![]() |
Citiraj:
I nemaju šta mjenjati puno igrača, jednostavno dogodi se loša forma, nemože nitko biti top formi non stop.. Navas prošle sezone odličan nakon De Geinog "faksa" čovjek se borio i isto očekujem od njega sad, pa nije ni Buffon sve sezone u Juventusu odigrao uvijek u top formi.. Po meni trebaju dovesti kvalitetnu konkurenciju Marcelu i Carvajalu.. Vidjet šta s Benzemom jer nekad zna biti odličan a nekad fula prazan gol a opet s druge strane ima tu šemu da navuče što više igrača na sebe pa napravi prostor za Ronalda koji je do sad znao uvijek iskoristiti to.. Treba im zdrav i pametan Bale do kraja sezone i bit će trofeja. Vidjet ćemo u subotu šta će biti.. |
25min, Benzema 2 gola.. uvijek nezgodan Real u gostima :D
3:0 James... I sad nisu mogli ovako las palmas pregaziti.. |
Eibar je očajan, baš očajan, mislim ak ti drvo da 2 gola onda stvarno :D
|
Sa ova dva gola panjine Zidane si je zaradio opravdanje da ga sad 10 tekmi stavlja ispred Morate, a ovaj si je sam kriv jer je sve kartone dobio zbog prigovora.
|
Citiraj:
4:0 |
Dobra igra danas.Mada sada Real dobiva gol nakon očitog faula na Nachu.
Mislim suci u Primeri.U rangu naših. Ha!Sada i Barca i Real imaju tekmu manje.Sa Celtom! |
Citiraj:
Valjda će nas Celta ugodno iznenaditi :D |
Bome je. Petardom. :D
|
šteta za WHU, stvarno su se trudili, evo dadoše bar jedan gol, da je X bilo bi kak spada
kralj https://streamable.com/g5rhd prljave vam ruke biliću i ekipo :D |
Ovi talijani kao da u životu nogometa(ša) nisu vidjeli :D
|
Fascinira lakoća kojom Real ove sezone prima golove.Ako obrane titulu,onda zbilja kvragu sve.
|
A tek sto neznaju zabit :)
Btw walcot je zabio muski :D |
Citiraj:
|
@emilblomsky nista od produzetaka :(
|
Opet petarda Bayerna :) (7 udaraca u okvir)
Ukupno 10:2 :lol2: |
Real opet neugodan u gostima :D 3:1 to je to! Next! :D
|
Citiraj:
|
Ono što je fascinantno, da je Zidane ispao večeras počela bi mu se polako ljuljati klupa, a s druge strane Wenger gubi već 10-ak godina i još se smije ekipi u facu ala "Ja ću vam reći kada je dosta !" :D
Real vrlo loš večeras, ponajviše zbog BBC-a koji je odigrao izrazito loše. Jao si ga ekipi koju stoperski golovi moraju izvlačiti po n-ti put. Nisam siguran koliko će to još moći prolaziti "nekažnjeno". Na Baletu se vidi da je doslovno crko nakon prvih pola sata igre, Ronaldo je uglavnom hodao po travnjaku, a Benzemi ne bi pomoglo ni da je odigrao najbolju tekmu života kada je izoliran u napadu. Igra prema naprijed kriminal, a obrana na milosti Napolijevih kontri, koje su srećom splasnule u 2. poluvremenu zbog umora. U 1. poluvremenu mi se na trenutke činilo kao da gledam momčad z Maksimira, a ne z Madrida :D |
Citiraj:
Odkuda ti ovdje!:D Da,nije ni meni jasno zašto ne igra Morata.Zvijer od igrača. Ali,valjda Zidane zna.Ne? |
Nema on pojma :P
Loša igra i neće baš daleko dogurat tako, ali kako je Realova forma promjenjiva mogu u sljedećem krugu odigrat odlično, onda opet posustat.. nikad ne znaš, samo se nadaš :D |
Citiraj:
Čak i Modrić koji je inače izvanserijski je odigrao ono čisto solidno, tek toliko da se prođe.. Da je bio drugačiji rez u Madridu vjerovatno bi i oni krenuli ranije po pobjedu.. Casemiro je još najviše i pokazao sa pravovremenim čišćenjem samo problem je to što mu je ušao onaj gol(u prvoj tekmi) i što sad misli da je Zidane pa puca svako malo po golu(svaka je otišla daleko od gola) umjesto da doda.. |
Muči se BBC već dugo, samo su nas opet podsjetili na to, jer Napoli nije prva momčad koja ih je ovako nadigrala u prvom dijelu, sa tom trojkom na terenu. Falilo je kretanja u napadu, a kada nisu imali loptu falilo je bilo kakvog organiziranog presinga na njihove stopere.
Casemiro je još jednom podsjetio da koliko god je snalažljiv u oduzimanju lopti, toliko je apsolutno beskoristan kada igra kreće od zadnje linije. Jednostavno je čovjek manje na terenu, pa stoperi i Navas cijelo vrijeme moraju prema naprijed bacati duge lopte u bunar, kojih je u 1. pol bilo beskonačno puno, a svaka je ili bila oduzeta od strane plavih stopera ili ju je Navas poslao van terena. Takvom igrom se teško može dizati bilo kakav pehar, jer ne može "levat" svaku tekmu izvlačiti golove iz prekida. Ovo još i može proći protiv Napolitanaca, ali protiv npr. Bayerna, Juventusa ili PSG-a baš i nebude, ako nešto ne promijene po pitanju htijenja, trke i organizacije. BTW pogledao i hajlajtse one druge tekme ... Sanchez se uživa na klupi dok oni gube 1:5. To stvarno puno govori :D |
Po meni.Modrića i Kroosa na zadnjim veznim.Ispred njih Bale lijevo( na svojoj pravoj poziciji),Isco sredina ,Vasquez desno,Morata špica.Najbolje od Reala trenutno.Samo u praksi neostvarivo.
Jučer smo izgledali smiješno pod pritiskom.I onda netko zagovara BBR! |
ja stvarno ne kužim ove igrače. svi do zadnjeg. ramos to radi onak - najviše ikada.
sad se vi pitate što. e pa to: pokrivanje ustiju dok priča. mislim stvarno. ko da odaju poslovne tajne. strašno. jedino opravdanje mi je ako psuju i vrijeđaju da malo protivnika psihološki nagaze, ali nešto tipa: pokri kada dođe na 40 metara, ili pusti mene i slično mi je .... ne znam ... možda sam prestar ili manjak IQ (kažu da nije iq), ali ko će ga znat. ima još tko kao ja ili sam u banani? |
Citiraj:
|
Zato što novinari "pročitaju" s usana nešto deseto i objave to i eto problema.
|
Treba podijeliti one kirurške maske prije svake tekme i riješeno. Ili novinare strpat u zatvor :D
|
Izgleda da u Dortmundu bude +18 večeras...
|
zanimljivo na camp nou
|
Bit će produžeci :)
|
Novi Overbo vrlo blizu ...
|
Kaj fali sucu?
|
Ovaj Sušec sigurno komentira u Barcinom dresu.
A i ovaj Pariz je tigar od papira.Zasrali se kao grlice.Nadam se da će proći ,ali neće daleko. |
Ništa, ok sudi, bile su ruke na obje strane, za Barca dosta teže da je za penal, za PSG čisti penal, ali ok je sudac.
|
Citiraj:
Citiraj:
Sudac je čisto OK. Ovakvu živčanu i napetu utakmicu lik ladno vodi. |
U onakvom položaju ruke Masquerana je penal čisti, nema ti šta ruka tu radit, takvih prilika i ubačaja ima milijun i dosta puta se ubacuje gdje je čista gol šansa tako da to nikako ne može ne biti penal.
A vjerujem da će znalac, oko sokolovo potvrdit :D Dragu treba zaklat na poluvremenu, nekad je zanimljiv al brate daj ušuti više. |
Malo ga brate pretjeraše s onaniranjem na Barcelonu. Na kraju ispada da toliko ne navijaju za hrvatsku reprezentaciju. Zato uvijek prebacim na Kanal A, Slovenci su spaljevine.
Mislim nevezano za klub, mogu navlačiti za Belupo, no previše je za dobar ukus. |
Ljubomora?
|
Citiraj:
|
hijao kakav penal..al namjere nema, pao je prek njega dok ovaj leži na podu
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:29. |