je, ali ne vidim zašto je toliko velicaju, prison break nisam gledao. Twd sam sve gledao i ne mogu sam sebi objasniti zašto jer je serija u principu glupa ko ona stvar. Valjda nisam imao šta drugo gledati.
Got serija nije ni sluga knjigama, i već negdje u četvrtoj sezoni se radnja razišla od one u knjigama. I knjige neće imati isti završetak. Knjige preporučujem, upravo sam si nabavio novu koja opisuje uspon Targaryena, Blood and fire. Gesendet von meinem TA-1012 mit Tapatalk |
Citiraj:
Mislim da je očito da ga nemaš jer nisi pogledao niti jednu epizodu. |
Stao na kraku 4e sezone.
Meni ta serija ide na kitu jer staljo sam dobri likovi ginu i budu naguzeni. I serija mi je ono totalna nepovezama fantastika. Breaking bad stao na lraju trece sezone, dosadno za popizdit |
evo da se ispravim, pogledao par epizoda, onak bacim još koji pogled uz ženu koja prati..i to je to..tak da ipak ne govorim o nečemu što nisam probao gledati..jednostavno mi ne sjeda....
|
Nitko ne komentira sprdnju u epizodi 3 GoT-a.
Sve je počelo tako divno, napeto, očekivano... i onda... trenutak za anale... presmiješno. |
Epizoda je bila super, jedva čekam dalje. Detalji nepotrebni da se ne spojla.
|
Citiraj:
GoT san pokuša gledat u nekoliko navrata al jednostavne nece niz grlo.... |
Citiraj:
Citiraj:
Naravno da nije ni približno sve u efektima, i isprike ako zvuči preseratorski, ali probajte ako je ikako moguće pogledati ovu epizodu kod nekoga za projektorom (ili što većim TV-om) i dobrim audio sustavom. Ja sam dopustio (:D) receiveru da emulira DD 5.1 snimku u atmos, i mogu reći da je vrijedilo. Određene scene su mi oduzele dah... stravično dobro. Ja sam doslovno drhtio masu vremena, što od nervoze, što od napetosti, što od ne znam ni ja čega. 10/10 od mene... PS: IMO, epske scne u Endgameu se mogu sakriti pred ovim |
Ma ne, što se audio/video dijela tiče, vrh je epizoda. Nema se tu šta reći.
Ali taj zadnji detalj u scenariju... |
Citiraj:
|
Da, sto reći o GoT zadnjoj epizodi....
|
Očekivao veći fajt, s obzirom na to da su najvljivali najepskiji spektakl u povijesti bitaka. Ovaj fajt IMO ne može u istu rečenicu sa Helms Deep a kamoli napadom na Minas Tirith.
Muzika jako dobra. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
Šta je završio Got?
|
Citiraj:
|
Neznam šta je u tom spojleru. Strah me otvorit lol
|
ako misliš gledat onda nemoj otvarat... nije neki spoJler u detalje baš, al da se naslutit u čemu su zajebali
|
Ma samo me zanimalo jel serija ofisli gotova pa kad završim sa turn-om da krenem gledati napokon.
|
nije još ofišl... još 3 epizode (3 tjedna)
|
Meni je bila super epka, malo su napumpali vrijeme trajanja, jer ono na kraju nikako neide u vrijeme epizode.
Ono što mene smeta je to što nemaju svi oled telke a bome ni plazme. Za neke scene si se baš morao fokusirat da vidiš što je što. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
GOT:
Razočaran kompletno. |
Hodor! :D
|
Citiraj: