![]() |
meni danas opet normalno radi
|
Citiraj:
To je riješilo taj problem. |
Nadam se da ćemo dočekati dan kad će igrica raditi svima ko po maslacu :)
|
Meni 4 dana radi odlično, onda 2 dana užas...od štekanja u lobbyu do crashanja svaki drugi game -.-
|
Ja nisam crash igre imao od kada sam novi BIOS stavio. Znači nekih 3 mjeseca možda.
Jučer je tako dobro igra radila da sam imao osjećaj da mi je netko uzeo moju konfu i stavio 3 puta jaču. Fluidnost na razini. |
|
Evo što ljudi misle o tom patchu:
https://s8.postimg.cc/x53ttlm81/Scre...t_14.59.37.jpg Znači kompletno nevažna najava patcha, mogli su to ugurati u tih "26.2mb" kao i svaki drugi patch i to je to. Moram priznati, možda najnevažniji patch od kada ja igram. |
Mislim da trollovi na steam communityju (naj-toxic mjesto na svijetu) nisu mjerodavni. Također, devovi čiste kod od usranog programiranja (bandaid fixova) koji otežavaju optimizaciju. Sama činjenica da više lobby ne koristi 90+% GPU u odnosu na 30-50% in-game je ohrabrujuća.
|
Misliš da je tako?
Misliš da je 90% komentara trollovi ili su ljudi fakat slika onoga što se dešava igri? Ok, trollovi su uvijek pristuni, negdje više, negdje manje. Ali kada imaš 1000+ komentara u sat-dva, i njih 900 je negativno, ne bi rekao da se radi o trollovima. Plus toga, ja sam jedna od osoba koji mogu biti mjerodavni za ovu igru, pošto ju igram već godinu dana, i mogu reći da su u pravu. Dodaju se vizualna sranja, novi gripovi, nova vozila a ljudi i dalje ne mogu igrati igru, iako zadovoljavaju sve uvjete, bilo minimalne ili preporučene. |
meni se jednom desilo da je igra samo zablokirala, znaci slika se zablokala, ali sigurno nije do PC, jer sam je mogao minimizirati i ugasiti..
da li se to desava nekad?? znaci bio sam u top 10 i zabloka mi.. jebemti sve btw, dosta je lako uci u top 10, a ne moras nikoga ni ubiti, niti sresti... To mi je cak i zanimljivije nego se ubijati okolo :D Jos samo nisam skontao putanju metaka, ,steta sto nema neki practice server pa da mozes sve to nauciti... da li se moze vidjeti koliki mi je PING? jer treba i njega ukljuciti u sve to |
Meni, jednom ili dvaput.
Ne možeš vidjeti ping. Nauči se ubijati, jer ovako nećeš nikada naučiti igrati. Idi u fightove što više. Jebeš ulazak u top 10 ako ništa nećeš ubiti, nikad nećeš biti prvi, ništa nećeš naučiti itd. I samo nemoj, molim te, se šuljati u travi ležečki. Nauči se koristiti zaklone i kretati se pametno, jer ovo šuljanje ti neće ništa dobroga donjeti. |
nikad se ne suljam, jer po meni u tom polozaju ne mozes nista...
koje je oruzje najbolje (najpreciznije), znaci da ima sto manji "lag", drop itd |
Dosta ovisi o samom igraču ali nekako se svi fokusiraju na:
M416, SCAR, M16 i AKM od automatskih (polu) Sniper: za početak tebi će biti Mini, SKS ili SLR dobar, KAR i M26 su malo teži (ali high risk = high reward, buše level 2 helmete odmah, insta kill u glavu) SMG: UMP (s extended clipom) Meni osobno: M416 ili SCAR ili M16 (tim redoslijedom) M24 ili KAR9 ili eventualno SKS/Mini (tim redoslijedom) ne koristim SMG puške |
Pitanje, sta znaci ono auto manual sto se moze namjestati (iako ne znam kako se namjesta), na tim puskama?
Jos samo moram skontat koja municija ide u sta, jer to me dosta uspori , jer kupim sve zivo, sto mi treba i ne treba... |
Single , auto , burst ?
Pa kojom brzinom puca, single moraš click za svaki metak, auto je automatski. Burst na ump, uzi itd. je brzinski ispucavanje |
Citiraj:
S obzirom da se radi o istom communityju koji je spamao jedno 6 mjeseci 'REGION LOCK CHINA', da, radi se o trollovima. Jedan od nemjerodavnijih communityja. Više obrati pažnju na r/pubattlegrounds |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Moliti boga da patch bude dobar, pa da možeš igrati je na razini pre alphe, ne ovako. Ovisiti o "dobrom" i "lošem" patchu još gore. Tako da, je steam community realan odraz onoga što se fakat dešava. Ne pričam o komentarima, pričam o generalnom pogledu na igru. |
PC verzija je tako "dobra" da se hoću vratiti na mobile verziju....
|
Ja probao samo s pištoljem meč. 9mm, red dot, silencer. 2. bio :D
|
|
Citiraj:
Realna situacija je da oni koji su nezadovoljni će izraziti svoje mišljenje dok oni koji su zadovoljni s igrom šute i igraju. Tako je u svim aspektima života pa i ovdje. Ja sam zadovoljan sa igrom, ima bagova i stvari koje moraju popraviti ali više-manje je oke. I čini mi se da developeri teže prema boljoj optimizaciji. A to bi se trebalo riješiti korigiranjem band-aid koda koji je često bio dodan na postojeći na čemu već rade. Ljudi se žale kako je nešto grafički poboljšano. Kao da onaj koji radi na limb penetration algoritmu ili vaulting algoritmu radi u blenderu, photoshopu ili di već rade mape. To ne kuže ljudi. A nije da imaju manjak love pa žrtvuju jedan odjel radi drugog |
Citiraj:
|
Izgleda da će igrat umrjeti prije neg ju oni srede :D
|
Citiraj:
Vjerujem da gubiš vrijeme nepotrebno, pokušavać ganjati neki rezultat da dođeš što bliže #1 a od toga nemaš nikakve koristi. Idi, ubijaj, pucaj. Nekih 150h će ti trebati da se naučiš pucati 1v1 i neke prednosti tražiti u duelima (bar tako kaže Shroud). Jebeš rezultat na tvojoj razini, pošto nema target practise, idi u lov ;) |
Citiraj:
Na početku neka ti cilj bude broj killova, a ne placement. I gledaj malo neke streamere i prati kako igraju. |
nemoj gledat strimere, past ćeš u depresiju :D
|
Ali i podosta toga naučiti.
|
Pratim Spreezya, može se naučiti nešto da. Zanimljivije mi je njega gledat nego Shrouda. Spreezy brije taktički, Shroud killa većinom stream snipere i samo brije all in.
|
Meni je Pawnyhof užasno zanimljiv za gledati.
Viss je isto super, izgleda easy kada on igra. A Shroud nije s ovog svijeta, bilo to stream sniperi ili pravi igrači, najbolji je u toj igri. |
Najbolji je da, jedino sto stream mu počne dosta kasno navečer, pa ne pratim. Dok spreezy u najbolje vrijeme krene popodne. Volim live gledat, ne reprizu :D
|
Da Shroud ima taj pure aim.Mozda i najbolji u igri.
Ali,da li je neko od vas probao igrati NA? pa to je toliko lakse igrati nego EU.Grindao sam rank jedno vrijeme tamo i to je za nepovjerovati kolko ljudi tamo neznaju igrati.Puno je lakse igrati nego EU. I NA serveri rade najbolje,dok je EU jedan od najgorih regija za igrati. |
Citiraj:
Ja tek nedavno i cuo za Shrouda, nisam pratio CS niti ista, pa nisam ni cuo za njega btw kako se biraju mape? posto je malo zeznuto, tj ne mogu odabrati da samo jedna bude uvijek, nego ili all ili neke 2,mini royale, battle royale |
sad se više nemogu birat, to jest može se odabrat ova nova, mini royale
a u battle royale su dvije stare mape, nemoš ih birat zasebno |
Citiraj:
Citiraj:
Mada, meni je zadnje vrijeme od 10 mečeva, 8 ih je zelena mapa, a 2 Miramar. Što misliš pod "bass kasni"? Misliš zvuk? U teoriji, zvuk putuj brže od metka, tako da bi zvuk trebao prije doći od metka, što ovdje nije slučaj. Zna se i meni desiti da netko puca po meni a zvuk dođe sekundu-dvije kasnije, dok čujem da je metak već došao. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma zabrijao sam totalno.
Da, brzina metka je duplo brža od brzine zvuka, moj bed. |
Pitanje.
Ako kupim ovaj event pass, vrijedi mi tih 7-8 tjedana samo? Nakon toga novi pass dolazi? Znači svakih 2 mjeseca 10 dolara? |
vrijedi 30 dana afaik :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:55. |