![]() |
Zasada imam Nokiu 6234, ali ce uskoro riknut, pa cu vjerojatno uzet Samsung s3550
|
HTC Desire HD, vec misec dana jako zadovoljan sa njim iako vjerojatno nisam upozna jos 95% njegovih funkcija :roller:
|
Već 2 ipo godine mi gura N95 8GB i moram priznat da su napravili jako kvalitetan mobitel.
Imat ću ga dokle god traje jer stvarno ima mogučnosti ko u priči, a nakon njega opet ide neka nokia sa tipkovnicom, nikakav ekran na dodir jer ne volim sa 2 ruke baratat mobitelom, u jednoj ruci se piše poruka a u drugoj drži piva ili nešto bolje ;) |
nokija n70 i nedavno sam kupio acer dx900
|
Htc wildfire,čekam Desire S:D
|
iPhone 4
:amen: |
|
iPhone 3GS 16gb - zasad prezadovoljan nakon njoke n97 :D
|
Prije 10ak dana piknuo rabljeni HTC Hero. Zasad jako zadovoljan, Android je miljama ispred starog WM6 na HTC TyTN-u kojeg sam do sad koristio :)
|
Citiraj:
Ja imam trenutno Nokiu 6030, prava masina (baterija traje cca. 6 dana) ;) |
vec 3 i pol godine vucem Sony Ericsson K800i i vec mu polako baterija odlazi. drzi tipa 2 i pol dana ak ga nekoristim. uz vise koristenja 1 dan.
i neki dan sam se jedva docepao Nokia N8. mobitela ima da se na prste nabroji i presretan sam sto sam ga se docepao. moja ocjena 15/10 :) |
Imam iPhone 3gs 16GB 4.2.1 os i zadovoljana sam već 8 mj!! :)
|
NOKIA 3310 :D
|
Imao jedno vrijeme HTC Desire i stalno prtljao nesto po njemu i ovo ono, i nakraju kupio Iphone 4 i prezadovoljan sam. Ima sve sta mi treba i taman radi kako ja hocu. Doduse malo mi fali notification bar i mozda widgeti sa androida, ali sam navikao i bez toga pa i nije neki problem. Jedino SBSettings donekle zamjenjuje notificaiton bar.
|
E52
kad bi ispravili neke bugove u fw-u bio bi prezadovoljan, a ovako samo zadovoljan |
htc magic i android 2.2 cyanogen mod :)
super zadovoljan za mob od 600kn :) |
HTC DESIRE--imam ga mjesec dana i jako sam zadovoljan
|
HTC DHD i prezadovoljan sam, inace sam dugogodisnji korisnik iphona :)
Cekam peticu :) |
HTC Hero ... nakon resistive LG GT540 i 3-dnevnog prelaska na iPhone....povratak na android je pravo osvježenje :)
http://img16.imageshack.us/img16/507...oorange.th.jpg |
Ja sam zadovoljan sa vec godinu starim W910i. :D
Ne treba mi nista vise od toga,jedino mi smeta ova shit kamera na njemu. ;) Skupljam sada za upgrade kompa pa si necu uzimat neki posten mob... |
Ja uhvatio Sony Ericsson Xperia X8. Zamjenila je vec vremesni ali i dalje funkcionalan W810. Zasad odusevljen novom igrackom :goood:
|
Bome ja već 6, 7 godina na 3220 (onaj sa disko svjetlima sa strane :D). S vremena na vrijeme razmislim o novom, ove godine sam čak i broj na pretplatu uzeo, tražim i dalje Nokiu X6 neku da iskoristim pretplatu. Ali mi onda opet nekako previše dat 1500kn za mobitel (bez obzira što je 3220 2004. g. koštao upravo toliko) pa odustanem.
|
Iphone 3g i htc desire...kod iphona mi se sviďaju aplikacije,a kod desire android,puno bolje mi je rijesen od OS...
|
ponosni vlasnik xperie x8 .. prava igracka :D
prezadovoljan sam i preporucam ga svima, pogotovo zato sto nije preskup a nudi puno .. |
SE k750i/w800 nema boljeg, savršen za mjuzu, pozive i poruke. Kakav TS, pišem poruke a da ni ne pogledam u mob :D
|
Od sutra HTC Desire HD :kafa:
|
SE satio, sve super, kamera, aplikacije, igre.. nedostatak, spor sofware često, nema 3.5mm priključak za sluške
|
|
Desire & iP4 16Gb
|
Odnedavno HTC HD2. Oduzima mi previse vremena jer se ne mogu odluciti zelim li Android, WM 65 wph7 ili nesto drugo. :D :D
|
Imao sve iphonove, ali sad trenutno imam 3G. Imao sam 2G 2 godine i bio prezadovoljan
|
SE Satio u mirovinu......od danas HTC Desire HD
|
galaxy s i nokiu 6650
|
LG GT540 Optimus i Nokia 6233
|
Samsung Galaxy S (Android)
Samsung Omnia 7 (WinPh7) Oba mobitela su fenomenalna, iako moram priznati da je mi je draža Omnia, iako su to praktički isti mobiteli sa drugim OS-om. Omnia je fluidnija, ima LED bljeskalicu, nema nikakvih potreba za lagfixovima, osjeća se kvaliteta izrade u ruci, odličan GPS signal. Galaxy zbog plastične pozadine ima masu bolje signale, ali mu je GPS spor za poluditi. Ne dao bog da si u gradu... |
Motorola defy. Samo pohvale!
|
Motorola Defy , genijalan mob jos samo da je bootloader otkljucan.....
|
evo da se pohvalim i desire hd
|
iPhone 4
xperia x10 mini |
Mora se pohvalit da je prekjučer stigao iPhone 4 :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:23. |