![]() |
Meni paše i neka Bosch od 1000kn, ne mora biti baš B+D 🤣
|
Citiraj:
|
Nisam ni ja prihvatio kod, rekao sam da se ne slažem s navedenim te tražim vrijeme i rok isporuke za pilu.
|
Ja sam odbio bon od 200 za karticu, inzistiram na isporuci. Sada na svom Mall profilu vidim da se narudžba priprema, znači prešla je u 2. korak.
Biti će izgleda ipak kartice... |
Citiraj:
|
I ja sam odbio bon od 150kn, a posto mi cirkularna pila fakat treba, ne bi imao nista protiv da pripreme narudzbu za isporuku :D
|
Citiraj:
|
Ma imaju ih na stanju, ali jedan komad samo :)
https://www.mall.hr/elektricne-rucne...0-ws1250lka-qs |
https://www.mall.hr/trazenje?b%5B%5D...C5%BEna%20pila
imaju oni :goood: |
Citiraj:
Trenutno imaju CS1250L model, ne znam jel isto kao LA. https://www.mall.hr/elektricne-rucne...a-pila-cs1250l |
Evo samo da se i ja javim, jucer ujutro prije podne kupio taj usb stik, odabrao express dostavu (49kn) i pisalo je isporuka danas. Cijena s dostavom jeftinija nego u Linksu :) pa reko ok... jucer cijeli dan je pisalo da ce predati dostavnoj sluzbi na jucerasnji dan, danas cijeli dan stoji na stranici da ce danas predati dostavnoj sluzbi, evo vec je 8 navecer, jos stoji da nisu predali dostavnoj sluzbi...
Dzaba meni DPD express od 50 kuna kad oni nisu u stanju predati artikl DPD-u. Uglavnom otvorio otkazivanje narudzbe i upisao IBAN, koliko treba da vrate pare? Nije neki iznos, samo mi se bljuje od ovakvog poslovanja. |
Koji USB stick? Uletio si u raspravu o grafama i pilama, nitko ne zna o čemu pričaš.
|
Nebitno koji stik, nadovezao se na napisano na drugom podforumu.
Bitno je da nisu u stanju predati dostavnoj službi 48 sati. |
čekat češ 2-3 tjedna za povrat
|
Dobri su... thanks... :) za izbjegavat ubuduće
|
Ja imam samo odlična iskustva. Sve šta sam kupio je osjetno jeftinije, ali nisu bile nikakve akcije u pitanju. Najskuplji artikl perilica suđa prije godinu dana, a nedavno kit za krpanje guma i puška za klinca.
|
Stigao e-mail da je grafa sprema u skladištu za preuzimanje od strane dostavne službe :D
|
nakon 50 stranica rasprave jedini logičan zaključak je taj da mall.hr lagano postaje najsigurnije i najisplativije mjesto za kupovinu svega i svačega :D
trebalo bi napraviti posebnu temu "mall.hr akcije" tak da se makne iz one teme s redovnim akcijama iz svih ostalih dućana jer ovo ne da su akcije, ovo graniči s ludilom od akcije :D |
Stigao i mail da će isporučiti grafu :D
|
Da, i mene grafička čeka u King Crossu.
Na kraju, ako se ne nasjedne na provokacije, roba stiže. Baš kak veli adaksinjo, mall.hr lagano postaje najsigurnije i najisplativije mjesto za kupovinu svega i svačega :goood: Ali da nije bilo PCeksa fino bi ja na prvom mailu sve poslao u materinu i pristao na povrat love. Živijo naš forum :goood: |
Pila još ništa :(
|
Ae za pilu jos nista...al vidim vratili su ih na web, 700kn
https://www.mall.hr/elektricne-rucne...a-pila-cs1250l Znači bit će nešto :D |
Grafička je na dostavi, stiže danas, a od pile još uvijek nista.
Tu izgleda vijećaju šta će :D |
Meni stigla grafa :)
|
Upravo dobio mail da će pilu isporučiti. :)
|
Citiraj:
|
Tako je, bit ce i pile isporucene :goood:
|
Jep, pila is incoming :D
|
Svaka čast. Za nevjerovat.
Ajd još grafičke, al za pilu je potez stoljeća. |
+1 za pilu, mall najbolje mjesto za prave popuste :D
|
trebamo organizirat neko natjecanju sa pilama
najbrži dobije neku vrijednu nagradu :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja upravo otkazao narudžbu za pilu :D
Jbg, ne da mi savjest mira i nije mi u redu platiti 69 kn nešto što košta 600-700. Ne znam ni zašto sam naručio, valjda sam samo pratio hype, ne planiram s njom uopće raditi, a ne želim ni preprodavat. :( |
Meni treba pilaaaa
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Meni javili da će poslati.
Taman bude dobro došla kroz tjedan-dva za neke hoby poslove :D |
Citiraj:
Recimo slušalice od 149kn :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
naravno ne smiju biti korištene :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:09. |