![]() |
Jel tko vidio trailer za novi Star Trek, mislim da če bit dobar film.
http://klik.vecernji.hr/art/46984/?sec=3635 |
|
http://forum.pcekspert.com/faq.php da ni pomislio više nisi na traženje linkova.
|
Citiraj:
|
....
|
Gledam ovaj Burn After Reading već 4 noći za redom i nisam ga još cijelog pogledao. Onak, malo mi mutav film :stoopid:
|
305! :D
Nova parodija na film 300! (pored "I meet the Spartans") |
....
|
Ajde ako netko ima volje da nabroji par naslova crtica kao sto je open season,madagascar itd. po mogucnosti nesto novije.
Hvala! |
Jel mi može metko preporučiti par filmova kao što su "The Mist","Desperation","Turistas","Hostel","Sillent Hill" nešto u tom stilu?Ili neki dobar noviji horror ili misteriju?
|
Citiraj:
|
Eagle Eye je po meni jako loš film, gledal sam ga do 60%, dalje više nisam mogel. :nono:
TRansporter 3 nije Bogzna kaj (naravno, po meni), samo prosječan akcijski film, dvojka je puno jača bila - đejmsbondovski stil :D |
|
trebam preporuku teenage komedija
nešto tipa "not another teenage movie" sve mrak filmove sam odgledao, sve američke pite isto i onaj "superhero movie" (parodija na spidermena) isto .. hvala |
Citiraj:
|
Maloprije pogledal Wall-E , predobar film, baš za božić...
|
Citiraj:
Zadnje kaj sam gledala a kaj se može lejblat kao romantična komedija je Seks i Grad lol, al ni to ne bih preporučila osobi koja nije gledala svih 6 sezona serije + sve reprize, i poznati su im svi modni izrazi i žargoni :p zadnje kaj sam gledala je Wall-E, oduševljena sam, a na čekanju da se pogledaju su neki dokumentarci o bluesu, Spike Lee filmovi, a jedva čekam pogledati su OMGOMG!!1 Vicky, Cristina Barcelona yessssss :goood::goood: |
Ja sam jučer pogledao napokon Betmena novog. Uloga Đoke je najjača. Izgleda mi veći psihopat nego Nicholson :D
A počeo sam gledati Wall-E-a, ali sam zaspao ujutro. Budem ga danas dovršil :) @ Ladybug Vicky, kristina i Barca !? Gej-metrić-ljubavni-trokut muvie :p |
Gledao ja baš sinoć Viki Kristinu Barcelonu. Baš je super. Svi sa svakim i tako to. Ali Penelope Cruz, ajme, ono je bilo tako uvjerljivo da sam mislio da su slučajno uhvatili nju i Bardema kako se svađaju pa ih ubacili u film. Gledam i nevjerujem. Predobra gluma.
|
Bicycle Thieves (Ladri di biciclette) - poslijeratni Rim, kriza, glad, nezaposlenost...
Antonio nakon dvije godine nezaposlenosti jedva nadje posao (ljepljenje plakata), ali postoji kvaka treba imati bicikl, a njegov je zaduzen. I proda zena plahte da otkupe bicikl i naravno prvi dan posla i tipu maknu bike... Tko hoce pogledati dirljiv film sa odlicnom glumom oca i sina... Ova danasnja kriza je nista prema ovoj u filmu, hoces li sutra jesti ovisi o nekakvom biciklu. Obavezno pogledati. The Edukator (Die Fetten Jahre sind vorbei) - odlican film o mladim buntovnicima/antiglobalistima koji provaljuju u skupe kuce/vile i umjesto kradje oni "malo" preurede prostor. Opcenito je cijeli film sa porukom, protiv kapitalizma i uglavnom drugacijim razmisljanjem. Glumi nas tip iz Splita. :) Obavezno pogledati Surveillance - film o dvoje serijskih ubojica iako nisu rodjeni ubojice, FBI agentima i blesavim murjacima koji ne znaju kaj sa sobom pa rade sranja po cesti... Vrlo dobar Mind Game - klasicna luda japanska animacija o jednom tipu i njegovoj simpatiji iz djetinstva Kome se svidio Howl's Moving Castle, Paprika i slicni svidjeti ce mu se i ovaj. Vrlo dobar JCVD - iliti Jean-Claude Van Damme i njegova svakodnevnica. Prica o Van Dammu u malo drugacijem svjetlu. Dobar, ali nije nista posebno. |
pogledao Taken solidna 7ca
mada mi sve izgleda pomalo prejednostavno kako on to rješava jelte...ali što se tiče semi retardiranih amera ovo je pravi brain teaser. :D |
Citiraj:
Joj da, i tog Betmena nikako da pogledam, a baš mi se gleda taj Ledger već su dosadni s njegovom Oscar potencijalnom glumom, nemoš mi na imdb-u dat 9/10. Citiraj:
|
Nisam siguran jesam li gledao taj rođeni ubojice :stoopid:
Budem ga pogledao ponovno :D |
@vuco ass kisser :D
ovo je zakon film My Best Friend's Girl btw pogledao nedavno wall-e,cak mi je bio dobar |
Pogleda sam Wall-E, predivan animirani film.
Definitivno najbolji animirani film koji sam dosad pogleda, a i ponajbolji Pixarov. |
True Romance - malo stariji, ali meni jedan od najboljih filmova
|
Citiraj:
|
@MAHER
:p Pogledao jučer i Wall-E do kraja. Odličan crtić. Baš za Božić kak je netko rekao, malo patetike nikog nije ubilo. :) Danas bi trebao pogledati Eagle Eye i Max Payne-a napokon. |
Citiraj:
jučer sam (opet :D) gledala 'the nightmare before christmas' :goood: obožavam ga :care: btw jel gledao netko novog miyazakija? |
Pogledao Sedam i Po , nesto iz produkcije susjedne drzave , neobican i zanimljiv film , vidio neke klipove na netu iz samog filma i ocekivao komediju , ali zapravo je film dosta dublji i stvarno preporuka za pogledati .
Eagle Eye sam neki dan pogledao i meni nije uvjerljiv film , nije mi se uopce svidio . |
Citiraj:
College |
ja vec danima planiram gledat max payna ali mi se sve vise cini da cu cekat dvd rip ili hd,rijetko dolaze filmovi koji me stvarno zanimaju,bilo bi steta
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da je film bio upola dobar kao igra bio bi remekdjelo. |
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=bXNEsjnDuHM |
Citiraj: