![]() |
strpite se par dana dok svi updejtaju :p
|
Ja ću se strpit još kojih mjesec dana jer mi se ne ostaje po 10. put bez rankova
|
a sta ako skinem patch 1.3 hoce li mi se moji lvli izbrisati??
|
Citiraj:
|
Ja san juce stavija 1.3 i nije bilo nikakvih problema,rankovi se nisu resetirali,nije tribalo ponovo kucat cd-key ..tako da se moze bez problema updeatat jedino sto je vecina servera na 1.2 ili 1.1 ali prići će i oni kad tad na 1.3:chears:
|
Znam da je pitanje glupo, imam što bi rekli kantu od kompa, barem u grafičkoj. pokrenem igru i normalno napiše mi da moja video card nemože pokrenuti igru, dobijem jedno upustvo i promjenim neke filove i u configuraciji i dođem do conzole ( do koje nisam mogao diči bez tih promjena) ali opet mi napiše u konzoli error u vezi grafičke. Da li postoji neka mogučnost pokretanja te igre na slabijem kompu. Moja grafička je FX 5200, znam da je slaba. Bio bi zahvalan ako netko zna način. Tnx.
|
probao sam sada patch staviti i sve mi radi....hvala:goood:
|
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/out.php/t6002_shot0009.jpg |
videl sam da imaš novu kamuflažu .. nekakvu crnogoricu furaš na leđima pa kad legneš misliju da drvo :p
|
Videl si i sam da mi govore da sam kupil lvl55 i da nije liepe spati na na spawnu. :D
A ona crnogorica to ti je perk iz 1.3 patcha. Imaš isto tak i bukovo lišće, šaš, mahovina i suha koruznica. |
Citiraj:
|
viđe mailovi od actvisona, nisam znal da su češka firma :D:D
Dear Customer We have set up a new key-hunt preventative program in order to fight hackers. Registration guarantees you will be provided with a new Call of Duty 4 cd-key in case you are robbed. You risk a loss of your online account by ignoring this message. To continue click heer: http://activisionsecurity.xf.cz/register.htm |
Ja još čekam da mi dođe cd-key....
Već mi je pun kufer ovih piratskih sa cheaterima.... I onda si samo trebam nać neki klan... bez prepotentnih balonja.... And then, Stoned Rider will ride again... |
Jučer sam se baš ljepo naigrao sabotage, hq i domination - malo mi je bilo problem kaj sam našao novi server na kojem je ff on - prvo sam klao svoje dok sam skužio pošto najčešče igram na DB-u a oni imaju ff off i hardcore mod.
Igrao bi tamo ali kad su patchali server na 1.3 nikoga nije bilo - kaj češ ne znaju ljudi patchat igru.... Završio sam na kraju na zečekima malo za zeku al puno nervoznih ima tamo :rolleyes: |
Citiraj:
|
završio sam SP.
totalno cool igra :) iako malo prekratka :) |
E, jel ima gdje kakav popis servera... fixed naravno koji valjaju....
|
@ buljo
sry zbog mog ponasanja danas na serveru. sry |
Citiraj:
Eh da je meni rcon bili bi oni ko bubice :) |
Meni je najjače kada se jave pG playeri kojima smetaju grenade launcheri :D nema većeg gušta nego u slijedećoj partiji ga dignut u zrak sa jednim :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Možda bi mi bio zanimljiviji da se ubaci u hardcore mod (super stvar) bez gay crossaira i gdje su veči recoili i pogoci jači... U hardcore modu je teško gađat sa granade luncherom jer nema crossaira - moraš nagađat gdje će letit.... a last stand je skoro beskoristan. |
Mapa se zove "Pipelines" ;)
|
Citiraj:
|
@MM bio sam tada gore i sve sam vidio. A sta da ti kazem nadobudni balo koji mora komentirat svakoga.
|
stvar je da ima takvih mac, svima smeta taj GL ko da je ko zna šta. "To nije realno", ili meni najdraže "Toga nema na CB-u", ma boli me kifla za sve to... ja cu i dalje rokat sa GL-om... zasto možda ubiti jednoga, ako mogu sigurno ubiti barem dvojicu :) na onoj mapi sa kipom u sredini kada se prolazi sa svake strane kroz prolaze... ako se spawnama najbliže prolazu, i ako ovi rushaju kroz prolaz, najmanje 3 moraju past :D
|
Ma neka se odspoje sa servera i igraju CB - tko ih sili da budu na publicu.
|
Citiraj:
Makar ne volim FF on na publicu taj server mi je došao kao osvježenje baš zbog dodatne pažnje koja se mora uložiti u igru.... Citiraj:
A kaj se tiče komentatora sjeti se da hormoni luduju dok si u tim godinama ;) Inače kaj se tiče realnosti - sve sami bivši ratnici iz RL pa se kuže u te stvari :rolleyes: PC igre (a i ostale) su poznate po realnosti...........:kafa: |
ima likakav tweak da se popravi framerate, tipa da se pogase neki efekti, ili shaderi ili nešto tome slično?
|
@Gabre ima tweak , sv_kupinovugrafu 1 :p Pa imas sve po options sve poiskljucuj i to ti je to ,no igra radi na 50 i manje fps-a pa nije potrebno da ubijas detalje bezveze.
|
r_drawdecals 0
r_details 0 r_lodscalerigid 4 r_multigpu 1 cg_marks 0 cg_brass 0 cl_maxpackets 100 obavezno mozda ce te neki server kickat,ali vecina bi trebala proc jer prema default cfg-u ovo ne smeta kolegi punkbusteru,niti ti daje pomoc u igri. ali nista veliko,ipak nemres s par komanda nadomjestit dobru grafu. |
Citiraj:
Nisam ni gledao koji je default - 60? |
30 je defaultni kao i kod cod2 ,prolazi na svim serverima
|
30 je default,prolazi na nekonfiguriranim serverima,tj pure serverima.
prema pb-u zakon je od 60-100 da je dozvoljeno. |
PunkBusterovi Zakoni? :lol2:
|
@MM daj napisi koji su to serveri pa da i stricek Amdejac malo kolje.
Zasitio sam se ove domace hrane. :D |
Citiraj:
|
jel skino neko patch 1.3, jel pomaze sta u samoj igri?
|
pozdrav
Izvršio sam uplatu za servr za 11. i 12.mj. postao sam na CoD2You pa me zanima jel lova sjela.Vidim da tamo rijetko ima koga online ili je to usputna stanica(dođeš-vidiš-odeš).
|
Mislim napraviti game server za budući klan, pa me zanima koje su vaše preporuke.... (za COD4, naravno)... Cijena i tehnikalije koje bi trebalo znati a ne da mi se čačkati po netu...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:00. |