![]() |
Valjda će pokrepat iduću utakmicu -.-
|
Jedna od ove dvije neuvjerljive momčadi je nažalost morala proći dalje, ali sljedeću utakmicu je protivnik portugala zaslužio prolazak tko god bio
|
Heehehehheee. Htjet će oni pobijediti u 1/2 finalu. :) ići će sigurno na pobjedu. :)
|
uh, mogla bi ova godina biti ta gdje ce i lebron i ronaldo hejteri zacmrljiti u duetu :D bravo majstori!
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
Citiraj:
Sad igraju ko kakve pičke koje se oslanjaju na Ronaldovu individualnu kvalitetu. Nisu pobjedili nikoga i eto ih u polufinalu. Krasno. Ali da se ne zavaravamo, ovi Poljaci su isto goli qrac od ekipe. Citiraj:
Citiraj:
|
Treba vježbati penale. Portugal ih puca perfektno. Bit će ih teško dobiti na penale. Koji smijeh. Haahahaha
|
Citiraj:
Samo je protiv mađarske igrao dobro, ovo sve ostalo je katastrofa. |
Kak katastrofa, pa danas je super odigrao, zabio je penal, ko što bi i strinić da je trebao :D
Ovaj vorda ko da je reinkarnacija mirkeca, da nije multi acc :D |
nadam se da ce portugal biti prvi, tak da mogu rec da smo od prvaka izgubili.
A onda ćeš isto tako spomenut antinogomet? I penaldovo cviljenje kak se ekipa brani i nerješeni rezultat slavi kao da je uskrs?
Ili ćeš to kao pravi fanboy preskočit? |
Citiraj:
|
Od danas prelazim na gledanje NFL-a... Bar nema X-a :).... Ovo euro je katastrofa.. I žalosno je, koliko god taj Cristiano bio dobar, loš ili šta ja znam kakav.. Da igrači njegove reprezentacije stoje zagrljeni dok se izvode penali, a on ko zadnji jazavac ćući iza ka da je sam na svitu... Pa da sa mnom dali svlačionicu redovno bi ga sapunali..uobrazeno derište..
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
E vidis, sad kad svi pljujete po Ronaldu, mene je sinoc nakon duzeg vremena odusevio :D
Da, promasivao je nemoguce, pa cak i samu loptu. Nije ga gol isao. No unazad 5 godina ne sjecam se kad je zadnji put toliko pretrcao. Bas se borio, radio presing i trudio se. Inace ga smatram odlicnim golgeterom, ali to je to. Baba koja se vuce po terenu, 10x po utakmici simulira pa mase svojim rukicama.... Inace. Ali ne i sinoc. Stvarno se vidjelo da mu je stalo, i trudio se. Istina, gol ga nije isao. Nakon grcke Portugal je najlosija ekipa koja je dosla do 1/2 finala EP. Uvjerljivo. Cak su i Turci u 1/2 finalu 2008 igrali puuunooo bolje, dapace, bili su bolji od njemaca u polufinalu i nezasluzeno ispali. Poljski izbornik je glumio Cacica sa izmjenama, dok Santos svoj posao ocito zna vrlo dobro. Sanches je 90% ove ekipe, i dok svi gledaju u Ronalda, mali rastura i ubija. Gust ga je gledati. Steta sto ostatak ekipe (osim Pepea) nije bas toliki gust gledati. Pepe gine na terenu. Covjek igra maestralno ovo EP, i po meni je za sad mozda i najbolji stoper na ovom EP. |
Ja tog Pepea ne mogu smisliti. Ali nas i sinoc Poljake je unistavao. Kad god je bio neki blok ili nesto ocisceno van terena, samo si njega mogao vidjeti.
Idu oni u finale da ga jebes. I jos kako stvari stoje, mozda ce i kantu podici bez (prave) pobjede :D Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
isto sad navijam za portugal,uglavnom shvatili su da se bez obrane i bunkera nemože daleko dogurat a opet imaju tehnički jake igrače
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali svejedno navijam za Van Belgijce ;) |
Kapa do poda za ovaj top!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
Ne daju se Velšani.
|
Evo gaaaaaaaa
Sent from my D5803 using Tapatalk |
2-1 Wales
Šta ih je okrenuo kod drugog gola, strašno... |
belgija se raspada :lol2:
|
Ćevapćići mit ajvar su to bili
|
Evo Portugala u finalu.
|
Citiraj:
|
Treba ga hitno potjerati i iz kluba.
I dati mu za šišanje. :D |
Eto koliko smo glupi. Da smo prošli Portugal poigrali bi se sa svima do finala. Ovako će se Portugal igrati. A vidjet ćemo hoće tko imati snage za Portugal u finalu.
|
ajmo wales...hr znalci na aparatima :) nije bitno koliko je pas velik u borbi, vec koliko je borba velika u psu...
To je to 😁
Sent from my D5803 using Tapatalk |
Jaooooooo.
Odoseeeeeee :D Kreeee koji pit do finala hjaoooo |
Ajde, barem nema produžetaka.
|
Svaka čast Wales, ubili danas. Nadam se da idu do finala sad
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk |
Uh, kako ću navijati protiv portugizaca.
Prvo prvenstvo i polufinale. :) |
Ha ha :D prvi put na Euru i već u polufinalu :D
Nego EKSLUZIVNA VIJEST iz Lisabona: Odmah nakon završetka prvenstva, predsjednik Portugala Marcelo Rebelo de Sousa će u Lisabonu pred velikim auditorijem uručiti zahvalu i počasno državljanstvo Portugala, sjajnom hrvatskom lijevom beku IVANU STRINIĆU na velikoj pomoći u lovu na naslov Europskog prvaka u nogometu. |
Wales svaka čast :D
|
Citiraj:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Citiraj:
EDIT Što se tiče walesa, svaka čast, simpa su, ali nisam siguran da će moći priliku napraviti protiv portugala... |
Ne znam. Ja još nisam došao sebi. Mogli smo puno toga....
|
Majke mi, ovaj Euro je cudo.Mislim da sam pogodio svega dva rezultata, ono.
Drago mi je zbog Walesa, Islanda i slicno, ali brate mili - realno, tko je mogao ocekivati ovakav rasplet? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:23. |