![]() |
Citiraj:
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
Slamperaj zesci i potpuno nepotrebno se trosi energija i vrijeme na nesto sto nemozes promjenit dok Merc uredno fokusiran na slijedecu utrku i izgleda kako ce im opet naprasit tur. |
ma to je samo show za tv gledanost.
a ferariju bi iblo pametnije da usmjere energiju u bolid i sljedece trke a ne gubiti vrijeme na nesto nepromjenjivo. Nije da su u bod razlike pa moze biti presudno za prvenstvo. Nek budu sretni ako budu unutar 100 bodova do kraja sezone. |
Citiraj:
Ali da, bitno da je Arrivabenea trebalo šutnut i postavit Matiju tu gdje je :D Živio Matija. Rang Erica Bouliera i Martina Withmarsha, 2 panja koji su zakopali McLaren. Sad je Matija postao grobar Ferrarija. Citiraj:
Sad reče da "upgrade" koji su donijeli u Francusku nije čak ni sidegrade. Dakle do Monze nema nade, čak ni blizu ovakve kakva je bila Kanada. BTW, McLaren... pozitivno sam iznenađen. Alonso je stvarno bio uteg momčadi. Koliko god radio dobro na stazi, toliko je bio "štetočina" van nje. McLaren je u 6 mjeseci napravio više nego u 3 godine sa Hondom i plus još jednom godinom sa Alonsom :D |
A dobro nije ni maclaren baš cvijeće promijenili su bolid iz temelja ali Renault se popravi ove godine
|
Bravo mclaren. Honda "super upgrade"
Jedva brzi od renola |
Heehhehee.. Bit će ovo težak vikend. Leclerc u starom bolidu a Vettel u novom. P3 i P7. :lol2::lol2:
Moguće su i kazne za Vettela. Navodno ima problema sa mjenjačem. Predivno!! |
63 front row lockout za mercedes, jos jedan rekord
Seb meh problemi Sutra opet merc 1 2 Bokte, vec max je bio punu sekundu iza |
Dominacija...sva sreća ide ljeto. F1 vidimo se dogodine....;)
|
Nisam previše pratio, zaboravio sam. Šta je točno dorađeno na Ferrariju?
Jel ima tko gdje kakav info? Mercedes ide na sve pobjede ove sezone. O ovome će se pričati desetljećima. Strašno. |
Pored ovoga BrawnGP vise nije ni vrijedan spomena
Ovo prelazi sve granice razuma. Mercedes ce apsolutno sve rekorde skinuti ove i sljedece godine. A nitko nije ni blizu da njih onda skine jako dugo. |
Citiraj:
Citiraj:
Samo kukavelj. Ovo ste ponovili valjda već 136x u zadnjih 18 mjeseci. Dobro i? Što ćemo sad? Ak nemate kaj pametnog za napisati, ne morate pisati tek toliko da ponavljate kako "je to ludo, prelazi granice zdravog razuma" i tako dalje. 2002: 15/17 za Ferrari... nitko ni MU ni BEEE, sve super, ipak je to Ferrari i Šumahera pa neka 2004: 15/18 za Ferrari... vidi pod 2002 2013: 13/19 za Red Bull tj Vettela s time da je zadnjih 9 utrka bilo 9/9 (ali to je dejo pozdravljao, veselio se i govorio da to tako treba biti jer je Vettel najbolji vozač na stazi sa 44 pobjede i 4 naslova, a sad čmrljiona.) 2016: 19/21 za Mercedes... isto ni MU ni BEEE, jer je Rosberg dobio prvenstvo. I sad 2019., vas 2 ko pokvarene ploče, svaki drugi/treći dan "gotovo je, katastrofa, sve će pobjediti, Pirelli radi gume za Mercedes, Toto platio, Toto kupio, Toto pritišće suce u Kanadi, Slideri u desno za 7,1% i ode...". Shvatili smo :) Nikome na ovoj temi nije super to što Mercedes radi tj kako gazi sve oko sebe. Niste sami. Ali ako treba uplatiti negdje, recite, samo prestanite više cmizdrit iz dana u dan :D |
Posipam se pepelom, nisam iskreno znao za te brojke da su takve bile. Ne pamtim losa sjecanja :D
|
Ni prva ni zadnja dosadna sezona tj. sa poznatim raspletom. Zato se nadamo mješanju karata 2021. Ova sezona je kakva je, možemo se nadati i veseliti pojedinim dobrim utrkama tipa Bahrain i Kanada ili kakvoj kišurini ali ono, da pljusne usred utrke tipa Hockenheim lani i tako to. Ali kad se uzme zadnjih 20 sezona, dolazimo do brojke da je samo pola od toga bilo zanimljivo i to većina u prvoj polovici tih 20 godina: 2000, 2003, 2005, 2006, 2007, 2008, 2010, 2012, 2017 i 2018. Možemo uvjetno reći i 2016 jer je MErcedes dozvolio unutarmomčadsku borbu, pa nije bilo toliko monotono.
Ali usprkos svemu, Ferrari ne dostiže Mercedes, ali se udaljava od Red Bulla tj. Maxa. Gasly je ispod svake razine vozača za Red Bull. Sutra nažalost repriza Španjolske. |
Mislim da bi nakon svega zakljucak bio da je vise Mercedes nadmocan nego sto je Ferrari los 😃
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ko i naša rukometna repka. Bili su odlični ali su uvijek francuzi bili bolji :)
Mclaren je strašno napredovao. A i Renault. RB je napravio korak nazad sa Hondom.
Čudna utrka. Svi su tu negdje. |
Ne bih rekao da je Honda napravila korak natrag nego je Renault napravio veliki korak naprijed, veći od Honde ;)
Da, rikiardo eno gaslya stiska, mclareni odlicni, reno radi dobar posao.
Honda slabo. Ja imam neki ludi predosjecaj da ce prije reno dignit naslov u sljedecim sezonama nego ferrari. Haas u rasulu ove sezone. Ne mogu gume dobit. Aero paket ne radi. |
To se nada i Riccardo :D
gledam prvu trku ove godine i skroz je dobra. bilo je masu prestizanja , a tek je pola.
renault vozi odlično - kimmi štopa hulkenberga dobar dio trke - nadam se da će ga skinut. ricciardo vozi fenomenalno. još nikada nisam napisao dominacija, ali čini mi se da hamilton to odrađuje rutinski koliko je mečka jaka. |
Citiraj:
Ali Haas je preloš. I to sa Ferrarijevim motorom. Užas. :lol2: |
A Williams sa Mečkom? :D to jedino Renault radi bolje u drugim autima :D
Ma Williams neću komentirati. Dođe mi ih i žao. Velika momčad a nikakav bolid. Šta ih drži još u F1?! :respekt:
E sada je već postala dosadna utrka. Gasim. Do idućeg GP-a. |
norris - ricciardo 5 sekundi
baš me zanima koliko će mu trebat da ga skine :D |
Citiraj:
Nego, Fors Inđija u onakvom predbankrotnim stanju je išla. Bolid je regularno bio u bodovima i bili su odlični. Sad došla lova i sve, ali upali u mulj. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Leclerc malo brže jedan krug odvozi, odma Mercedes afterburner slider se pomakne i povećaju razmak za 2 sec u 2 kruga :D
A ove gume su napravljene tako da ne kažnjavaju bolide sa velikom potrošnjom (nagrađuju veću potrošnju zapravo). Lewisova guma izgleda ko stara grooved ,al opet radi 1s brže krugove od svih. Kimi možda uhvati 8. mjesto ako Norrisu iscuri hidraulika. |
kad bi nico skinuo miku i kad bi dani skinuo landa bilo bi ludo za renault
|
Bokte ham ima 15 sec ispred BOTASA
Ferari i red mulj lapaju identicna vremena, ni naprijed ni nazad. Onda mclaren minutu iza. Strava. Ko da gledam F1 i F2 bolide. |
Leclerc dosao na sekundu Bottasu ,a ovi u Skyu nisu skužili kak je dosadno bilo naprijed :D, ide oko sekundu brže po krugu zadnjih par
|
Ham sa krepanim gumama jos na kraju i fastest lap
Jao jao Steta za norisa, jedva bod uhvatio. A hulkenberg treba muda uzgojiti da nekog ima hrabrosti i polusati preteci na stazi. Rikiardo ce pobrat kaznu za kraj. |
Riccardo 2x u 100 metara sa sva 4 kotača van staze i tako riješio 2 bolida.
Ako je Vettel dobio 5s u Kanadi, onda je ovo 15 sekundi. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
nadam se da neće dobit kaznu.
kaj nije vettel u zadnjem krugu stavio soft gume i uzeo najbrži krug? |
Steta za Norrisa, malac je dobar vozac ali nema bas srece.
Bravo za Kimia, mcl i renault, zadnje dve utrke su se osjetno podigli. Ovo na kraju je bio kaos, treba pricekati s sucima. Gasly umjesto da se kako vrijeme ide prilagodi bolidu, on sve losiji...nisam bio da ga se makne ali switch sa kvyatom je sve izgledniji. |
Citiraj:
Ali Ric bi trebao dobiti kaznu. Pa nemreš u 100 metara 2x sa sva 4 kotača van staze i tako prestizat. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
A u kurac. A tacno sam znao ako ga Ric prodje, proci ce ga i svi ostali iza. Steta.
Nisam vidio to sa Ric, kakva kazna, za sta? Najgore sto nisu prikazali kako je Norris izgubio ono 156343 mjesto. |
brijem da je bilo još 3 kruga da bi lecler skinuo botaru
|
Citiraj:
Onda malo dalje je opet sa sva 4 kotaca van staze rijesio Raikkonena i Hulka. Dakle 5 s mu ne gine. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Kako god ja sam sjeban, osjecam se isto kao da je neko iscrpio svu energiju iz mene.
EDIT: https://streamable.com/f9jqq Sad tek vidim sta je bilo. Da Ric nije uradio Landu to sto je uradio, Lando je mogao ostati sedmi. I kako sad to kazna za Ric rjesava? Ne pomaze nista. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:42. |