![]() |
Kupio Phantom Liberty na popustu, instalirao 2.1 patch i krećem ispočetka.
Ima netko preporuke za dobar netrunner build u ovom patchu? |
Kupia PL još na izlasku, evo tek sad skidan :) Valjda neće razočarati...
|
Ja imam neki filing da će biti još koji ovakav patch. :D
|
Citiraj:
Baš čitam da im od nove godine 400 ljudi počinje raditi na novom Witcheru, tak da sumnjam da budu išta veliko na CP2077 planu izbacivali. A za nastavak CP-a su novi studio u Bostonu osnovali, nek me netko upućeniji prosvijetli glede zašto. |
Citiraj:
Ja već nakupio 40-ak sati. Super su mi promjene od onog kako je bilo do patcha 2.0 Puno više smisla ima ovakav pristup. |
Citiraj:
Pristup čemu? Ljubavnim interesima ili video postavkama? |
Citiraj:
|
Čekaj, pa kaj nisu samo par boss fajtova promijenili?
Možda su ti cyberware nerfali :) |
Citiraj:
|
Isto su radili i s Witcher 3, koji je bio blago rečeno SMEĆE, dan danas je GOTY... ekspanzije i naknadni "pečevi" godinama kasnije su napravili od smeća igru stoljeća. Isto se događa i sa CY2077
|
Uf, kakvu si ti sad bombu bacio... Pojma nemam, ali da je igra bila, barem tehnički ispoliranija nego cp77, je... A što se tiće ovih drugih stvari, više se je ni ne sjećam ali znam da sam uživao u igranju. Iako sam nju samo jednom prošao - nemam živaca za drugi prelazak dok ovu evo igram 4 put i sve mi se čini da bi mogao baciti i jedan netrunner run. :D
|
Citiraj:
Strefila su me 2-3 meni nebitna buga, sjećam se da me na jednom lansirao iz neke prostorije u neku pustoš par km dalje, mapa i auto su riješili sve. :D Igrao sam PC verziju. Nekom će svašta smetati, nekome neće, meni su tih par bugova bili smješni, a ne iritantni. |
Citiraj:
Ali i ovo što su promijenili nije za odbacit, napokon sam karao u vlastitoj jazbini bez Đonijevih neukusnih komentara. |
Citiraj:
Sagradio sam 10 mostova i niko me ne zove Boro graditelj Spasio 10 žena i djece od ubojica i niko me ne zove Boro spasitelj ali pojebi jednom ovcu.... šteta. |
ja napokon krenuo na ovo po prvi puta.
v2,1. moram priznat da sam ocekivao malo vise. i imam par zamjerki: 1. zablokali su FOV na 100 - rjesivo sa prckanjem po .ini (drzim ga na 120) 2. nema opcije sa scaling u +. - rjesivo sa prckanjem po .ini (drzim ga na intel, min 120, max 150, FPC lock na 75) 3. nema vrazjeg flashlight-a!!! ovo mi nije jasno zaista, da ova igra to nema nego se po mraku gubim ko neka mona i nis ne vidim. nisam jos prckao po nexus-u pa neznam jel ima kakav dobar mod, ali sam zaista mislio da cu ovajput bez mod-ova igrati. igra mi je nekak presvjetla/pre bljestava. nemrem citat vise od par redova onog plavog text-a, a da me oci ne smetaju. na pocetku u onom warhouse-u kad treba onog nekog boss-a sto ima robotsko odjelo skidat sam se malo pomucio od tog silnog mraka i bljestavila jer ja njemu tikvu ne uspijem ni vidjet da ga skidam tam. jel imate taj problem :stoopid:? :chears: |
jesi se probao igrat s kontrastom, imaš in-game setting baš za to
|
Citiraj:
|
@kopija, mislis gamma?
nema tu srece IMO. flashlight je flashlight. sve drugo je k. zasto to nisu stavili u igru meni ne ide u glavu. @faustus, testirano sa v2.1? bugovi? thx. edit: vidim da Cyber Engine Tweaks ima requirement da se igra vrti u Windowed Borderless i overlay ugasen (koristim RTSS inace). jel zaista tak il je moguce da radi sa fullscreen. neznam sta gubim/koje su negativne strane Windowed Borderless. oce strgat freesync (rx 6800)? nesto drugo? moze potvrda da ne gubim vrijeme stavljat sve to pliz. :chears: |
Ovaj 2.1 je opaka stvar. Doslovce se bojim hodat po cesti.
Citiraj:
|
|
Ma da, imam istu grafu, dobri su drajveri? Prosle sam rollbacka jer sam ima microshutering na AW2
|
Meni su svi dobri a ovi imaju novu opciju za sve igre, samo pokreneš po igri ili općenito po difoltu za sve...fluid motion frames
https://i.postimg.cc/5XZ4b91b/Screenshot-2.png https://i.postimg.cc/SJPqfQnC/Screenshot-3.png |
Citiraj:
Na 720p sve low :D |
I to uz FSR :D
|
Citiraj:
|
1440p FSR qualty, detalji high bez RT-a koji ne služi ničemu :D
pokazao bi vam benchmark ali isti ne registrira lažne fpse, ali toliko imam :D Nije puno lošije ni na 4K :D |
A da to je fora sta u menijima i sl ima tipa 600 fpsova pa onda ko fol imas puno
|
@Mladenxy
To ja zovem prodavanje muda pod bubrege :lol2: Kako misliš da RT ne služi ničemu? Cyberpunk izgleda prekrasno sa uključenim RT, te se vizualna razlika itekako vidi kada je isti uključen ili isključen, a naravno osjeti se razlika i po pitanju fps-a. |
Citiraj:
https://postlmg.cc/SX3Hpxsx Citiraj:
|
A nece meni, neman onaj super bar, w 10 mbr, proba san probaxit na gpt al nije islo
|
Citiraj:
|
Pa kakav je ovo kraj igre? Jedva da sam igrao glavne misije, čuvao to i štedio, igrao polako, prelazio sporedne. Ja mislio ovo igrat mjesecima a ono glavna priča užasno kratka.. I onda te vrati natrag u grad i ko fol možeš nastavit igrat ali zadnja misija je i dalje otvorena i čeka.. Majko mila kako su ovo fejlali, pod broj 1, kratko, pod 2 totalno fejlana ta zadnja misija i kraj igre povezan sa nastavkom igranja.. Užas, razočarenje jako i naglo.
Nastavljam dalje igrat i prelazit one žute sporedne misije ali nikad gori kraj igre nisam vidio.. |
Citiraj:
Odradio sam nešto sitno side misija. Sada toga pretpostavljam ima puno više. |
Oko 100 sati po Steamu, a oko 80h čini mi se po igri..
Ja sam dosta odradjivao sporedne, a jako malo glavne i zato mi je jako veliko razočarenje taj kraj igre. Čak i ne toliko koliko je kratak nego kako je glupo napravljeno.. Princip kako su izveli taj “kraj” mi je nelogičan. Ako sam završio igru, onda sam završio. Nemoš me nakon kraja igre vratit natrag u grad, opet ispred početka te misije i reć mi da mogu nastavit igrat sporedne misije ali ova glavna ostaje otvorena. Mislim wtf.. Nastavljam igrat kao da se ništa nije desilo ali totalan down sam sinoć doživio. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Evo zadnje što sam igrao sa takvim konceptom je Jedi: Fallen Order. Meni je to OK, tj super koncept. |
Citiraj:
|
Da.. Bolje da nisu niti imali “glavnu” priču, jer su one žute sporedne misije ionako 100 puta bolje i uguraju te u taj svijet..
Ali ok, malo se jadam jer sam naviknut na igre koje imaju normalne krajeve tipa Fallout, GTA, Mafia, Stalker, RDR2, itd i nakon kraja ako želiš obavljaš sporedne stvari. Znam da je ovdje drugačiji koncept, ali eto meni nije legao taj dio. No sama igra je perfektna, stvarno jedna od boljih.. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Meni oko 40h sa dosta side questova,al ta fora da te vrati na pocetak mi je isto onak wtf.
Poslano sa mog M2103K19G koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Baš sam napokon pogledao Hardcore Henry, imao sam cijelo vrijeme 2077 flashbackove, nebih se začudio da je ekipa iz CDPR te davne 2016-e također pomislila, TO JE TO!
Preporuka za oboje, ako (još) niste :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:55. |