![]() |
Najjeftiniji u hr je 1220 kuna , ukoliko navečer naručuješ na mindfactoryu minimalno 150€ onda je poštarina besplatna.
Poštarina mailboxde je 10-ak eura... Znači ušteda kad uzmeš i poštarinu je barem 400 kuna. Citiraj:
|
al s druge strane 1600x je 100kn jeftiniji od 1600
|
Gledam Mallovu vikendmaniju i nebuloze u njoj. Npr. S9+ 256Gb ima isti cijenu kao i S9 64. S9 256Gb je nažalost nedostupan, a jeftiniji od S9 64.
Primjer 2: combo S9+ 64 + Gear S3 Frontier košta manje nego kombinacija oboje kada se kupuje zasebno (sat se dobije u 1/2 cijene) |
Citiraj:
|
Čitao review Huaweia, a imaš i par komentara o njemu na temi o pametnim satovima. Koliko vidim, najozbiljnija zamjerka je vlastiti OS i jako mali izbor appsa za njega što je, po meni, epic fail.
|
Citiraj:
Ovaj S model koliko vidim ima veci read i write ? |
Evo plus vs Evo
|
Inače svi m.2 nvme 1TB diskovi koštaju cca 200€, ove fore o 56% popusta su smiješne.
Da sad uzimam, išao bi na Adata XPG 8200 Pro, po testovima bolji od 970 evo plus, a cijena oko 1600 kn. |
Isplati se zamijeniti Intel 660p 512gb s nekim od spomenutih u ultrabooku?
|
Po meni, u RL situacijama nije razlika kao na papiru, pogotovo ne na ultrabooku, tako da ja nebi mjenjao.
|
https://www.amazon.de/Seagate-STEB60...gateway&sr=8-4
Zanima me za amazon.de, kolika je poštarina za HR? Free je samo za GER? |
Mirkec samo za tebe sam tutnul u košaru na svom accountu i kaže:
103.99 EUR je disk (naš PDV je malo veći od njemačkog) 11.69 EUR je P&P Total: 115.68 EUR Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Preskupo, ipak ću zamolit nekog da mi uzme to u GER. |
Citiraj:
|
Franz, kako funkcioniraju stvari sa mailboxom.de ? Npr ako naručim robu iz više dućana, plaćam li dostavu za HR pojedinačno kako artikli stignu u mailbox.de, ili mogu odjednom poslati sve što se u tom trenu nađe u sandučiću ?
Plaća li se posebno ta usluga grupiranja paketa ? |
Ako ne platiš grupiranje (12.50 € godišnje), možeš primati dobivati samo svaki paket pojedinačno.
|
Najbolje onda naručiti 2 komada sa amazona, kao 1 paket? Da ne zafali :D
Hvala na objašnjenju :top: |
Provjeri za 2 komada sa amazona. Mislim da poštarina raste brojem komada.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Dostava jednog komada u Njemačku se naplaćuje, dostava dva komada unutar Njemačke je besplatna, budu u istoj kutiji, tako da platiš samo jednu dostavu Mailboxde (11€, GLS). Provjereno s prošle akcije.
EDIT: Dakle, ovisi o iznosu, sve preko 30€ ima besplatnu dostavu unutar Njemačke, ne treba ti čak ni Prime. Zato je Mailboxde zgodan, em dobiješ njemački porez umjesto našeg, em najčešće platiš samo jeftini GLS do HR. |
Imaš li iskustva s mailboxovom uslugom prepakiravanja?
|
Prepakiravanja ne, nisam uzimao konsolidaciju pošiljki. Prosljeđivanje rade tako da zakelje novu naljepnicu na postojeći paket i to je to. Stigne ti mejl kad zaprime pošiljku s tvojim brojem, par klikova mišem, uplatiš točan iznos forwardinga preko Paypala i najčešće isti dan šalju. Primio desetak paketa bez problema, od tih malih stickova, do težih stvari tipa AV risivera od desetak kilograma.
|
Upravo si napravio acc na mailboxde i jedna mala stvar mi nije potpuno jasna. U mailu pri aktivaciji ti detaljno napišu šta, gdje i kako upisati podatke adrese za slanje. I tako pisu da obavezno moram svoje ime i moj ID staviti u drugi red....
"ATTENTION: The first line must always be Mailboxde.com GmbH name, so it is necessary to solve as follows > Vor- und Nachname: Mailboxde.com GmbH> Firmenname: *** *** , ID xxxxxx" Tako da Firmenname stupac nema za popuniti, tako da samo nastavljam u prvom polju moje ime u nastavku sa Mailboxde GmBH? |
Prebaci si Amazon.de na engleski. Kod dodavanja adrese, pod "Full name" stavi Mailboxde, u prvi red "Street address" svoje ime i ID, drugi red "Äussere Weberstr. 57", grad, poštanski broj i svoj mobitel na ostala odgovarajuća polja. Nisam imao problema s takvom adresom.
|
Citiraj:
Hvala na pomoći |
Nije potrebno ništa plaćati unaprijed, kad stigne pošiljka i odabereš način dostave navedu iznos, točan iznos uplatiš preko paypala na svoj korisnički račun i potrošiš na slanje.
|
Citiraj:
"Povezivost: bežični (Xbox), žičani (Xbox, PC) – kabel je priložen u paketu" Nedavno je bila verzija s wireless pc adapterom za 330ak kn pa... |
tak je, ovaj tu je wireless https://www.mall.hr/gamepad/microsof...-za-windows-10
|
Slobodno taj link i tekst u glavnu temu da se nebi neko zaj**** :D
|
Ne treba ništa u glavnu temu, zato postoji i ova, osim toga sve jasno piše u opisu proizvoda.
|
tko je na kraju dobio ovu forumsku aukciju http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=297675 obzirom gledano strogo zakonski munjara nije ispunio minimalni korak?
|
Vidim tebi je dosadno u životu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Hihi, ovo je zanimljivo :) samo je problem kaj je to bilo pred mjesec i pol :D
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Čovjek je dao link na newegg bez da je naveo poštarinu iz USA, pdv,... Čemu uopće takvi linkovi?
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=2776 |
Bas i ja gledan, linkanje newegga i us trgovina opcenito nema apsolutno nikakvog smisla.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Vidite da se čovjek tek registrirao pa ne kuži.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
EDIT: krivo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:17. |