![]() |
Citiraj:
|
vidim ja da još živi moj acc u UNI 1 :) i to sa masu starih planeta...
baš sam ponosan :) |
Napadacka flota s ukupno 20 brodova puca jacinom od 0 na branioca. Stitovi branioca primaju napad od 0 stetnih poena
Braniteljska s ukupno 223 brodova puca jacinom od 32910 puta na napadaca. Stitovi napadaca primaju napad od 20 stetnih poena frajer me napao sa 20 sondi za špijunažu :D |
To je ***************ena tehnika ;)
u par min skupi gro resa. U uni1 ima ekipe koja sa 60 000 sondi rejda ;) |
ren daj nam kruzne
|
Ja cu najvjerojatnije prestati u Uni 9 jer me nije bilo 5 dana, pao sam na statistikama i u prevelikom zaostatku sam :(
|
max -------> njuuuuuuuuub :p
|
Max ne budi njub i igraj :)
|
Ma gle, neki vec imaju par kolonija, krstarice... a ja nemam jos nist od toga jer sam 5 dana bio odsutan i jednostavno nema smisla da nastavim! :o
|
Jel ima tko da mi napravi mjesec u uni3 koorde 2:287:5
Ru njegove i jos deut dobi koliko mu treba za poputinu:) |
Citiraj:
Neki lik iz Kingsa se danas zaletio, ali je i odustao. Vratila se flota.:D |
E ljudi jel ima savez pcekspertovaca u UNI 2? Jel igra tko iz UNI 2?
|
daj dojdi u uni9!! :)
@ludi maks: de igraj, sto bih ja rekao na svoju odsutnost??? |
Šta igrate u UNI 9, al neda mi se sve ponovo, koji to savez?
EDIT: Krenio sam u UNI 9, kandidirao sam se za savez Cro Fire, sad čekam odgovor |
Citiraj:
Ako nisi teško da ćeš upast, ali vrijedi pokušati. |
Da znam, odgovor: sorry, ali puni smo :D, ali ima još jedan savez PCE, tko tamo igra? Mislim da će bit brisanje acc-a.
|
nemam pojma prvi put cujem. ima nas pcexpertofaca u uni8 "protoss clan savez" (tag Pc)
i pitanje: di ima nasih u uni5? :) edit: da, igram u 3 unije :D |
Izbrisal sam acc, ak budete radili savez u UNI 2 ili u UNI 10, javite
|
Citiraj:
|
hebem mu mater sve mi popljačkao... nije me bilo 2h i ode sve...
imao sa 560 bodova u uni 9 sada imam 94 ***************o mu ja mater ljut sam!!! ne da mi se sada ponovo više igrat ako netko hoće acc neka se javi na pm, ako ništa drugo barem su rudnici i tehnologija razvijeni |
To sto si rekao je nemoguce, osim ako nisi sve bodove imao u floti pa ti je skrsio sto sumnjam!
|
Citiraj:
i sa snajperom te skinuti : sniper : |
Daj ne seruckaj. Nisi mogao imati toliku u floti niti taj koji te je skršio da je imao duplo veću. To ti je samo izlika jer ti se neda više igrat.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dajem 2 accaunta u dobre ruke.
1) UNI 7, 9 planeta, mjesto 1000 2) UNI 8, 9 planeta, mjesto 600 Pa tko hoče nek nastavi. Igram u UNI9 i to mi je dovoljno. Ovako nemogu na sve pazit. |
Kad se sjetim AMDejca i njegovih 5 accounta :D
|
Citiraj:
A hvale se kako mogu uhvatiti svakoga tko ima multi accaunt. :D Ako se dobro siječam imao sam 5 acc i oko 20 i kusur planeta i držao 160 mjesto Čak sam i trgovao između planeta. Za mali transporter deuta sam sam od sebe kupio 200.000 kristala. :D Ali više se ne bavim s time sad sam veliki poštenjak. :D |
Hehe, a Freek mi je pokazao 16 multija, samo kaj su ga na kraju skuzili jer mu se nije dalo stalno diskonektat ;)
|
Je li tko igrao u Univerzumu 9 protiv klana Huligani ili protiv Biker Boy-a ili Black Devila
|
jel ima tko account u UNI4 da mu ne treba? imam jedno pitanje:što se dobiva kad se napravi zvjezda smrti?(da li onda postanem darth vader i dobijem poštom njegovo odijelo i kacigu ;))
|
E da se pohvalim da sam napravio gravitone u uni 4
Sada ce biti malo zanimljivije :D |
šta je Ogame? :confused:
|
|
Citiraj:
To je teška droga sa koje se je nemoguće skinuti. Ja sam se skidao na suho 8 mjeseci i opet sam se navukao. |
Ja sam prestao sa Uni 9 jer sam jednostavno zbog 5 dana odsutstva bio prezaostao no rado cu se vratiti ako tko ima kakav dosta razvijen account! Ovaj stari je u MO i ide na brisanje!
|
Citiraj:
Promjeni ime i mail i na forumu ostavi koordinate da ga raidamo. Jednom u dva tjedna se samo ulogiraj da ne dobije i. Za acc se javi razeru mislim da prestaje igrat. |
Njubaro ako hoces acc pozuri inace nema
|
ajde maks, imamo ti jedan u top 20 :D
|
Imate? Super, zainteresiran sam! :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:14. |