![]() |
Super, vidim da obe aplikacije postoje i za ios. Ovaj tvoj watchface je ovaj?
|
Citiraj:
Jedina mana koju sam do sada našao na satu je što se uz dvije originalne (koje nemožeš pregaziti drugim WF) može na satu imati samo jedan dodatni WF po želji. Baterija mi je na 44% sa 13 dana korištenja, a BT se užario od stalnog isprobavanja raznih WFova i stalnog dr*anja po satu :) Nije kao MiBand Druga Brkota, ali ovdje je ipak veći ekran. |
Citiraj:
|
Bok,
Amazfit Stratos 3, 1500 kn Aliexpress, dolazi iz Španjolske. Nisam odavno kupovao sa Alija, jel ovo Ok Store? Stratos 3 ili huawei gt 2? https://m.aliexpress.com/item/4000240825278.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&spm=a2g0o.productlist.0.0.607357828qnppA&algo_pvid=9fbc6852-fb53-4069-a5c8-125c0dbdb498&algo_expid=9fbc6852-fb53-4069-a5c8-125c0dbdb498-8&btsid=74f8822a-b5bb-4c7c-a212-c1132fd7b866&ws_ab_test=searchweb0_0%252Csearchweb201602_10%252Csearchweb201603_52&fbclid=IwAR29qPQgsBA8VxWBxY7AuuDdwQookTqQLmryoy0Jz6q1aOAmmXPFnMzJQ4Q&aff_platform=link-c-tool&cpt=1573384390334&sk=dwdVQ1LK&aff_trace_key=6218772578fa4cdaa716ecfedb61876b-1573384390334-07778-dwdVQ1LK&terminal_id=b64746bc264b47a7bf79cf2ee33754d3[/URL] |
Ne znam gdje šalješ ali ako je Hr onda ne šalje iz Španjolske. Piše da je nemoguće slanje u HR
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Ukoliko nekog zanima moguce je nastimat samsugpay u Hrvatskoj preko curve kartice.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace baterija nije losa. Sad je na 79% a znam da ga nisam sinoc punio nego barem prekisnoc. Dakle oko dva dana sa tim da nisam imao vremena za workout. Citiraj:
Nakon otrilike mjesec dana, prilicno sam zadovoljan. Puno zadovoljniji nego sa Pace/Stratos. Sve na satu se dogadja instantno, ukljucujuci snimanje workouta. |
Hajde pogledaću gde se nalazi ta opcija pa javljam,inače kod mene pali svetlo samo po mraku na dugme dok za obaveštenja pali stalno.Kod mene baterija 10 do 12 dana u zavisnosti koliko imam GPS tj sportskih aktivnosti sa GPS-om
|
Evo kako da podesiš uđeš u
Postavke -> Sistem - >pozadinsko osvetljenje ,tu imaš da biraš tokom aktivnosti i ne tokom aktivnosti.U obe podesi iste parametre,paljenje svetla nakon zalaska sunca , i to je to provereno funkcioniše. Pri svakom aktiviranu GPS-a sat sam apdejtuje sa satelita vreme ,vremensku prognozu ,lokaciju vreme izlaska i zalaska sunca i td |
@pogi i ostali vlasnici GTR-a ako vas ima: jeste li nasli nacin kako izbjec ove cudne upitnike na notifikacijama na satu? Pretpostavljam da dolaze umjesto nasih slova š,č,ć,đ,ž, ali i na nekim drugim random mjestima. Nekakav import fonta ili ste se pomirili sa upitnicima?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@LAcy jesi probao pratiti spavanje? Kako radi? I smeta li veličina?
|
Citiraj:
Također odlično radi automatsko prepoznavanje aktivnosti. Isprobavao bike neki dan i u kalendaru se pojavio cycling. Jedino sto ne radi od zadnjeg update, ne update vo2 max u app. Garmin je potvrdio bug i da će bit ispravljen u slj. FW. A to je bilo ima vec par tjedana. Sent from my SM-A505U using Tapatalk |
Koristim Garmin Fenix 5 plus,ali verujem da su podešavanja potpuno slična,možda je samo opcija na nekom drugom mestu
|
Nisu.
Žena ima Vivomove, ni slično nije. Opcija postoji, to svakako :D Ali to nije bilo pitanje :) |
|
Citiraj:
|
Dosao 3.6 update.
https://forums.garmin.com/sports-fit...system-sw-3-60 Sent from my SM-A505U using Tapatalk |
Citiraj:
Taj mi je najbolji jer je gore na spoju sa satom najširi. Tu je širi od 22mm ako kužiš što govorim. |
Da, on mi se i cinio kao da ce najvise pasat na sat jer ovaj drugi je "tanašan". Daj opali koju sliku dok moj ne dode. :)
|
|
Al' je ruzan :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego kako na vivoactive 4 disableati touch (i svijetlo)? Kad idem spavati, slucajno taknem ekran i sve zasvitli. |
Citiraj:
Citiraj:
Moze se namjesti da se automatski zalocka pa onda paki samo na tipku. Meni ne smeta, zapravo mi dobro dodje vidjeti koliko jos mogu spavati :) Sent from my SM-A505U using Tapatalk |
Tipke su upola manje na gtru nego na stratosu.
|
Citiraj:
Edit: nasa sam hvala ti. EDIT2: svejedno se upali svijetlo, da mi kaze da je zalockan :D Jel ima kakav jos nacin? |
Citiraj:
Citiraj:
|
XD hahahaha
|
Stigao mi Vivoactive 4 i mogu reći da mi je drago što nisam uzeo 4S, podcijenio sam svoj zglob. Ovo mi je prvi smartwatch, pa ako imate kakve tipse slobodno pucajte.
|
Citiraj:
Vidim da opet imaju bug da se HRM ne gasi kad se sat skine sa ruke. Cini mi se da i trosi bateriju brze kad nije na ruci zbog toga. Nakon reboota neki vrijeme se gasi pa onda opet ne. Prije je factory reset to trajno rijesio. |
Dosta dobre cijene za Bip i Verge:
https://www.mobis.hr/proizvodi/black...aper&to_page=2 |
I Pace koji za razliku od ta 2 dosta ozbiljnije izgleda.
|
Halp nekom na dar uzimam do nekih 400 kn,za stariju musku osobu
Gledam ove lemfo tipa ovaj https://h5.nl.aliexpress.com/item/32...ve.32997120503 vidim nema full on touch na ekranu vec ova jedina tipka sastrane ,nije amoled ... Opcenito jel zna neko vise o njemu ili brendu sveukupno ili da gledam dalje ? I sta? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
|
Ja sam odusevljen GTRom u ovih 20ak dana koliko ga imam.
Par top stvari koje su bolje nego na vergeu: * Izgled je bolji to je neupitno * Baterija od 20+ dana u odnosu na 4-5 dana * Pametno rijesene notifikacije koje se sa sata brisu kad ih procitas na mobitelu * Magnet na postolju punjaca i normalno okrenut kabel iz punjaca, a ne kretenski ko na vergeu kalup u koji nabijas sat i kabel od ispod pa ti se sat ljulja na boku po stolu Ostalo bi reka da je vise manje isto. Ekran je top na oba. Jedini minus u odnosu na verge je imanje samo 3 watchfacea na satu u isto vrijeme, i mijenajnje samo jednog jer su dva defaultna uvijek ista, ali mene ne zamara to. |
Uzeo jučer GTR 47mm u mobisu, 987 kn (Akcija) ... danas prvi dan u upotrebi. Zadovoljan. Testing ... Žena me nagovarala da uzmem crveni 42 mm, ali ipak sam stavio zidnu verziju od 47mm na ruku
|
Ne isplati se 42 uzet zbog upola manje baterije.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:06. |